.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Потребителски акаунти

Вчера реших да си оправя субтитрите в wmp и нали си правя сичко по стъпките Стъпките в windows 7 bg . Свялят програмата "take ownership" пускам първия файл, след това отивам на файла, който трябва да разреша за използване, но бутона, който трябва да натисна след ДБМ в/у файла го няма. И си викам ще рестартна, правя го и след това вместо да ми тръгне на моя си потребителски акаунт ми излиза и 2-ри (администратор), а моят също е администраторски, само че е с друго име. Пробвах пак да разреша файла, пак не става. Пешавам да махна 2-рия п.акаунт, но никъде няма изтрий. Възтанових си системата в предишна точка и се махна, но днес пускам компютъра и пак са двата. Кажете как да махна "администратор" акаунта или да системата да тръгва на моя акаунт - стария, преди да инсталирам take overship?
    П.С. Пуснах и там тема, но съм нов потребител и иска одобрение от модераторите А в една тема писах, но никой не ми пише

За да "Disabled"-неш Администраторския акаунт в Windows 7 трябва да напривиш следното:

1. Отваряш си старт менюто и в текстовото поле за писане въвеждаш "lusrmgr.msc" (без кавичките естествено!) Ето така:

2. От отворилият се прозорец избираш папка "Users" и щракаш десен бутон на мишката върху "Administrator" и от падащото меню избираш "Properties". След това трябва да сложиш следната отменка:

3. Рестартираш компютъра за да видиш сега как е!

П.С. - Успех от мен и друг път не прави неща, които са съмнителни!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си