- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е на 15 , аз 19 има ли шанс ?
Tempest за автора на темата ли ставаше въпрос ,или аз нещо не разбрах?
говоря по принцип.. имам наблюдения (ти да видиш!) върху разни елементи от къде ли не... станали на по 18 години, ама да им личи - само външно... акъла на 10годишен... съдейки по тях аз трябва да съм си надживял годините, ебати!Първоначално написано от BgHtH
Абе да не ти дреме ,кво им се впрягаш,ще ходят с малки като едно по-голямо момиче което вече знае играта няма как да им се върже.
Към автора ,ако си я харесъл я хващай и изобщо да не ти пука от нищо.Ако не стане има много други.Не се отказвай заради мнението на хората
Еми.. Аз гледам, че всички правят така.. Незнам защо.. Е, има някви изключения.. Може би просто по-големите момчета са се развили вече.. А не някви детишляциПървоначално написано от Tempest
Мда, има и такива дето са например на 14-15 и имат по-голям акъл от някакви на 17-18.. Ама са радкост
![]()
рядкост, ама... заради масата ги пренебрегват... явно затва дося съм нямал баш гаджоци... щото съм сериозенПървоначално написано от Candice
![]()
Емии.. аз съм казала много пъти, че тия дето гледат външноста не струват.. А защо да си нямал `баш гаджоци` като си сериозен![]()
там е раотата... грешен подход, найш колко приятелки имам ся... повечето са ми били други цели...
много офтопик стана, спирам се
ами защо не ...
имаш шанс разбира се , а и щом девойката е готова пробвайте![]()
нищо негубиш пич![]()
Има шанс.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Тва да не ти е компютърна игра,че да има "нива"Първоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
О, ха ха, колко е смешно как се направи, че не разбираш преносния смисъл на думата.Първоначално написано от BlueFace
Как да ти отговорим ние, при положение че не познаваме момичето - има 15 годишни има и 15 годишни. Вместо да я опишеш ти питаш за години, все едно, като се хванете за ръка, някой ще ви спре на интервю да ви пита кой на колко е.
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Лично спроред мен разликата ви не е голяма дори това е най-нормалната разлика която може да съществува ноо ако ти не изпитваш нищо към нея по добре не я наранявай тя рано или късно ще те забрави![]()
казвам го от личен опит![]()
Може аз съм на 15 и приятеля ми ( почти) е на 18 и се разбираме прекрасно лигавим се когато трябва, сериозни сме когато трябва и ни е много хубво. Ще сбъркаш ако не направиш нщо щом тя иска![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Какво го бърка какво иска тя, важен е той. А момчето каза, че няма да се занимава.
То даже .. аз съм 90 тя 95 ... няма смисъл да се излагам , да ми се подиграват лапетата ..
Тъпото е, че ти не искаш да се занимаваш с момичето, не 'щото е на 15, ами 'щото са щели да ти се подиграват. Че ти можеш да си хванеш момиче '92 набор, което пак да те прави на луд, пак да е недорасло и т.н., така че каква е разликата?
Тя е една от "лапетата", тогава 'що си си паднал по нея? Педофилски наклонности ли, или просто сега казваш така, защото те е страх да действаш?
ми давай какво чакаш ? само че от момиче на тези години не можеш да очакваш кой знае колко![]()
Чак "паднал" по нея не съм .. просто виждам че тя го иска , и се почудих как да постъпя , въпреки че не отстъпва нито по държание нито по обноски дори и на 92-93 набор .. но си изших два шамара и си казах "шш маняк осъзнай са е" .. Определено нямам педофилски наклонности .. и ми е ясно че нищо не мога да очаквам от нея .. мамка му .. а се държи толкова зряло ..
Какво значи "нищо не мога да очаквам от нея"?![]()
това ващо е нищо аз съм на 17 тя е на 13 :Д а тука съдействие даже не и дават да се виждаме тяхни
aLL SaM Ve eBaL
4 години разлика не са толкова много . Пробвай![]()
Memento mei, memini tui!
Добре, аз не можах да разбера само защо сте се хванали за 17-18 годишните момичета - че аз като съм на 17 по - достойна ли съм от онова момиче ? Не мисля, че тук ние сме хората, които да му дават акъл как да постъпи - ако наистина се държи по-зряло ( макар че се съмнявам много дълбоко ) и показва вече характер и знае какво иска - защо не. В днешно време е толкова рядко да срещнеш момиче на 14-15, което да не е пълна курва, която да иска само секс и да изглежда по-велика в очите на другите, защото ходи с някой Батко .. До автора - мисля, че си достатъчно порастнал вече, за да взимаш сам решенията си. Не трябва да ти пука от мнението на "лапетата", които ще ти се подиграват за 5-тте години разлика ( казвам го, защото щом тя е 95, а ти 90 значи са 5![]()
), просто направи това, от което на теб ще ти е най-добре. Кой е казал, че една на моите години няма да ти създава повече главоболия от нея .. Помисли си
![]()
![]()
.. само болката е истинска ..