- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е на 15 , аз 19 има ли шанс ?
Никой не го е твърдял, не си изчела мненията по темата.Първоначално написано от skateprinces19
![]()
skateprinces19, всичките неща, които ги написа, не променят това, че тя е на 15 - възраст, в която най-често си безотговорен и не знаеш какво искаш (и аз съм на толкова, бай дъ уей)
Напротив, прочетох всичко казано до сега и те повечето му натякваха как така не се занимавал с някоя на 17-18 .. Въобще не съм съгласнаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
.. само болката е истинска ..
Не ги променя, да права си, но мислиш ли, че ние можем да дадем адекватно мнение при положение, че незнаем тя как се държи, зряла ли е каква е .. Да, най-често са безотговорни и незнаят какво искат - ами ако тази не е такава ? ..Първоначално написано от WaterLilly
нужно ли е да си цитирам моя пост предишния(или по-предишен се води, нямам си и на идея вече)?
Видяла съм гиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Аз бих се пробвам с 17-18, според мен е малка, но не знам както ти си решиш.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
С приятелката ми имаме разлика 4 годиниаз на 19,тя на 15 както е при вас.Всичко си е ок,обичаме си се ,разбираме се,стига да сте сериозни защо да не стане нещо.Някой може да каже,че съм на такова мнение понеже,съм в подобно положение като теб.От доста време сме заедно вече почти 2 години и (тя е била на 13) и не сум си я хванал за да излъжа и да правя секс с нея.Говорили сме и тя си има нещо в главата,а и аз няма да тръгна да я насилвам да спи с мене,не съм умрял за секс,мога да я изчакам
(това е за тези,които ще решат да те нападат,че търсиш лесен секс)Успех от мене и дано се съберете
![]()
аз мисля, че имате шанс![]()
4 години не са кой знае каква разлика
![]()
а пък щом и тя те харесва няма смисъл да чакаш
ДЕЙСТВАЙ!!!
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Егати, не може да се откажеш от момиче, което харесваш и което те харесва само защото лапетата ще те подиграват.![]()
Щом се харесвате- вземете се. На 15 не е като на 19, но не е "детската градина".
И какво мислиш,че тази разлика има проблем ли?! Нее.. ! Между мен и гаджето ми също е така.. аз съм на 15 той на 19.. и сме си много добре
![]()
Споко , бе аз съм на 13 , а гаджето ми е на 16 ии е супер!!!Успокой се , уверявам те , че няма да има проблеми , защото момичетата обичат да са с някой батко.-..
Първоначално написано от Lincheto
Че ще му пусне , ще му пусне . Само дето няма да се оженят .![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
шанс за кво
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Да го фане баща й,и да му счупи глава така ги виждам нещатаПървоначално написано от kypo
![]()
Сериозно,годините не са много,но далеч не сте от мисленето си....просто щерка ми ако тръгне с някой си на 19 а тя е на 15,сериозно ще си поговора с него...
Виждам, че има ясно оформени две опозиции.
Това което аз искам да кажа е следното :
1) Не очаквай дългата любов, така очаквана и жадувана.(Зависи от вас, но в повечето връзки всичко се проваля)
2) Недей да спиш с нея, ако уважаваш себе си.Малка е, знаеш го.
3) Успех!
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
аз съм на 16, той е на 20... харесали сме се когато аз бях на 11 той на 15, годините не са всичко
Баси тва не мога да си представя къв нещастник трябва да си да не можеш да си хванеш гадже на твоята възраст, ами ходиш при току-що започналите да кървят пичета.
4 години не е много
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Опитай, но бъди внимателен!
Със сегашния ми приятел бяхме на същите години, когато тръгнахме, и ситуацията беше почти същата, само дето аз, понеже не се стърпях, въпреки целия си срам направих първата крачка. В момента той е на 21, а аз-на 17 и всичко е супер.![]()
![]()
Първоначално написано от quexxe
Не всички връзки се провалят. Ако си останала с такова впечатление от твоите връзки , то не при всички е така .