.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен

Какво да правя?

Значи имам 2 проблема.След като ми донесоха новия комп и инсталираха уиндолс ми се появиха следните проблеми.1-ви при стартиране на пс-то ми се появява да дам парола(но без)и немога да го махна заради това

и как да премахна имам някакъв тъп guess юзер и немога да го махна незнам как.

а 2-рия е че уиндолса ми е пиратски и искам да го направя легален да може да тегли всичко.Пробвах да го махна с Microsoft Windows Genuine Advantage 1.9.42 + Office 2.0.48 CRACK но не стана

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от koko95
    Пробвах да го махна с Microsoft Windows Genuine Advantage 1.9.42 + Office 2.0.48 CRACK но не стана
    Не може да не стане.Виж има главна тема .. прочети за това там...

Най-добре ще ти е преинстал на компа.Ако си от Варна познавам човек който щи го преинсталне за 10лв... ,а ако си от квартала може и за 5 лв..
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен
    Сори не съм от Варна,а от София и питам как да си оправя проблемите и неискам преинсталл щот скоро ми инсталираха на новия ми комп уиндолса

Я пробвай Тук И търсачката работи!

Град
    Пловдив
    Прецакваш се безкрайно. Аз съм с пиратски уиндоус и никога не съм го правил легален, като това не ми пречи да си свалям уиндоус ъпдейти, като нямам инсталирана Windows Genuine Advantage и не ми и трябва. Никой не ти го иска. Относно другия проблем - съобщението си казва какво трябва да направиш. Махай тия клиентски сървиси или поне ги спри. Направи нещо, понеже са изключили нещо, което много хора ползват(въпреки, че аз си го изключвам за да не ми точи ресурси) а именно Fast User Switching.
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Но все пак не е приятно, онова долу в ъгъла и постоянно да му е черен десктопа За това съм направил тема

Цитирай Първоначално написано от LucasBoy
    Прецакваш се безкрайно. Аз съм с пиратски уиндоус и никога не съм го правил легален, като това не ми пречи да си свалям уиндоус ъпдейти, като нямам инсталирана Windows Genuine Advantage и не ми и трябва. Никой не ти го иска. Относно другия проблем - съобщението си казва какво трябва да направиш.
    Ти си болен мозък бе бате ;х

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ами и аз съм с пиратски ама слагаш му един лицензиран код и се кефиш... ко му е трудното ?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LucasBoy
    Прецакваш се безкрайно. Аз съм с пиратски уиндоус и никога не съм го правил легален, като това не ми пречи да си свалям уиндоус ъпдейти, като нямам инсталирана Windows Genuine Advantage и не ми и трябва. Никой не ти го иска. Относно другия проблем - съобщението си казва какво трябва да направиш. Махай тия клиентски сървиси или поне ги спри. Направи нещо, понеже са изключили нещо, което много хора ползват(въпреки, че аз си го изключвам за да не ми точи ресурси) а именно Fast User Switching.
    това не мога го премахна или поне незнам от къде

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Ами и аз съм с пиратски ама слагаш му един лицензиран код и се кефиш... ко му е трудното ?
    я молявя дай ми лицензиран код да го направя лвгален плс

Саше, Саше...Много си тъп Саше...Не можа ли, да го напишеш на един коментар??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си