- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няма проблем!!
Благодаря на всички за адекватните, неадекватните мнения, оценки и за съветите, които някои ми дадоха. Не съм бремена (няма такава вероятност), а за болести...няма опасност от този човек.
След 1седмица СЕКС, мале мале![]()
Нямам думи, но според мен щом не е свършвал няма проблеми, ама за всеки случай си направи един тест за бременност.![]()
Азис - Хоп [music]
А ...Първоначално написано от Cvetelinkaaaa
Аха ...
Добре, супер. В смисъл, защо ти е натикан презерватива там, колко некадърен е бил мъжкаря ..
Аха, о'кей. Страхотно.
Отивам да спя, т'ва ми беше в повече.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на мене
Ами не точно 1 седмица, а 3 деца...а за теста не е ли малко раничко, той не отчита вярно едва до 2 дена след закъсняването или се бъркамПървоначално написано от tonique
![]()
О.О
Не, сериозно.
О.О
Сега малко по-сериозно. Как така, по дяволите, не си разбрала, че презервативът е останал в теб? Не ти ли направи впечатление, че липсва?! Боже мой, какви хора има на тоя свят.. тц, тц...
А колкото до това, че не си усетила, че свършва - това не значи, че не е свършил! Добре де, тоя е бил голям дръвник да не ти каже нищо.
Направи си тест за бременност и се надявай да не си пипнала някое STD. Макар че ще ти е за урок...
Е още по-злеПървоначално написано от Cvetelinkaaaa
![]()
На твое място щях да се безпокоя... много! Освен евентуална бременност, имаш всички шансове да си "лепнала нещо" от него... Сега да те питам: ти преди започване на акта не провери ли дали си е поставил презерватив? А след това дали не е скъсан(няма да споменавам за липсата му изобщо)? Постът ми звучи като глупава шега. Ако не е такава, много сериозно се замисли какви ги вършиш, защото си направо идеалната жертва за болести и нежелана бременнст.
това не мога да си го обясня![]()
верно как така не си разбрала и най-малкото което е, защо той не ти е казал
![]()
?
без да съм чел темата казвам тест
ОДИН!!!
ОК станалото...станало! Сега това е още един път пример за не достатъчно полово възпитание преди да се премине към самия секс!Без да се обижда момичето! Единият /момчето/ разбрал че секс се прави с презерватив,до тук добре ама само до тук!А ти след като очевидно той е имал презерватив, как не видя дали го сваля и къде е .....дори и да си го е сложил на члена от вкъщи ,все пак не гледате ли кое къде влиза и как влиза.....или завиваме се през глава за да не се гледаме че е срамно и където влезе ....ако влезе!Друг въпрос е за мен как може толкова време да не усетиш присъствието на чуждо тяло в себе си....Вероятноста да забременееш в случая е доста голяма ако и ти си била в овулация около 50/50и причината за това е че няма как да се разбере той кога и къде е свършил...защото има и вероятността презерватива да се е изхлузил или скъсал..незнам .....още преди да свърши!Във всеки един случай един тест за бременност /4лв./няма да навреди,но това и да ти е една голяма обица на ухото за следващите пъти!
Когато яйцето опре до дупето,увери се че не са две!
Тук се пишат какви ли не неща, ноооо .. тово не би ми го родил акъла НИКОГА.
Ти на колко си години?! .. Знаеш ли изобщо с кой лягаш и какво правиш?! .. А нещо за сексуална образованост? Предпазване от венерически болести, нежелана бременност.. ХИГИЕНА?!?!!?!??!?! ........... ТРИ ДНИ В ТЕБ Е СЕДЯЛ ПРЕЗЕРВАТИВ ОТ НЯКАКЪВ ПИЧ ........
Ако този път "ти се размине" .. то следващия със сгурност няма.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Освен всичко казано до тук, което си е напълно вярно, ще добавя - ВеДНАГА НА ГИНЕКОЛОГ! Ти имаш ли идея какви инфекции може да си си докарала по този начин и колко трайни увреждания може да си си нанесла с тази глупост?
П.П Дано да е поредната тема-шега. Дано да няма толкова маолумни деца.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
джунглата на съвайвър квото влезе не излиза
ОДИН!!!
Възможно е да се е случило, аз имам една приятелка, която като прави секс с приятеля и редовно презерватива остава в нея и то винаги, когато го правят с durex.Та отказаха се да правят секс с презерватив, но както и да еАма и тебе хич те няма, как може да не забележеш, че презерватива липсва ?
![]()
Аз затова почти не ползвам презери.
пф това са най-елементарните ситуаций в които човек може да попадне престависи какви последици може да има за теб ,ако презерватива се задържи в теб доста дълго време.Как пък нито ти ,нито той няма да забележите,че презерватива го няма .Едва ли има няква упостност от нещо сега.Първоначално написано от Cvetelinkaaaa
sleda ot lubovta
Негова работа е да обърне внимание след секс дали презервативът е там и дали е здрав. Ако не е забелязал - тъпичко е момчето. Ако е забелязал, а не ти е казал - ми мисли другия път с к'ви си лягаш.
Случвало ми се е 2 пъти, но не е оставал 3 дни, а сме го вадили веднага след като сме установили, че го няма.
За свършването - или е свършил или не е свършил. Ако е свършил - или си забременяла или не си забременяла.![]()
Щом момчето не може да провери елементарно нещо като наличието на презерватива след секс, едва ли е в състояние да се задълбочи до там, че да знае дали е свършил...
Въпроси към момичето: изтича ли нещо от теб след като свършихте? Презервативът, след като го извади, празен ли беше?