- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Планове за море ...
Имате ли планове или още не сте мислили , или вече сте решили . С приятели ли ще ходите или с родители !?! ...
Вече си дойде времето![]()
![]()
Не е сигурно още. Ако имаме възможност с наще ще отскочим за няколко дена до морето. Силно се надявам.![]()
засега ще ходя с една приятелка,ама не е сигурно![]()
МОМИЧЕ!
Ходи ми се на Sunny Beach , и то многоАма повечето фр не ги пускат да идат на хотел сами
![]()
Южна Америка ,честно![]()
С нашите тази година няма да ходя, но ще бъда за 10 дни на лагер - РавдаСамо дето се оказа, че не познавам почти никой от тези, които ще са там ии се чудя какво да правя
![]()
![]()
ще ходя на вилата за 2-3 седмици,Свети Влас.ще съм с наш'те и приятели
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ще се ходи, няма начин. Плановете винаги изкачат в последния момент. Какво по-хубаво.![]()
Не прави тази грешка. Имам чуството,че най-пропадналите хора идват в "eлитния" ни курорт. Виждала съм какво ли не,за няколкото години изкарани на почивка там.Първоначално написано от sl0w
мен ми харесваПървоначално написано от whitediamond
![]()
![]()
Иначе и с лагер става ама е леко дупка![]()
Моето море се очертава чак в края на август.![]()
в лачалото на Август най-добреПървоначално написано от Colouring
![]()
Не ми се налага да правя планове понеже морето ми е на 15 минути път .
Хм... след миналото лято, през което имах 56 бани на моретоТова лято ще се опитам да ги направя 60! Но зависи от времето... така че за сега това са ми плановете за плажа - много ходене с приятели, роднини и такам.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
ии аз съм на моренце с братовчедка ми и приятели през Август![]()
![]()
Аз, майка ми и баща ми сигурно ще ходим на море на 1 юли.Ще седим там 7-8 дена.Ще ходим където и миналата година-на бунгало, което е на 200 метра от морето.
Емии то аз съм от Варна..
Иначе по-често ще ходя на Златни пясъци на море отколкото в града, защото ще работя на Златните..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами мислех че ще ходя в Бургас с баща ми и брат ми, но се очертава гореща почивка в Гърция с брат ми и майка ми.Само дето тряя да завърша добре в училище
. Дано да имам късмет на изпитите в края на годината /по английски (външно оценяване
) и математика(не ме бива в тоя предмет
) / ! :P
5 дена с наште в Турция![]()