- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е на 15 , аз 19 има ли шанс ?
Защо пишете в тема от преди една година Оо??? КЛЮЧ!
--------------------------------------------------------
Така четох до 4-та страница и се отказах,та по темата виж брат ми Робърт,момичето колкото и да е развито колкото и да е напреднало тя все още е на 15 а ти праиш 21,колкото и да е голяма да водите разговори а си я е*еш рано остава си една голяма разлика.За това прецени какво искаш,защото вие сте на едни коренно различни етапи от живота си тя е на 15 ще иска да види какво е живот ще и се лигави с приятели ще и се изневерява (или поне ще иска да пробва какво е с друг)тъй че от това не може да излезне нещо сериозно.Съвета ми е ако искаш да се позабавлявате да попрекарвате малко хубаво време заедно да но пък ако очакваш нещо сериозно...братле на твоята възраст сериозно има съвсем друго значение.
За това да обобщя реши какво искаш от нея и постъпи по съответния начин.
(личен опит)
Ахах.. и какво ти пречи ?! Да не би да е прекалено много разликата ви? Приятелят ми е на 20 аз съм на 15... и сме заедно от доста дълго време и това не ни е проблем,въобще не усещам годините,пък и имам чувството че на акъл аз съм по голямата![]()
![]()
Според мен разликата няма значение.. щом се харесвате/обичате, грабвайте се и толкоз.. ;д
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
опитай ...нищо лошо няма
Hostis Honori Invidia
Ако това, че не ти е на акъла значи нещо, значи не, нямаш шанс. (лично мнение)
МОМЧЕ
Четири години разлика не са много. Ние с моето гадже имаме 5 и половина - аз съм на 16 и той тъкмо навърши 22. И всичко между нас е супер...
Зависи само от това дали го искате![]()
lOve iS in The aIr