Решил съм да си правя тату и се чудя къде , исках на врата но мама не ми дава ;д
Момиче, момче? Какво си? Защото принципно за момиче на ръката никак не ми харесва, особено ако е на рамото... На крака е много по-добре за момиче, ако пък си момче и имаш добре оформени ръце, един татус на ръката би седял доста добре, ако ли пък не - то тогава на пръсеца също е добър вариант.
И все пак - не ти препоръчвам да си правиш татуитовка, преди да си сигурен/на в това. Защото нали знаеш - остава за цял живот.
Успех!![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Много се изтъркаха и двете места..
На гърба и на ключицата е най-яко!
момче съм ... ами ръката може ама ... чудя се и то доста . Иначе съм решил твърдо правя си![]()
С тия татута, дето ги връткате на такива видими места, ще ви вземат да работите само за сервитьорки. След време само ще се чудите как да ги махнете... Не ме мислете за консервативен тип, не съм, и аз харесвам татуировките, но понякога създават пречки, (като например намирането на хубава работа) така че хубаво помисли дали я искаш, и дали да бъде на по-видно място или не... just an advice, no bad feelings ;} ....
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Факта, че не знаеш къде още да си я направиш, за мен означава, че не си готов.
Аз исках на цялата ръка и да излиза до врата чак, но точно, че не ми се работи като барман или нещо от сорта цял живот.
n00bs
Не, че не можеш да работиш.. Просто още в първият миг работодателите не те взимат на сериозно.. Едно момиче е отишло да подаде молба за работа на мястото, където работи баща ми и шефа му е казал : "Аз бунтарки не приемам".. и то, защото е имала звезда и разни буквички на вътрешната страна на китката..
![]()
![]()
След време почва да седи грозно, и особено като пораснеш и искаш да си намериш добре-платена работа...Първоначално написано от sl0w
виж сега
то много зависи от самата татуировка , формата и размера . Ти си решила какво искаш ама ние не знаем колко ще е голямо как изглежда и тн . , следоваателно не можем да преценим къде да е .
А това за работата е напълно вярно , дори някои гилдии като лекарската и тази на архитектите , не приемат за членове хора с татуировки на видни места . Така че му мисли или пък адвокатските гилдии също , ти представяш ли си една адвокатка по изискан костюм и с татуирана ръка или крак . Не ставаЗатова замисли се за мястото . Аз тъй като искам сериозна работа , си правя мойте на по закътани места като гръдния кош , гръбнака таза и бедрата . Там освен по бански няма как .
Въпроса е дали го правиш за хората или за себе си . Защото ако го правиш за себе си закътаното място няма да ти пречи .
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Давам веднага пример. Мой приятел, който е на 32 години, работи в една фирма за алкохолни и безалкохолни напитки. Понеже човека се справяше много добре с работата си, му предложиха да го повишат (не знам точно каква титла, мисля че беше заместник-управител, няма значение). Имаше две условия, да премине по-високо ниво на обучение по английски език и да си махне татуировката. Ето за това става въпрос, сега си викате "не мога да работя заред некфа си татуировка- да бе да" и ви е смешно, ма после ще съжалявате.Първоначално написано от koookzy
ПП: HexGirl е много права.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Това не е съвсем вярно. Моите са от вътрешната страна на двете китки и идеята им е да са точно там. Ако бяха където и да е другаде, смисъла щеше да се изгуби. Айде кажи ми, че съм си ги направила за сульо и пульо.Първоначално написано от HexGirl
Винаги мога да си сложа някой по-голям аксесоар и да ги скрия.
Освен това, особено по жегите, всички пачи и батенца едва ли не голи ще тръгнат, за да им се виждат татусите по "скритите места". Доста жалка история...
Иначе имам познат, на когото целите му ръце са изрисувани. Ходи с дълъг ръкав на бачкане и толкоз. Да, кофти е за лятото, но не ми се вижда чак болка за умиране.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
да не не ели нелепо да се блъскаш цял живот да учиш и накрая за единия татус на видно място да нямаш работа ...Първоначално написано от Swinkenhoffer
Всеки с мнението си![]()
Давам савет по темата поне за разлика от повечето дето само спамят
Шапкарю .....
Повечето видни татуси могат да се скрият с малко фантазия...Ако ти нямаш и не можеш да измислиш как, това си е твой проблем.
пхахахахах а да видим как ще скриеш ръкав примернолятото в жегата няма как просто
![]()
ако идеята е да се заяждаш заяждай си се аз дадох мнение по темата като не ти харесва дай по добро![]()
Шапкарю .....
Да, но не всички, за това е хубаво добре да се обмисли, преди да тръгнеш да се шариш по кожата за цял живот.Първоначално написано от Swinkenhoffer
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Не си вади изказвания от контекста, които са ти удобни, без да осмислиш какво пише. Там се мъдри едно "повечето". А аз с тебе знам, че няма смисъл да се заяждам... спокойно.Първоначално написано от HexGirl
![]()
В интерес на истината има доста леки дрехи, които покриват доволна част от тялото и държат много по-хладно от тениски, потници и т.н.
NoOneElse, неприятни са тея по пръстите, по врата и на подобни места, където вече става доста тегаво да ги криеш.
Обикновено хората, които си правят разни бруталии, няма да стават адвокати, политици, ала-бала.
+ 1. А и ако ръката ти не е оформена добре, не е желателно да е на ръката, понеже след време има вероятност да се разтегне, ако започнеш да ходиш на зала и тем подобни простотии.Първоначално написано от stefity
![]()
на мен пък татуса не ми харесва. МИСЛЕТЕ МАЛКО, БЕ, ХОРА. След време, когато станеш баща, дядо как ще се показваш с такъв татус.
Относно темата за работата и татусите съм напълно съгласна.
Щом си избрал такъв татус то е логично , че искаш да се вижда,моето мнение е да не си правиш такъв татус.
Като си решил да си правиш някакъв избери друг, който е по - разумен, по - ХУБАВ и същевременно да не бие толкова на очи(ако искаш да се вижда)
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
За работата съм съгласна и лично аз не бих си направила татуировка, но това е безумно. Знаеш ли колко бащи и майки си правят татуировки и пиърсинг, СЛЕД като станат такива? Както си се показвал на 20, така ще се показваш и на 40..Първоначално написано от GreenMimss
Аз съм решила след 18 да си правя пет йероглифа вертикално от темето надолу по гръбнака... Сладко е, умно е, неизтъркано и лесно за прикриване.
Препоръчвам ти да си го направиш на прасеца. На интервю за работа винаги се ходи с дълъг панталон и няма как да се види, а на плажа е изключително атрактивно да видиш мъж с татуировка на прасеца.
А решил ли си каква ще е? Постни някоя картинка... Все пак има значение, а и звучи доста несериозно "Абее, ще си правя татуировка, ама не знам каква" - все едно го правиш за модата, а не защото искаш определен символ върху тялото си. Помисли си добре.![]()
Ще си направя , а работа ще му мисля като му дойде времето![]()
Пинк ... като ида в студио ще си измисля нещоИначе на връта е малко трудно за работа
![]()
А тва по гръбнака е адски готино![]()