.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: кино??

кино??

чудя се дали да питам едно момче, което харесвам дали иска утре след училище да ходим на кино....но той има малко братче и може би ще трябва да го гледа или пък може и да не иска да дойде, а и ме е страх, че кат го питам ще разбере, че го харесвам...тоест ние сме приятели и някси нз...

малко тъпичко може да ви се струва, но си се чудя и все пак мерси много, ако някой отговори!

Супер фен Аватара на storex
    Покани го само в случай, че искаш да разбере, че го харесваш. Ако теб някое момче те покани на кино, знай, че има някакви намерения спрямо теб. Ако пък не искаш да разбира, не мога да ти дам съвет, аз също не съм от най-решителните да показват привличането си :0
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

хм да, но то се очертава, че и без това никoй не може утре от класа....или някой има ли някаква друга идея какво мога да направя? много искам някъде заедно да отидем....без да ни зяпа целия клас и да сме си само ние..е друг е въпроса дали и той иска..

Град
    На третия етаж
    Покани го, няма какво да изгубиш...С кумене и маене няма да стане номера. Ако момчето има желание и има възможност, ще дойде! Давай смело, но не неразумно. Мисли преди да действаш. Успех!
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

ами той често отказва и да идва някъде с класа, по различни причини...най-вече заради братчето си, но пък не знам...може и да го използва тва, за да се извини или не знам, а и не мога да си го представя как ще стане...въобще не вярвам, че може да стане
    тоест да отидем някъде двамата, а пък именно утре..

Само ти подсказвам, че най-често връзките между съученици не приключват добре и после хората не могат да се гледат, докато завършат, ама ти си знаеш
    + това пробвай да му покажеш, че те привлича чрез свои действия.
    + това на колко години си
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

на 15 сме ii аз и без това сигурно ще се местя в друго училище, тоест няма какво да загубя...искам поне веднъж да стане...вече 2 години го харесвам и така...

А за тези 2 години показала ли си му по някакъв начин, че го харесваш или не?
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Покани го, какво лошо има ? Нима има какво да губиш ? (:

Не искам да се заяждам или пък да излизам някъв гадняр идиот,който се прави на много отворен ,обаче мисля,че много от темите които пускате са напълно безмислени и вие сами си давате отговор,е да тук се обсъждат проблемите , ама това да ни питаш дали ще е добре да поканиш човека който уважаваш и харесваш на кино , ОбАЧЕ те е страх да не разбере ,че го харесват .. е това е ебаси и проблема .. нали го харесваш къв е проблема да знае това нещо? ..отивате на кафенце говорите си така и в последствие като излизате ще разбереш дали иска да бъде с теб или не иска , не знам просто защо пускате някой теми,това е лично мое мнение моля да не бъде критикуван ..

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Действай ! Покани го . Няма какво да губиш
    Memento mei, memini tui!

Цитирай Първоначално написано от Daveyjones
    Не искам да се заяждам или пък да излизам някъв гадняр идиот,който се прави на много отворен ,обаче мисля,че много от темите които пускате са напълно безмислени и вие сами си давате отговор,е да тук се обсъждат проблемите , ама това да ни питаш дали ще е добре да поканиш човека който уважаваш и харесваш на кино , ОбАЧЕ те е страх да не разбере ,че го харесват .. е това е ебаси и проблема .. нали го харесваш къв е проблема да знае това нещо? ..отивате на кафенце говорите си така и в последствие като излизате ще разбереш дали иска да бъде с теб или не иска , не знам просто защо пускате някой теми,това е лично мое мнение моля да не бъде критикуван ..
    много си прав...и аз все им се чудех на тия хора, а сега самата аз питам такова нещо...не знам може би като си влюбен \"полудяваш\" и прекалено много мислиш и се надяваш тук да намериш отговор, макар че е безмислено...а и наистина нямам проблем...сама си го права и мисля, че много от хората тук наистина си правят сами проблемите и явно и аз съм един от тези хора

просто мисля ,че това е много детски проблем ,отиваш и му казваш "искаш ли да ходим на кино" ама кажи нещо от сорта " на кино ходи ли ти се " нещо такова , ако каже може .. ще видиш как ще се развият нещата .. ако каже ,че не му се ходи с изражение на лицето което говори "тая па кво иска от мене" сама ще се сетиш за какво става на вапрос..УСПЕХ!

Мега фен
    Град
    Earth...
    каниииииииииии

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Много обичам пуканки

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Трябва филма да е стойностен... Може би Мисия Лондон или принцът на персия
    GTA Stunting

ОМГ нали сте приятели от 2 години едва ли ще му се стори странно да го поканиш на кино дз хората често ходят с приятелите си на кино

Мм да,Принца на Персия е добър варянт.Плюд всичко ако те е страх от змии (а във филма има доста) ще мощеш поне от страх да му хванеш ръката иии давай,покани го.Нища нямя дя зягубиш,а ако обича братчето си и то не е много малко го вземете и него,така ще видиче обичаш малките деца.
    P.S Искренно се надявам да приеме поканата ти
    You laugh because I am different
    I laugh because you're all the same.
    ~Cliff Burton!<333
    ~Ronnie James Dio!<333

Мм да,Принца на Персия е добър варянт.Плюс всичко ако те е страх от змии (а във филма има доста) ще мощеш поне от страх да му хванеш ръката иии давай,покани го.Нища няма дя зягубиш,а ако обича братчето си и то не е много малко го вземете и него,така ще види,че обичаш малките деца.
    P.S Искренно се надявам да приеме поканата ти
    ~Cliff Burton!<333
    ~Ronnie James Dio!<333

с братчето му ще е малко трудно, защото той не обича много да се занимава с него, за разлика от мен а иначе не знам дали не го е гледал принцът на персия
    , мислих, че може би робин худ е добра идея
    , защото е action и драма, точно нещо между нас двамата :Д но тва са с филма...ще се разберем все някак, ако изобщо някога се стигне до там.

вече не знам дали изобщо има смисъл да го каня някъде
    ...снощи му писах следния смс:да вземе един филм, дето му е любим и ми беше обещал, че ще го гледаме, а аз щото и без това съм сама вкъщи и той може да дойде, заедно да го гледаме (тоест днес, след училище) само дето снощи нищо не ми отговори, а днес нищо не каза по темата....и аз са мисля, че нарон4но, за да не ми откаже, макар че го познавам и някси се съмнявам заради това да е....иначе много ме дразни в тоя човек, че НИКОГА не ме гледа в очите, просто не знам толкос ли съм грозна ...тоест все гледа пода и днес пак ми направи впечетление, ама иначе нали се прави на мн готин...

Цитирай Първоначално написано от stern
    с братчето му ще е малко трудно, защото той не обича много да се занимава с него, за разлика от мен а иначе не знам дали не го е гледал принцът на персия
    , мислих, че може би робин худ е добра идея
    , защото е action и драма, точно нещо между нас двамата :Д но тва са с филма...ще се разберем все някак, ако изобщо някога се стигне до там.

вече не знам дали изобщо има смисъл да го каня някъде
    ...снощи му писах следния смс:да вземе един филм, дето му е любим и ми беше обещал, че ще го гледаме, а аз щото и без това съм сама вкъщи и той може да дойде, заедно да го гледаме (тоест днес, след училище) само дето снощи нищо не ми отговори, а днес нищо не каза по темата....и аз са мисля, че нарон4но, за да не ми откаже, макар че го познавам и някси се съмнявам заради това да е....иначе много ме дразни в тоя човек, че НИКОГА не ме гледа в очите, просто не знам толкос ли съм грозна ...тоест все гледа пода и днес пак ми направи впечетление, ама иначе нали се прави на мн готин...
    А замисляла ли си се,че може би ти си много красива и него го е срам да говори с теб и такива неща ? теб те е срам да го поканиш на 1 ти или какъвто ти беше проблема ;д , а може би той те харесва много , но много го е срам или нещо такова? замисли се и над тази вазможност.

Покани го live,няма да има къде да бяга Да видим дали ще намери сили да ти откаже,щот както го казваш това за гледането в земята май май си пада по тебе
    ~Cliff Burton!<333
    ~Ronnie James Dio!<333

хора вижте със сугурност не си пада по мене, нали казвам, че не ми отговори , а и той винаги е супер готин и, а и как да го питам на живо, нали целия клас сме заедно...макар че мога да пробвам утре, но не знам дали ще се осмеля да го направя...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Леле спомням си първия път като поканих момче на кино Сърцето ми щеше да изкочи и се препотих 10 пъти преди да го питам . Беше забавно... Аз колкото момчета съм поканила на среща всичките са казвали да и с всичките е било интересно. Този първия който поканих беше от класа ми и като излизахме всички след последния час аз го настигнах и просто го питах и той каза да и да му пиша за подробностите и готово. Покани го. Според мен тръпката си заслужава . Пък ако каже че ще гледа братчето си кажи му да вземе и него и идете на някой по-нормален филм или да ядете сладолед. Може нищо да не стане между вас но поне ще сте прекарали няколко хубави часа заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си