- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасен!...
Здравейте всички!Искам да споделя с вас моята ужасна мъка!От много време си бях харесал едно момиче,което беше просто прекрасно в моите очи.Имаше всичко,което бих могъл да искам от едно момиче.След известно време станахме доста добри приятели.Тя е от моя клас.Споделяхме си доста неща и все още е така,но след един наш разговор всичко се промени!Говорихме за това какво мисли за свирките(духане,фелацио..ка кто искате му викайте)и бях наистина потресен от това,което тя ми сподели.
Накратко-тя каза,че я е гнус от мъжкия пенис като цяло,не можела и да си представи,че някой ден ще й се наложи да го прави на гаджето си,имало хиляди микроби по гениталиите и я било много гнус,имало риск от какво ли не,дори не искала и да я лижат,било унижаване на човека и кво ли още не...Буквално го изкара все едно е нещо ужасно и е начин за мъчение или де да знам...
Вие момичета какво мислите за всичкото това?Аз не мога да си представя,че има такива хора.Не съм и подозирал,че има чааак такива случаи...Има ли някоя от вас,която също да я е гнус или да й е наприятно,когато го прави на гаджето си или нещо такова?Я споделете
Не искам никого да съдя или да усмивам,но просто на мен това ми идва в повече.Искам да видя дали има и други подобни мнение и защо са такиваОчаквам отговори!
п.п.Не съм нов във форума,но си направих нов рег.
някои момичета казват така докато не почнат аз също казвах че никога няма да правя
Виж, възгледите на човек се менят. Още повече, доколкото мога да гадая от поста ти, момичето досега не е имало приятел и най-вероятно не е правила секс. Като се появи някой на хоризонта и й отвее акъла в неизвестна посока, всичките й предразсъдъци/страхове/гнус ще изчезнат безследно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да,девствена е.Може би наистина заради това има такова виждане за нещата,а и отделно колко ли простотии е чула-недочула от приятелките й.
ujs
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Сетих се за още една възможна причина- изкривени представи от филмчетата за възрастни.
Малко вероятно, но не и невъзможно ми се струва и възпитанието да играе роля.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има всякакви хора. Може наистина да й е неприятно дори и когато вече не е девствена и т.н. Ако смята, че е неморално и унижаващо, то това си е нейно право и няма да е първата, която е на това мнение. Има много феминистки и мъжемразки, които са такива каквито са именно заради такива възгледи.
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
'Здравейте всички!Искам да споделя с вас моята ужасна мъка!От много време си бях харесал едно момиче,което беше просто прекрасно в моите очи.Имаше всичко,което бих могъл да искам от едно момиче.След известно време станахме доста добри приятели.Тя е от моя клас.Споделяхме си доста неща и все още е така,но след един наш разговор всичко се промени!'
Значи тя вече не е идеалната защото не иска да прави свиркиКолко си зле.
"Не искам никого да съдя или да усмивам,но просто на мен това ми идва в повече."
На мен ми идва в повече да ти чета простотиите, така, че напускам.
"Не съм нов във форума,но си направих нов рег."
На кого му пука.
stranno
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Т.е. вече не я харесваш, защото разбиранията са и различни от твоите??Първоначално написано от preebaniq
Иначе спокойно, няма да мисли така дълго...
Аз пък да всея малко песимизъм... пак от личен опит. Не бъдете толкова сигурни, че ще промени възгледите си. Зависи каква е причината за тях. Имах приятелка, за която мога да кажа, че беше много силно влюбена в мен(скъсването ми отне почти година). И една от причините да се откажа от връзката беше мисленето й, че "това е гнусно". Всъщност, категорично каза, че това никога не би направила. Разделихме се в един момент. Преди известно време(бяха минали години от раздялата) си писахме в Скайп. Тя живее на семейни начала с едно момче и аз в един момент вметнах нещо за орална любов. Отговори, че "при тях такива неща нямало и нямало и да има". Затова, не разчитайте, че със сигурност ще се промени мисленето.
Звучи така, сякаш ти не я харесваш вече/паднала ти е в очите само защото не обича да прави такива неща?! Това е толкова маловажно.. Очаквах да видя някакъв наистина сериозен проблем, а то..?!Пък и се постави на нейно място- може да и е наистина неприятно..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Без да защитавам питащия, трябва да кажа, че често точно разликите във вижданията за табутата в секса са причина за пропадане на връзки. Точно за този питащ, явно оралната любов е много важна и дори да го преглътне сега, после ще бъде разочарован.
Ами и мен ме е гнус много, незнам защо.Още съм девствена де, но може би е заради това, а може би с времето друго ще мисля.До колкото някои момичета дори и да са девствени и да не са не ги е гнус.Раззни хора, разни идеали.
Хора много , Човеци малко !
![]()
![]()
Това до сега не го бях чувала ..![]()
Еми надявай се след време да й се променят възгледите, защото дори и аз (която имам дооста консервативно мислене) не съм стигнала до там ..![]()
ХА! гнус я е било! кажи ѝ че поне на тебе не ти тече кръв една седмица всеки месец, не ти тече "смазка" дето мирише на риба като се възбудиш, не ти се налага да си слагаш евридейки щото не ти капе слуз и не ти е вдлъбнато в тялото че да си задържаш гореописаната пумия да ферментира вътре! дееба женката дееба ние сме 100 пъти по-чисти от тях ама пак им духаме нали? баси и неблагодарната патка![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Окeй. Да уточня малко, че явно съм пропуснал да споделя някои детайлчета. Въпросното момиче, не я е гнус само от оралната любов, а от самия "член" като цяло. Тя ми казвала как не може да си представи това НЕЩО да влиза в нейното НЕЩО. Не искам да съм с нея заради единия секс, а защото наистина я харесвам, но въпреки това все някога желанието ще надделее... Не мога да проумея защо е така. Как може да те е гнус от нещо което не си виждал, помирисвал, вкусвал и т.н????
Да, аз също имам приятелки, които казват, че не им е приятно.Дори една приятелка беше повърнала след като лапнала пениса на тогавашния и приятел.Просто им е неприятно.При някой е лигавене /превземане/, но има момичета, които просто не могат да го приемат в съзнанието си, а още по-малко да го правят.Но пък много зависи и от момчето.Имам приятели, които предпочитат секса пред свирките, просто не ги влекат.Да, харесват им, няма как да не изпитвам каквото и да е удоволствие, колкото и минимално да е то, но все пак секса си им е най.
Хахах да я е гнус от нещо, което дори не е виждала? Ммм .. Според мен избързва с изводите, като още е девствена не може да знае всичко за секса. Говорете още, но! Не я притискай!Първоначално написано от preebaniq
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ами мен лично не ме е гнус, даже много ми харесва.. за другите не знам
FUCK-тически не ме интересувате..
За моето мнение няма смисъл да казвм нищо, аватарът ми го прави.. :P
По темата- Тва момиче нармално ли е ??? Как ще я е гнус от такова естествено нещо.. ОМГ. Хубаво и аз съм против ранния секс (14) Ама не сега да се отвръщава от него..![]()
И какво,като има различно мнение по въпроса,изведнъж си изгубил интереса към нея. Според мен си по-скоро увлечен по нея,тоест не изпитваш истински чуства към нея,в един момент ти е така да се каже "атрактивна", а вруг вече не. Що си мислите,че сички хора са еднакви. На едните им е кеф да духат,на други не,трети пък не искат и да чуват подобно нещо. Щом не ти харесва момичето,не се занимавай,намери си някоя евтина курва,дет да ти изпълнява перверзните желания. Никой не е перфектен,всеки си има недостатъци. Щом обичаш някого истински,ще го приемеш какъвто е. Ти просто не изпитваш истински чуства,не знаеш какво е обич. Мисленето ти е доста изкривено. Ако такова дребно нещо,според теб може да ти повлияе на една връзка,да развали мнението за даден човек,значи си доста ограничен. Тва е положението,порасни бе човек...
Искрено се надявам да не си спрял да я харесваш заради това й мислене... Знам ли, аз бих го приела като предизвикателство.
Да приемем, че ходите... Винаги можеш да я убедиш лека-полека колко хубаво нещо е сексът и да я накараш сама да го иска. Никой не е казал да я бутнеш на леглото, да си го изкараш и да почнеш да я събличаш. Но бавно и славно всичко става.![]()
Бялата диамантена приценса и на тебе ли са ти били шута щото много ти знае устата ? Аз кво цел живот да карам на чекии само за да и угодя ? Всички много знаете да храните останалите, ама като опре до вас и веднага сменяте начина на мислене. Ако беше малко по умен/умна даже не те знам кво си, щеше да загрееш, че не пиша темата за да похваля "о тя не иска секс аре майната й отивам при следващата", а го пиша за евентуално някой да ми подскаже как да променя вижданията и, дали някой се е сблъсквал с такова нещо и има ли шанс за промяна. Щом стане въпрос за секс задължително или момчето мисли само за това или жената е курва, няма значение каква е темата щом има секс в нея и ти ми казваш аз да порасна ? Ако не изпитвах истински чувства щях ли да се тормозя да пиша и да се мъча за някакво решение ? Кой ти каза, че си мисля, че всички хора са еднакви бе? Поне да беше прочел/а всичките ми постове да видиш, че не иде реч за едното духане, а за нещо малко по-конкретно. Значи, задължително перверзната жена е курва така ли ? Задължително, щом има нещо неточно в някое момиче и трябва да е СМЕНЯ с някоя евтина курва? И кое му е перверзното на това, че евентуално някога в живота си ще искам да правя секс ? Ебаси хората, ебаси вижданията заклевам се ! Щом секса е ДРЕБНО НЕЩО, тогава кое е голямото нещо в една връзка бе ? Ти изобщо влагаш ли мисли като пишеш ? Или просто айде там да фламя пък квото стане. Като се научиш да ползваш месестото в главата си, продължи да даваш акъл, но до тогава ти се нуждаеш от акъл много повече !
Ами, да си призная, и мен ме беше бая гнус преди да се запозная на живо със ситуацията.Това всъщност беше доста отдавна и си обяснявам, че просто не съм била готова за това. Малко наивно обяснение, но е хубаво
. А колкото до това, че си мисли, че мъжкият член е нехигиеничен - ами дай й повод за размисъл: един добре измит пенис е много по-хигиеничен от една добре измита уста. Наистина, няма рецепта за това, как да й мине. Може би предпочита момичета? Не знам...