- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да кажа на момиче, че го харесвам
Директно, без увъртания, но и без да си по селски нахален. Инициираш разговор, правиш предложение за нещо - кафе, излизане, разходка, каквото и да е, и гледаш какво става после.
Fakebook!
Харесвам едно момиче,но незнам как да и го кажа по skype или директно?
ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО МИ ПОМОГНЕТЕ.
.
Наистина, не я нападай. Постепенно, постепенно и ще те допусне до себе си. Жените дори и да не харесват някого, то този някой може да спечели почти всяка жена. Ако се държиш добре и постоянно, то има много голям шанс тя да те хареса. А ако и тя те харесва ще стане още по-лесно.
Здравейте,имам проблем с едно момиче с което не се виждаме много често,но тя е с 2 години по-малка но е супер сладка и я харесвам много.Проблемът ми е че тя не учи в България и си идва само за лятото и зимата.Понякога си пишем но след обикновеното Hi kp kak si нищо не ми идва наум.Също забравих да кажа че едно друго момче също се опитваше да я забие.искам да и кажа че я харесвам но не знам как ще реагира дали няма да ми се разсърди.Моля ви помогнете и ми дайте някоя тема за разговор с нея.
първо ще е най-добре директно да и кажеш че я харесваш очи в очи иначе според мен е малко детинско
второ и при мен се случва да измислям теми но предимно задавъм въпроси към една моя сълченичка(с която сме близки ) принципно измисляй теми за неща който на теб ти харесват , или я питай за неща за който мислиш че ще и е интересно да говорите така че тря само да развиваш мозъка и ще ти е лесно да измисляш теми![]()
Как да кажа на момиче че го харесвам помощ плс.
Здравейте , отдавна следя този сайт . Моля ви помогнете ми .
Харесвам едно момиче но незнам дали тя ме хар.
Ние си пишем доста от един град сме тя е много красива , но аз съм грозен.
Незнам тя какво ще каже ако и кажа че я харесвам.
Моля ви Помогнете ми .
Кажете как да действам.
mislq che nai lesnoto i dobro savetche e parvo ti mislish li che tq te harsva hvarlq li ti pogledi i pomisli malko moje tehnite da ne i davat da izliza s momcheta ili da i davat overi se parvo v tova sled tova nai lesno pokani q na kino kafe razhodka ili na mejduchasieto da qdete tam neshto zaedno ili na kolkoto si da pushite cigara kogato ostanete na same prosto se opitai da i go kajesh tam kakto ti doide i vs natatak zavisi ot neq ama brat oglejdai as i za druga vse pak![]()
;D
Стига си спамил бе dwanewane ако толкова нямаш кво да правиш направи си регистрация в http://steamcommunity.com/
Ако кажеш на едно момиче че я харесваш, най-много да си останете приятели след това и нищо повече. на дали искаш това.
Няма смисъл да й се обясняваш в любов. Така тя няма да изпита никакво привличане към теб. Въпреки че във филмите може да се получава, то в реалния живот не е така. Тя няма как да те хареса ако си изливаш чувствата към нея, без първоначално да е изпитала привличане към теб.
Работи над това да я накараш да изпита привличане, предизвикателство и емоция, вместо да си поредния, който иска да й се слага.