.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Малко помощ!

Здравейте, и така от доста време искам харесвам мога да кажа че и обичам едно момиче и тя го знае но когато и разкрих всичко това тя ме отряза и така аз спрях да и обращам внимание доста време докато не дойде тя при мен, взе да ми пише по скайп на живо ми се обажда ей така каза ми че ме харесвала че съм имал красива усмивка и така нататак, но все още се колебае, попитах я да излезнем на кафе тя все ми казва незнам което го най-мразя... мислата ми е как да я накарам да излезнем да се видим да поговорим да се разкрие тя каза че имало и доста момчета покрай нея и мисля че сега е объркана все казва времето щяло да покаже.... моля за съвети!

Блягодаря.

Лично аз нямам нерви за такива работи и моя личен съвет е - заеби я.

Брато тая си чеше женското его с тебе.... Изобщо не и се връзвай на куката..
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Благодаря ви за съветите, но тя ако неме искаше нямаше да се върне и нямаше да ми каже тези думи.

You're like what - 13?

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Лично аз нямам нерви за такива работи и моя личен съвет е - заеби я.
    +1

Град
    v nass : ))
    аз като момиче бих те посъветвала така
    1. мисля че тя се притеснява от нещо научи какво е то
    2.докажи и че я харесвай или както казваш ти че я обичаш
    3.възможно е тя да те вижда само като приятел и да се страхува от нещо
    -разбери какво и е и мисля че нещата ще се получат
    ~a пак тя не е последната те първа ти предстоят истинските неща в живота : ))

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не се занимавай с нея!! Такива ,които незнаят какво искат , са най-опасни и накрая пак ти ще си на сухо Нямаш си работа с такова момиче

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от anislava13
    аз като момиче бих те посъветвала така
    1. мисля че тя се притеснява от нещо научи какво е то
    2.докажи и че я харесвай или както казваш ти че я обичаш
    3.възможно е тя да те вижда само като приятел и да се страхува от нещо
    -разбери какво и е и мисля че нещата ще се получат
    ~a пак тя не е последната те първа ти предстоят истинските неща в живота : ))
    Благодаря ти много!

Да се притеснява не мисля, няма от какво.
    Това че я харесвам сам и го доказал, обаче още несам и доказал че я обичам.
    И да преди много време ми беше казвала че ме харесвала само като приятел, но сега е различно.
    Мисля си че се страхува защото преди е била много наранена от едно момче, е сега да се стахуда да обича отново.

^ аз не мисля,че се страхува

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Решила е да си има играчка. Всъщност тя не се връща при теб, така както ти го описваш, защото никога не е била с теб, а сега просто иска да получи внимание, за да може, както вече ти казаха по-горе, да си начеше женското его. Няма смисъл да й обръщаш внимение след като веднъж вече не се е получило. Виж, че само те мотае. Щом ти казва, че не знаела дали й се ходи на кафе, значи ти отказва по деликатен начин. Та какво друго според теб би могло да означава това, освен че хем те иска заради чувстовто, че така е по-харесвана, хем се старае да спазва дистанция от теб, за да не си помислиш случайно, че нещо би могло да се получи. Остави я и не се занимавай с нея повече поне на този етап защото не виждам смисъл да си пилиш нервите в едно безмислено търпение тя да се реши какво точно иска. Ако реално искаше от теб интимност, то досега търпението ти щеше да е възнаградено, но както виждаш не се случва нищо.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Решила е да си има играчка. Всъщност тя не се връща при теб, така както ти го описваш, защото никога не е била с теб, а сега просто иска да получи внимание, за да може, както вече ти казаха по-горе, да си начеше женското его. Няма смисъл да й обръщаш внимение след като веднъж вече не се е получило. Виж, че само те мотае. Щом ти казва, че не знаела дали й се ходи на кафе, значи ти отказва по деликатен начин. Та какво друго според теб би могло да означава това, освен че хем те иска заради чувстовто, че така е по-харесвана, хем се старае да спазва дистанция от теб, за да не си помислиш случайно, че нещо би могло да се получи. Остави я и не се занимавай с нея повече поне на този етап защото не виждам смисъл да си пилиш нервите в едно безмислено търпение тя да се реши какво точно иска. Ако реално искаше от теб интимност, то досега търпението ти щеше да е възнаградено, но както виждаш не се случва нищо.
    Много благодаря! ще спра да се занимавам с нея много си прав/а още веднъж благодаря на всички ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си