- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Успокоение
Така така...
преди няколко дни с приятелката ми се "забавлявахме" не сме правили секс а има време за всичко но все пак миналия ден за около 10-ина секунди си отарках главичката в "котенцето и"...
естествено сега ще кажете добре де какъв е проблема... еми вероятно е да е излязла малко предеякулационна течност а би трябвало същия ден (или предния) да е в овулация... психясала се е тотално аз съм 99% сигурен че нищо няма (останалия 1% е защото тя толкова мранка та чак и мен ме плаши) казах и че има хора които и да се опитват пак не става а тя... та като цяло чакам и вие да кажете нещо че тя до 10-ти няма да се успокои а снощи не е заспала до 4 часа...
та това което искам от вас е да кажете кво мислите та малко да се успокои горката като го прочете...
btw на страха очите са големи...![]()
е 99% си сигорен.Не 100%за неино успокоение отиди и и купи един тест за бременност или тя да си купи ,но според мен нищо не е станало.
![]()
Чакай малко приятелю,прятелката ти просто се е шашнала,няма страшно.
1.Първо нямало е проникване.
2.Не си свършвал.
3.Възможно е ако имаш някаква свръх-интелигентна педекулационна течност,която сама се насочва и прониква.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Шанса от забременяване без проникване 99%. Шанса от забременяване от педекулационна течност 99% и твойте 99% сигурност, което е равно на горе долу да оцелиш тотото 3 пъти подрет. Не, ся сериозно, наистина смятам, че няма повод за притеснение. Споко Мацке![]()
![]()
iskam da ppitam ako edno momi4e pravi sex a mom4eto ne se izxvurlilo v neq ami na korema v banqta ima li na4in tq da e bremenna?? speshen otgovor molq blagodarq predvaritelno na si4ki!
след като е в банята... съжалявам ! Ако е момиче го кръстете на мене![]()
kogato toi se izxvurlil ne e bil v neq i kak moje da stane?????no na neq i za 3 put da pravi sex i kak e vuzmojno da stane taka kato spermatozoidite nemogat da vlqzat vutre otsamosebe si a kakvi trqbva da sa simptomite za zabremenqvane??? pomosht
Е прочети малко из интернет де!Първоначално написано от cveti92113
Колкото до автора:кажи на приятелката си,че може да й закъснее дори и само от това,че се притеснява.
Стига глупости ! Образовай се малко! Срамота деца като мен да ти обясняват ...Не се забременява така. Признаците за бременност са нисколетящи щъркели... За по-сериосни отговори ползвай кирилица, която между-другото имаше празник оня денПървоначално написано от cveti92113
Симптомите на бременността са много подобни на ПМС всъщност.
Иначе момичето може да е забременяло от предекулационна течност, макар че е малко вероятно (каза човекът, който смята презервативите за несигурна работа), не от това, че си й свършил върху корема.
А за да успокоим другото момиче... Ами не, че няма някаква супер хипер нищожна вероятност, но наистина не си струва да се притесняваш. Наистина, сперматозоидите не са супермени.
Въпрос: Vyzmojno li e da se zabremenee, ako mom4eto svyr6 vyrhu korema a ne vytre? Vyzmojno li e nqkaksi da vleze sperma vytre ?
Др. Тийн: Не.
как да си го обясня тогава?може или неможе?[/quote]
Др. -ty: Най-лесно се забременява от сексуална неграмотност. Преди да се играе една игра, първо трябва да се научат правилата. I'm sorry!
ОК Има много смислени отговори, но все пак тя пак пита......и за това....
Скоростта на предвижване на сперматозоида представлява приблизително 3 мм в минута, т.е. за една секунда, той се придвижва на разстояние, равно на дължината на собственото му тяло.Следователно, се приема, че в матката сперматозоидите за 3 минути изминават 1-1.5 см, т.е. за да излязат от семенната маса, да попаднат в маточната кухина и оттук да изминат цялото маточно тяло, сперматозоидите оползотворяват средно между 1.5 до 3 часа астрономическо време.Ако всички изчисления са правилни, то оплождането не става по-рано от 8 часа след половия акт.И ТОВА Е ПРИ ПОЛАЖЕНИЕ ЧЕ СПЕРМЕННАТА ТЕЧНОСТ Е ВЪВ ВЛАГАЛИЩЕТО НА ЖЕНАТА.......Така че изводите свеки да си преви сам.....
Въпроса е да не попадне семенна течност по половите органи....но дори и да е така едно добро измиване върши работа.....но в никакъв случай не и придружено с проникване на пръсти или каквото и да било във влагалището защото без да искаш по този начин може да "помогнеш" на някой заблуден сперматозоид и тогава.....работата отива към SURE CHECK........![]()
Когато яйцето опре до дупето,увери се че не са две!
Съжалявам за спама, но Биляна взе да ми харесва вече!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Трета точка ме уби.Първоначално написано от Antixrist
Их, хора, само във филми се вкарвате... С к'во мислехте, като го правехте това, а? С котето и 'главичката' , сигурна съм.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
iskam da znam moje ili nemoje da e bremenna kato ne e imalo pronikvane s prust kogato i se e izxvurlil na korema sa bili pod dusha i e te4ala vodata nad tqx ??
Първоначално написано от DeViLMaN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
eeee kaje te de moje ili nemoje PLS speshno e ;(;(;(
Глупава ли си?! Не... МАЛОУМНА ЛИ СИ?! 50 човека ти казаха по 50 различни начина, че си ГЛУПАВА, за да правиш секс и очевидно си недорасла за това! Как ще забременееш, като ти е свършил на КОРЕМА, БЕ?! И на покрива на блока да ти свърши върху корема, пак НЯМА да си бременна!!
Пък аз се притеснявам, че не съм готова, защото не всичко на 100%...![]()
Първоначално написано от YouDontKnowMe
така свършил ти е на корема .. отишла си в банята и водата се е мушнала отдолу (противно на гравитацията) и е станало най-интересното оплождане ...
Логиката ти граничи с лудост , пример все едно изсипваш една чаша сперма в мивката и после мишките в канализацията да са бременни ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()