- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какво да правя?
Значи имам 2 проблема.След като ми донесоха новия комп и инсталираха уиндолс ми се появиха следните проблеми.1-ви при стартиране на пс-то ми се появява да дам парола(но без)и немога да го махна заради това
и как да премахна имам някакъв тъп guess юзер и немога да го махна незнам как.
а 2-рия е че уиндолса ми е пиратски и искам да го направя легален да може да тегли всичко.Пробвах да го махна с Microsoft Windows Genuine Advantage 1.9.42 + Office 2.0.48 CRACK но не стана
Не може да не стане.Виж има главна тема .. прочети за това там...Първоначално написано от koko95
Най-добре ще ти е преинстал на компа.Ако си от Варна познавам човек който щи го преинсталне за 10лв... ,а ако си от квартала може и за 5 лв..![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Сори не съм от Варна,а от София и питам как да си оправя проблемите и неискам преинсталл щот скоро ми инсталираха на новия ми комп уиндолса
Я пробвай Тук И търсачката работи!![]()
Прецакваш се безкрайно. Аз съм с пиратски уиндоус и никога не съм го правил легален, като това не ми пречи да си свалям уиндоус ъпдейти, като нямам инсталирана Windows Genuine Advantage и не ми и трябва. Никой не ти го иска. Относно другия проблем - съобщението си казва какво трябва да направиш. Махай тия клиентски сървиси или поне ги спри. Направи нещо, понеже са изключили нещо, което много хора ползват(въпреки, че аз си го изключвам за да не ми точи ресурси) а именно Fast User Switching.
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
Но все пак не е приятно, онова долу в ъгъла и постоянно да му е черен десктопаЗа това съм направил тема
![]()
Ами и аз съм с пиратски ама слагаш му един лицензиран код и се кефиш... ко му е трудното![]()
?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
това не мога го премахна или поне незнам от къдеПървоначално написано от LucasBoy
я молявя дай ми лицензиран код да го направя лвгален плсПървоначално написано от MaGuSs
Саше, Саше...Много си тъп Саше...Не можа ли, да го напишеш на един коментар??