.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: PRIQTELI!!

PRIQTELI!!

Slu4valo li vi se e da se 4ubstvate samoten.Da si mislite 4e na nikogo ne mu puka za vas.Povqrvaite mi tova e edno ot nai gadnite 4ubstva.Az nqmam mnogo priqteli , vsa6nost nqmam nito edin priqtel.Moze li da mi pomognete . Molq vi kaze mi kak da si namerq priqteli.Ne izdarzam ve4e.Dokato lqtoto drugite izlizat i se zabavlqvat sas priqtelite si az stoq vka6ti pred kompa i sarfiram iz neta.Vqrno ne sam mnogo ob6titelna no se opitvam da promenq tova.Molq vi pomognete mi.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да и аз съм имала такива моменти..Просто това си е нормално..Всеки е изживявал и изпитвал същите неща..Спокойно..
    Бъди себе си..Запознавай се с повече хора и т.н..
    П.С - Пиши на кирилица..Спазвай правилата на форума
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: PRIQTELI!!

Цитирай Първоначално написано от cutegirl
    Slu4valo li vi se e da se 4ubstvate samoten.Da si mislite 4e na nikogo ne mu puka za vas.Povqrvaite mi tova e edno ot nai gadnite 4ubstva.Az nqmam mnogo priqteli , vsa6nost nqmam nito edin priqtel.Moze li da mi pomognete . Molq vi kaze mi kak da si namerq priqteli.Ne izdarzam ve4e.Dokato lqtoto drugite izlizat i se zabavlqvat sas priqtelite si az stoq vka6ti pred kompa i sarfiram iz neta.Vqrno ne sam mnogo ob6titelna no se opitvam da promenq tova.Molq vi pomognete mi.
    ДА ! Аз всеки ден се чуБствам така,това чубство ме убива и .. чубствам се много гадно .. не знам какво да ти каза ..

А ся сериозно .. защо пишете теми ,че си нямате приятели постоянно? Сякаш някой от форума ше ви намери другарчета ще ви прати снимки и номер за връзка ..отиваш обличаш се къпеш се ( защото много от хората в даскалото не ги харесват защото имат ужасна хигиена и такива неща ) Стараеш се да изглеждаш ДОБРЕ ! Отиваш в даскалото и казваш,че ти е тъпо и дали някой иска да отидете на кафенце ала бала .. взимаш им телефоните и така ти кво мислиш ,че тука някой ще ти намери приятели ли? не мисля така .. вземи се в ръце и се осазнай! ...Освен ако не си някоя скучна и не поддържаш хигиена и си много досадна и такива неща тогава е нормално лол .. послушай това което ти казах ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кирилицата е задължителна!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове