Цитирай Първоначално написано от Daveyjones
Не искам да се заяждам или пък да излизам някъв гадняр идиот,който се прави на много отворен ,обаче мисля,че много от темите които пускате са напълно безмислени и вие сами си давате отговор,е да тук се обсъждат проблемите , ама това да ни питаш дали ще е добре да поканиш човека който уважаваш и харесваш на кино , ОбАЧЕ те е страх да не разбере ,че го харесват .. е това е ебаси и проблема .. нали го харесваш къв е проблема да знае това нещо? ..отивате на кафенце говорите си така и в последствие като излизате ще разбереш дали иска да бъде с теб или не иска , не знам просто защо пускате някой теми,това е лично мое мнение моля да не бъде критикуван ..
много си прав...и аз все им се чудех на тия хора, а сега самата аз питам такова нещо...не знам може би като си влюбен \"полудяваш\" и прекалено много мислиш и се надяваш тук да намериш отговор, макар че е безмислено...а и наистина нямам проблем...сама си го права и мисля, че много от хората тук наистина си правят сами проблемите и явно и аз съм един от тези хора