.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Разликата ви е само 4 години. Според мен няма проблем.

п.п: и не очаквай да ти пусне :Д

Че ще му пусне , ще му пусне . Само дето няма да се оженят .

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    много е относително, до хората си е.Мойта връзка е такава само дето аз направих вече 16 преди месец и годините не ни пречат

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Защо пишете в тема от преди една година Оо??? КЛЮЧ!

--------------------------------------------------------

Така четох до 4-та страница и се отказах ,та по темата виж брат ми Робърт,момичето колкото и да е развито колкото и да е напреднало тя все още е на 15 а ти праиш 21,колкото и да е голяма да водите разговори а си я е*еш рано остава си една голяма разлика.За това прецени какво искаш,защото вие сте на едни коренно различни етапи от живота си тя е на 15 ще иска да види какво е живот ще и се лигави с приятели ще и се изневерява (или поне ще иска да пробва какво е с друг)тъй че от това не може да излезне нещо сериозно.Съвета ми е ако искаш да се позабавлявате да попрекарвате малко хубаво време заедно да но пък ако очакваш нещо сериозно...братле на твоята възраст сериозно има съвсем друго значение.

За това да обобщя реши какво искаш от нея и постъпи по съответния начин.

(личен опит )

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ахах.. и какво ти пречи ?! Да не би да е прекалено много разликата ви? Приятелят ми е на 20 аз съм на 15... и сме заедно от доста дълго време и това не ни е проблем,въобще не усещам годините,пък и имам чувството че на акъл аз съм по голямата

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Angelus_pld
    Така четох до 4-та страница и се отказах ,та по темата виж брат ми Робърт,момичето колкото и да е развито колкото и да е напреднало тя все още е на 15 а ти праиш 21,колкото и да е голяма да водите разговори а си я е*еш рано остава си една голяма разлика.За това прецени какво искаш,защото вие сте на едни коренно различни етапи от живота си тя е на 15 ще иска да види какво е живот ще и се лигави с приятели ще и се изневерява (или поне ще иска да пробва какво е с друг)тъй че от това не може да излезне нещо сериозно.Съвета ми е ако искаш да се позабавлявате да попрекарвате малко хубаво време заедно да но пък ако очакваш нещо сериозно...братле на твоята възраст сериозно има съвсем друго значение.

За това да обобщя реши какво искаш от нея и постъпи по съответния начин.

(личен опит )
    Абе не си прав, че като е на 15 ще изневерява това е само до човек по-скоро той да почне ако тя не му дава това което иска и пак казвам ДО ХАРАКТЕРИ Е!

Според мен разликата няма значение.. щом се харесвате/обичате, грабвайте се и толкоз.. ;д
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    опитай ...нищо лошо няма
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен
    Ако това, че не ти е на акъла значи нещо, значи не, нямаш шанс. (лично мнение)
    МОМЧЕ

Четири години разлика не са много. Ние с моето гадже имаме 5 и половина - аз съм на 16 и той тъкмо навърши 22. И всичко между нас е супер...
    Зависи само от това дали го искате
    lOve iS in The aIr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си