.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Директно, без увъртания, но и без да си по селски нахален. Инициираш разговор, правиш предложение за нещо - кафе, излизане, разходка, каквото и да е, и гледаш какво става после.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Fakebook!

Просто й кажи

Голям фен Аватара на slimbo
    Казваш и : ШШШ ОУУ ХАРЕСВАМ ТА !!!

Харесвам едно момиче,но незнам как да и го кажа по skype или директно?
    ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО МИ ПОМОГНЕТЕ.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Той ти е дал дар слово.

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN Виж мнението
    за целта ти трябват 3 неща ....

Крака, уста, мозък ....

Отиваш при нея (крака) казваш и (уста) каквото мислиш(мозък)

на всеки всеки ден ще го повтарям ...
    Точно, ясно и кратко казано .

StelqnIvanov2000
    Guest
    .

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от fenomena1914 Виж мнението
    значи много харесвам едно момиче.съученици сме и от доста време съм доста хлътнал по нея, но нз как да и го кажа.нехаресвам мн хората с които дружи и тва ми пречи още повече.почти никога не остава сама и това не ми дава никаква смелост да й кажа.скоро имаме празник в нашия град и тя ще участва в програма по случай празника, дали да не я поканя да излезнем след тва или другия месец организират екскурзия от училището и дали там да не опитам да кажа всичко което чувствам?Моля дайте ми съвет!
    Бъди мъж! Какво ще й се обясняваш като ученичка. Пристъпи директно към действия. Целуни я и се моли да не те шамароса.

Цитирай Първоначално написано от milen99 Виж мнението
    Харесвам едно момиче,но незнам как да и го кажа по skype или директно?
    ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО МИ ПОМОГНЕТЕ.
    Напиши песен, отиди пред дома й със сомбреро и китара и й направи серенада.

Цитирай Първоначално написано от TalasamchoOOD Виж мнението
    Слушай сега батко си значи й имаш номера и двамата сте на един оператор и ти си на сметка правиш следното - вземаш безплатни минути към един номер, слагаш нейния номер и й звъниш, обаче първо по скайпа си приказвате там ала-бала глупостии и изведнъж изтърсваш искаш ли да приказваме по телаа и тя ще каже "да" (почти 100 % сигорно е, че иска да дрънка ). И почваш да я зарибяваш тъй ала бала даа се сприятелите нещо от сорта абее да й се харесаш ии тогаваа и изтърсваш супер бруталноо - "Харесвам те". Сега ако те отреже на следващия разговор ии казваш - Емии аз те харесвах вчера, днеска харесвам, примерно, Иванка ... и така.
    Тоя па И някоя до сега вързала ли ти се е на това?

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Цитирай Първоначално написано от porshe9118 Виж мнението
    по думите ти предполагам, че си някъде на 13-14 години(не, че аз съм по-голям де ).Не ти препоръчвам да съобщиш тази новина на момичето дирекшън, правил съм тази грешка, затова не я прави и ти щото за нея е много неочаквано и на дали ще получиш положителен отговор.Де са вика "ха дано, ма на дали".Препоръчвам ти да се навърташ около нея повече и да прекарвате повече време заедно(а това за преятелите и'-сори пич,ако искаш да си с нея трябва да ги приемеш, или поне да не показваш, че не ти харесват).Първо станете много добри приятели с момичето,за да може да ти има доверие и след като и' споделиш за чувствата си, ако не приеме да станете гаджета, няма да си развалите приятелските отношения.Трябва ти постоянство и много-много търпение.Нещата не стават от един път(е,при някой стават ама туй не е чак толкова често).И според мен е по-хубаво вместо да и го кажеш с думи, по-добре и го покажи с действия(нямам предвид да я нападнеш с целувки или да я награбиш).Пожелавам ти късмет с мадамата \/ и се надявам да съм ти помогнал.
    Наистина, не я нападай. Постепенно, постепенно и ще те допусне до себе си. Жените дори и да не харесват някого, то този някой може да спечели почти всяка жена. Ако се държиш добре и постоянно, то има много голям шанс тя да те хареса. А ако и тя те харесва ще стане още по-лесно.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Защо вдигате теми от преди х години?

HelpMePlz
    Guest
    Здравейте,имам проблем с едно момиче с което не се виждаме много често,но тя е с 2 години по-малка но е супер сладка и я харесвам много.Проблемът ми е че тя не учи в България и си идва само за лятото и зимата.Понякога си пишем но след обикновеното Hi kp kak si нищо не ми идва наум.Също забравих да кажа че едно друго момче също се опитваше да я забие.искам да и кажа че я харесвам но не знам как ще реагира дали няма да ми се разсърди.Моля ви помогнете и ми дайте някоя тема за разговор с нея.

Супер фен Аватара на fanton1
    първо ще е най-добре директно да и кажеш че я харесваш очи в очи иначе според мен е малко детинско
    второ и при мен се случва да измислям теми но предимно задавъм въпроси към една моя сълченичка(с която сме близки ) принципно измисляй теми за неща който на теб ти харесват , или я питай за неща за който мислиш че ще и е интересно да говорите така че тря само да развиваш мозъка и ще ти е лесно да измисляш теми

Stiliqn1298
    Guest
    Как да кажа на момиче че го харесвам помощ плс.

Цитирай Първоначално написано от Stiliqn1298 Виж мнението
    Като за начало, не бъди путка

VarnaTheLover
    Guest
    Здравейте , отдавна следя този сайт . Моля ви помогнете ми .
    Харесвам едно момиче но незнам дали тя ме хар.
    Ние си пишем доста от един град сме тя е много красива , но аз съм грозен.
    Незнам тя какво ще каже ако и кажа че я харесвам.
    Моля ви Помогнете ми .
    Кажете как да действам.

mislq che nai lesnoto i dobro savetche e parvo ti mislish li che tq te harsva hvarlq li ti pogledi i pomisli malko moje tehnite da ne i davat da izliza s momcheta ili da i davat overi se parvo v tova sled tova nai lesno pokani q na kino kafe razhodka ili na mejduchasieto da qdete tam neshto zaedno ili na kolkoto si da pushite cigara kogato ostanete na same prosto se opitai da i go kajesh tam kakto ti doide i vs natatak zavisi ot neq ama brat oglejdai as i za druga vse pak ;D

Цитирай Първоначално написано от VarnaTheLover Виж мнението
    Здравейте , отдавна следя този сайт . Моля ви помогнете ми .
    Харесвам едно момиче но незнам дали тя ме хар.
    Ние си пишем доста от един град сме тя е много красива , но аз съм грозен.
    Незнам тя какво ще каже ако и кажа че я харесвам.
    Моля ви Помогнете ми .
    Кажете как да действам.

paro ne izpadai v nekvi transove brato che si grozen i tnt ne stavai krehkichak kato putka badi silen i ne trq ti puka kaji i go pak kvoto iska da stava nema da se obijdash taka nqkoi den shte te obikne momiche takav kakavto si

Цитирай Първоначално написано от TalasamchoOOD Виж мнението
    Слушай сега батко си значи й имаш номера и двамата сте на един оператор и ти си на сметка правиш следното - вземаш безплатни минути към един номер, слагаш нейния номер и й звъниш, обаче първо по скайпа си приказвате там ала-бала глупостии и изведнъж изтърсваш искаш ли да приказваме по телаа и тя ще каже "да" (почти 100 % сигорно е, че иска да дрънка ). И почваш да я зарибяваш тъй ала бала даа се сприятелите нещо от сорта абее да й се харесаш ии тогаваа и изтърсваш супер бруталноо - "Харесвам те". Сега ако те отреже на следващия разговор ии казваш - Емии аз те харесвах вчера, днеска харесвам, примерно, Иванка ... и така.

ako e lape nqma problem shti razbere'' idealniq'' savet hahahaahah

Мега фен Аватара на solo_
    Стига си спамил бе dwanewane ако толкова нямаш кво да правиш направи си регистрация в http://steamcommunity.com/

Цитирай Първоначално написано от Stiliqn1298 Виж мнението
    Ако кажеш на едно момиче че я харесваш, най-много да си останете приятели след това и нищо повече. на дали искаш това.

Няма смисъл да й се обясняваш в любов. Така тя няма да изпита никакво привличане към теб. Въпреки че във филмите може да се получава, то в реалния живот не е така. Тя няма как да те хареса ако си изливаш чувствата към нея, без първоначално да е изпитала привличане към теб.

Работи над това да я накараш да изпита привличане, предизвикателство и емоция, вместо да си поредния, който иска да й се слага.

Цитирай Първоначално написано от fenomena1914 Виж мнението
    значи много харесвам едно момиче.съученици сме и от доста време съм доста хлътнал по нея, но нз как да и го кажа.нехаресвам мн хората с които дружи и тва ми пречи още повече.почти никога не остава сама и това не ми дава никаква смелост да й кажа.скоро имаме празник в нашия град и тя ще участва в програма по случай празника, дали да не я поканя да излезнем след тва или другия месец организират екскурзия от училището и дали там да не опитам да кажа всичко което чувствам?Моля дайте ми съвет!
    brato naistina uveri se che i tq izpitva neshto kum teb i togava i priznai shtoto az minalata sedmica bqh v sushtata situaciq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си