.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Странни хора

За вас ко и хора са странни? Хората, коите се делят от тълпата и са непоправими индиввудуалисти, хората с различно мислене и поведение и желанието винаги да го демонстрират, така наречените лузари или...?

Интересно ми е да рабера вашето мнение по този въпрос? Срещали ли сте такива хора? Какви са те? А в представите ви?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    има един лузар от класа момиче е и зубри яко а не разговаря с никой въобще не е общителна даже 2 има такива
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    around the world !
    Честно казано не са ми странни хора, които са индивидуалисти, а точно обратното - цялото стадо овце. Индивидуалистите имат собвствено мнение и собствени виждания. Просто другите не споделят тяхното мнение и им се виждат "странни". Всъщност странноста е това, че група хора се водят по акъла на един, за да изпъкнат, това е не само странно, но и жалко. Орлите летят сами, овцете ходят на групи.

ss

А...да! И до колко според вас странността граничи с лудостта?

Град
    in my weird world
    вземи прочети малко книги и се образовай
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от Annonimous
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    вземи прочети малко книги и се образовай
    не бъди толкова лоша е в тоя моя текст колкото правописни намериш се1 и аз сам необразован
    имах предвид, че има много написани книги по тая тема
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Град
    Пловдив
    За мен странни хора не се делят на това дали са индивидуалисти или в глутница( ). За мен странни хора са тези, които се държат с хората все едно им е за последно, не уважават никой, не спазват общи морални правила и като цяло са безпочвено самочувствени. Чак мразя такива хора. Всеки ден се сблъсквам с такива по автобуси и по улицата, които се държат с хората все едно са им изяли домашното синигерче с имамбайлдъ... Абе аланколу, утре нали ще зависиш от тоя човек... ама айде да не се разпалвам, че ще пиша до утре...
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Цитирай Първоначално написано от LucasBoy
    За мен странни хора не се делят на това дали са индивидуалисти или в глутница( ). За мен странни хора са тези, които се държат с хората все едно им е за последно, не уважават никой, не спазват общи морални правила и като цяло са безпочвено самочувствени. Чак мразя такива хора. Всеки ден се сблъсквам с такива по автобуси и по улицата, които се държат с хората все едно са им изяли домашното синигерче с имамбайлдъ... Абе аланколу, утре нали ще зависиш от тоя човек... ама айде да не се разпалвам, че ще пиша до утре...

+++
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    странен си , ако се отличаваш от останалите, ако не си като другите, било то, че си по - умен, че се обличаш по различен начин или мислиш по необикновен начин.
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GreenMimss
    странен си , ако се отличаваш от останалите, ако не си като другите, било то, че си по - умен, че се обличаш по различен начин или мислиш по необикновен начин.
    В интерес на истината всички, ама всички, неща, закони, формули са открити от странници, които не са ходили с тайфата... Може би не е чак толкова лошо да си странен...
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Всеки е индувидуален,това,че мислят различно точно това показва.
    Всеки човек има избор,да се слее с тълпата или да изпъкне над нея.
    Както се казва''ти си номер,но не и име,ти си просто капка в дъжда''
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    странен... само по държанието мога да определя някой като старнен.. в смисъл - ако има неадекватни движения, т.н. и то това е първо впечатление... което почти винаги е грешно други "странни" хора.. те не са странни, те са съмнителни

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Това са в много случаи умни и способни хора, които уви, са доста неуверени за съжаление

В някои случаи обаче са пълни социопати, луди глави, които не вършат нищо полезно, включително и не учат.

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Всеки е индувидуален,това,че мислят различно точно това показва.
    Всеки човек има избор,да се слее с тълпата или да изпъкне над нея.
    Както се казва''ти си номер,но не и име,ти си просто капка в дъжда''
    OFFTOPIC:Scorpions - Humanity ^
    Unendlich много точно си го каза - "Орлите летят сами, овцете ходят на групи." Smile

Просто мразя хора , които зубрят по цял ден в тях и неизлзат много да изразяват голямо самочувствие при положение , че са аутсайдери от всички(не идват на купони , не са много общителни)...имам такива на моите години и са в другия клас

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Milen0v
    Просто мразя хора , които зубрят по цял ден в тях и неизлзат много да изразяват голямо самочувствие при положение , че са аутсайдери от всички(не идват на купони , не са много общителни)...имам такива на моите години и са в другия клас
    ама на тебе си ти е добре а
    купони , яко чалга парти и върти еп СА СА
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

не бе просто как може по цял ден да си стоя в тях?(да учат)
    под купони имах предвид общо
    на кафета дори неидват с нас като ги викаме ... а след това се надуват е на това му викам необщителни хора и просто не ми харесват! те сами се дърпат...

Ами ти си ми странно.. използвам среден род (не знам дали ти е известен ).. защото не ми е известно от кой пол си..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Milen0v
    не бе просто как може по цял ден да си стоя в тях?(да учат)
    под купони имах предвид общо
    на кафета дори неидват с нас като ги викаме ... а след това се надуват е на това му викам необщителни хора и просто не ми харесват! те сами се дърпат...
    ми и аз си вися по цял ден у нас, ама това не ми пречи да съм общителен... виж, към една определена прослойка на обществото няма да съм "толерантен" и дори да ме викат на кафета, на купони, няма да ида, защото не са ми приятна компания.. явно това на тебе такова нещо не ти е известно, то се и вижда... и откъде знаеш, че са необщителни? Това, че са се хванали да сковат бъдещето си (да учат, за несхваналите), не значи че са аутсайдери.. никой не е длъжен да излиза с тебе! Човечеца си има друга компания, други интереси, кво да прави с някви wannabe party animals?!

нз ивито нещо не ти хареса коментара на темата ти ли ???пиша това което мисля .. а от кой пол съм ли ... ами ако беше се постарала да влезеш в профила ми щеше да разбереш ... или да ми беше прочела името

пф...да са ви от вашия клас да разберете
    като не познавате хората не правете грешни заключения

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Относително е да се определи кой е странен .. всеки има своите възгледи за живота, но например на мен не са ми приятни хората демонстриращи лигаво и нагло поведение ...

Ако под странен се има предвид различен, то според мен всеки е различен, колкото и да е клиширано това вече.Просто има хора, които се оеднаквяват /сами се причисляват към едно стадо/ и хора, които нямат това желание.На оеднаквените /не еднаквите, просто те са заровили своята уникалност навъътре в себе си и въпреки това я има/ са им странни тези, които не искат да са към тях... А последните възприемат оеднаквените по най - различни начини.Аз примерно имам предубеждения към стадата, но пък като ме хване идеята да търся заровената уникалност, започвам да се колебая в лошото си мнение за даден човек вече.

Град
    Кофата
    Мен постоянно ме определят като странна..И наистина не мога да намеря един човек да отидем заедно някъде. Много тъпа ситуация.Вече съм поканила поне 10 човека на екстрийм уикенди. АТВ , рафтинг, катерене , спускане с колелета.. - няма . Като разберат , че съм на 14 и момиче , и живяла до сега в гората . " Не мога" " Няма да ме пуснат" " Не мога да плувам" "Не мога да се катеря" Остават си в бърлогите пулят се до сряд нощ в мониторите. крият се зад някакви аватари на колежанки и ми пишат колко съм "странна"???/ Странно?
    Биляна. - Странната

Цитирай Първоначално написано от billyana
    Мен постоянно ме определят като странна..И наистина не мога да намеря един човек да отидем заедно някъде. Много тъпа ситуация.Вече съм поканила поне 10 човека на екстрийм уикенди. АТВ , рафтинг, катерене , спускане с колелета.. - няма . Като разберат , че съм на 14 и момиче , и живяла до сега в гората . " Не мога" " Няма да ме пуснат" " Не мога да плувам" "Не мога да се катеря" Остават си в бърлогите пулят се до сряд нощ в мониторите. крият се зад някакви аватари на колежанки и ми пишат колко съм "странна"???/ Странно?
    Биляна. - Странната
    се изказа
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Кофата
    Биляна. - Странната

се изказа
    А ти ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си