.

Виж резултатите на анкетата: Прощавате ли изневери

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

51 85,00%
  • Да

9 15,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Banned Фен

Целувам я по челото и като се обърне и режа врата

Какво мислите с изневерите повечето от вас момичета прощавате ли изневери

Нещо темата ти не е довършена.
    Да обичаш значи да страдаш!

Повече от фен
    ще ми бъде мн трудно

Не

Мисля, че има и други теми за изневярата.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ако имам приятелка и я сваря да изневерява после... ще копа бустаня
    GTA Stunting

Град
    Кофата
    Изневярата тежи на този , който я напряви. Така , че проблема винаги ще е в него. Прощава господ. Хората се примиряват. Така , че дори партньора да каже " няма проблем" винаги ще носи товара този , който е изневерил.
    Не знам..аз съм лапе...

По принцип не ама ако мн държа на тоя човек прощавам един път издъни ли се втори път го заебавам

Никога не бих изневерила и не бих толерирала изневяра по абсолютно никакъв начин. Да бъдеш с някого означава да си имате взаимно доверие и да не злоупотребявате с него. А и на 15/16/17 не си вързан за никого, от кой зор ще изневеряваш?
    Разбира се, моето мнение не е обективно. Това е мнението на едно момиче, което предпочита сериозните връзки и в момента се намира в една такава. Тъй като опитът ми с неангажиращи връзки е крайно ограничен, не мога да кажа, как стои положението там .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не,няма смисъл да съм с него след това.

ти гей ли си

За абсолютно никакво извинение няма да простя!! ..

Град
    Тъмният силует в стаята ти
    Сгрешили един път, на хората нищо не им пречи да го повторят и потретят. Така са устроени ВСИЧКИ.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Не,няма смисъл да съм с него след това.
    И аз също .. Не бих била с човек, който е искал друга докато е бил с мен ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    попринцип съм добър и бих простил и изневяра, ама ако получа добро извинение (или добра лъжа) иначе ще си замълча и повече "Тя" няма да ме види ....

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Не са ми изневерявали , в това съм сигурна. Но бих простила изневярвата, ако е само за единия флирт, единия секс. Тайните връзки, двойната игра -участвала съм в нея - има последици от емоционална гледна точка . Ще простя ако човека ми го каже, всичко остане скрито за любопитните очи и уши.
    Примерно, сегашният ми приятел ако случайно иска да започне друга връзка- няма да го спра. Връзката ни се крепи най-вече на силното ни приятелство. Това е най-важното за мен. Да ми споделя всичко, да си помагаме, да се подкрепяме. Ако решим някога да потърсим искрата в други хора, аз него не бих го спряла . Ако ми изневери - ще му простя само, ако ми довери всяка подробност и ми докаже, че не е предал доверието ми по някакъв начин (т.н. не е излъгал за нещо). Има страшно силно собственическо чувство към всичко и всички около мен, в случая бих се преборила с него. Изневерявала съм много пъти на предишният ми приятел, знам какво да седиш до някого заради причини различни от любовта (съжаление, чувство за отговорност и т.н.). Не бих си го причинила на връзката отново - да търпя предателство и да стоя от съжаление, като същевременно с това и аз предавам човека до мен.
    Хубаво е хората да имат чисти отношения. Независимо дали си изневеряват, или не.
    Няма да го чета,^ защото сама ще се объркам в собствените си мисли отново

Голям фен Аватара на GerYy
    не бих простилаизневярата...това е 1 гавра с човека до теб..

Ако ще изневерява, по добре да прекрати връзката отколкото да причинява такова нещо...

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Не! Направи ли го веднъж,ще го направи отново. Все пак съм телец и ми е в природата чуството за притежание. Или е мой или късаме. Няма да го деля. Иначе и в неангажиращите връзки може да се получи изневяра. Примерно,ако гаджето ти докато ходите се натиска с друга,това си е вид изневяра,колкото нелепо да звучи. Не разбирам защо някои мъже имат до себе си толкова прекрасна жена и пак тръгват да опъват други. Разбирам да е някоя грозна,че да не я искаш,ама защо се получава така?

Повече от фен Аватара на BgHtH
    YouDontKnowMe,много хубав начин на мислене имаш,личи си че имш опит във връзките
    Не съм имал сериозна връзка ,така че този проблем за мене не съществува
    Addicted to Addictions

Re: Целувам я по челото и като се обърне и режа врата

Цитирай Първоначално написано от loko1
    Какво мислите с изневерите повечето от вас момичета прощавате ли изневери
    за сегашния ми приятел съм на 100 процента сигурна,че изневяра от него или от моя страна ще бъде края на връзката ни.Никога покаквата и да е причина не бих му простила.Нито бих простила на себе си ако аз го направя ,за което едва ли някога може да се случи .
    sleda ot lubovta

Завиисии много от момчетоо ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ..НИКОГА..Даже и да го обичам безумно много - няма смисъл да съм с него след това
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Никога не бих изневерила и не бих толерирала изневяра по абсолютно никакъв начин. Да бъдеш с някого означава да си имате взаимно доверие и да не злоупотребявате с него. А и на 15/16/17 не си вързан за никого, от кой зор ще изневеряваш?
    Разбира се, моето мнение не е обективно. Това е мнението на едно момиче, което предпочита сериозните връзки и в момента се намира в една такава. Тъй като опитът ми с неангажиращи връзки е крайно ограничен, не мога да кажа, как стои положението там .
    напълно съгласна

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Изневяра бих простил ако знам, че няма вложени чувства!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си