.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: кино??

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Покани го само в случай, че искаш да разбере, че го харесваш. Ако теб някое момче те покани на кино, знай, че има някакви намерения спрямо теб. Ако пък не искаш да разбира, не мога да ти дам съвет, аз също не съм от най-решителните да показват привличането си :0
    Това е най-голямата глупост,която съм чела
    Това,че едно момиче кани момче на кино (и обратната ситуация) не означава,че задължително го харесва ...

По темата:Покани го,нищо няма да загубиш.Само гледай филма да е интересен,а не някоя романтична боза,защото има вероятност да си замине преди теб.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    А Зори не е задължително. Гледала съм големи глупости с момчета на кино ама като почнеме да се бъзикаме и да се подиграваме на "бозата" се получава много забавано. Ама си зависи и от хората де... Имах среща се един дето вместо да го обърне на майтап че филма просто беше зле ми наговори куп глупости че момичетата не разбират от филми и бла бла .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Вярно е,че си зависи от момчето,но щом авторката не иска той да разбира за чувствата й е по-добре да не гледат някоя романтика
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

е то и до някъде е ясно, че щом го каня някъде изпитвам нещо към него...иначе това, което слънчицето написа много ми хареса...точно това " като излизахме всички след последния час аз го настигнах и просто го питах" искам утре да направя...сигурно цял ден ще треперя, но пък поне ще знам, че съм питала...само лошото е, че аз съм голяма бъзла и в последния момент се отказвам и от точно това се притеснявам...

ПС: да използвам да поздравя слънчицето за годежа й, че не успях да пиша в темата й всичко най-хубаво ви пожелавам и бъди наиситна щаслива, че имаш щастието момчето, което обичаш и той да изпитва същото към теб

iiii благодаря на всички, които са написали нещо и ще напишат!

давай смело .. покани го утре в даскало след часовете или когато го хванеш сам . На живо хората рядко отказват и няма време да си измисли поредното тъпо оправдание примерно както в скайпа или , че не си е чул телефона и другите глупости.

Успех ти желая . Макар , че ако не стане .. не се отказвай . Това не значи ,че не те харесва или не иска просто да се мотате заедно. Причините могат да са доста ..

Мнооого зле..... :X

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    stern мерси мила .
    А знаеш ли аз каква срамежливка бях?! Направо ужас! Ама след като поканих първото момче всичко ми мина. Тогава целия ден само за това мислех и не смеех да го погледна ама накрая като дойде момента си казах "Кое е най-лошото нещо което може да стане? Да откаже. Е и? И преди не сме излизали заедно така че нямам какво да губя и няма от какво да ме е страх." Като го питах гласа ми трепереше и се бях изчервила като домат . Важното е обаче че си преодолях срама и страха и направих това което исках. Чувството си заслужаваше цялото притеснение преди това. Давай пък каквото стане. Успех

питах го! тоест в голямото междучасие по някво чудо беше сам и беше седнал на една пейка да пише някво домашно и аз след дълги размисли отидох и го питах първо кво прави, а после нали се обърнах да си тръгвам, но някси си казах "ако не го направиш, ще те е мн як" и спрях, обърнах се и му казах "айде събота или неделя да ходим на кино" той се обърна на една страна, така да не му виждам лицето, гледаше пода и ми каза веднага "добре", а аз супер учудена "ааамиии ок тогава...skype емм, там да се разберем?" и той: "довечера в skype" и аз "ок. чаооо" и се обърнах и си тръгнах тичайки като луд заек , ау малее направо нещо ми стана..ма той си ме знае, че съм луда тоест надели мн мн се е учудил ....сега само се чудя, дали разбра, че само ние двамата ще ходим ...особено като се извъртя така да не го виждам си помислих, че сиг ще каже "не", а па той "добре"...ама сега не искам да се радвам прекалено рано, че накрая ако пак нещо стане...

Предполагам, че не е глупав и е разбрал, че искаш да си само с него. Все пак ти си го питала лично...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Повече от фен
    Възхищавам се на смелостта ти. Аз досега не съм канила момчета . Няма какво да се притесняваш. Щом веднага ти е отговорил, значи иска да излезете. Според мен е притеснителен като теб (нищо че изглежда готин) и затова се е извъртял настрани. Хайде успех на срещата!

добре, а ако не ми пише....ако се интересуваше, щеше да ми пише, може ей така да ми го е казал, макар че нещо не знам...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от stern
    добре, а ако не ми пише....ако се интересуваше, щеше да ми пише, може ей така да ми го е казал, макар че нещо не знам...
    Е, не бързай де Малко по-късно сигурно ще ти пише

Повече от фен
    Еми пиши му ти. Макар че щом ти е казал "Довечера" сигурно ще ти пише.

Браво.Поздравления за проявената смелост дано всичко мине ОК
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

off вика ми "довечера", а още го няма никав в skype ...сигурно е забравил, което значи, че не му е важно, а па аз да му пиша смс...не става, щото пък ще изглежда все едно мн държа да стане....

Повече от фен
    може да не му се ходи и да е инкогнито или да го няма в скайп. А може пък да няма интернет в момента и да не може, а да иска, да се свърже с теб. Звънни му, може да ти се вижда нахално, но понякога трябва да си нахален, за да успееш.

ами кво да ви кажа...не ми писа, затва му писах смс кво става дали ще ходим някъде, а той ми писа "кой сме ние", а аз му писах дали има някво значение, а той ми отг, че да съм оставила, не му се ходило...хах, ми хубаво, аз ще си отида утре с приятели на кинце...

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Извинявай, обаче си на 15 и се страхуваш да не разбере, че го харесваш?! От какво точно се притесняваш? Ако го поканиш , можеш само да спечелиш по-добър приятел или в по-добрия случай , след време - нещо повече от приятел ..
    Действай ^.-
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu
    Извинявай, обаче си на 15 и се страхуваш да не разбере, че го харесваш?! От какво точно се притесняваш? Ако го поканиш , можеш само да спечелиш по-добър приятел или в по-добрия случай , след време - нещо повече от приятел ..
    Действай ^.-
    вече действах, но безмислено. по-горе съм описала как го поканих и как първо се съгласи, а после ми отказа..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    струва ми се, че те е отрязал Ако сте добри приятели не би трябвало толкова да се притесняваш, да го поканиш, но изглежда не сте си толкова близки Не ти е навит, според мен де.. ти си знаеш най-добре и най-добре можеш да прецениш

of da si стои вкъщи да си кисне пред компа...аз пробвах, той не поиска, вече ми писна да страдам заради него...ще се опитам просто да го забравя, писна ми все да ме отрязва

Мега фен
    тва момче 100% няма (почти) никакъв опит с момичетата. а това, че все гледа пода, означава, че е много неуверен. не бих се учудила да те харесва, и все пак да е отказал. каквото и да е, такъв не ти трябва. потърси си някой по- осъзнат.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    точно така!! МАЙНАТА МУ! само дано по някое време не се сети той, че 'иска да отидете на кино' - тогава ще стане интересно. Доста често се случва и тази ситуация

споко брат не се отчайвай. В същата ситуация съм с подобен човек. На мен ми е писнало да я ръчкам да ходиме по разни места и тя се си ме реже по начина който описа. Първо да - после ама то работа илзена а у .

Да не ти пука , не го мисли , ще видиш колко по-лесно ще ти е нататъка.

of da si стои вкъщи да си кисне пред компа...аз пробвах, той не поиска, вече ми писна да страдам заради него...ще се опитам просто да го забравя, писна ми все да ме отрязва
    извод: майната му! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си