- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- маничък въпрос
Всички знаем ,че има дни в които е по-безопасно от забраменяване ,има ли някой ,които да е разчитал на месечният календар за дните на цикъла и момчето е свършвало свободно в нея ,според вас безопасно ли е ? Стига сте се заяждали не съм бременна и неразчитам на този пременно,само питах и вече ми е ясно
Това не бременна ,че не пременно трябва да съм бременна и да е нормално е всяко момиче като за първи път да изпитва маничко страх как точно се случва всичко ,но тук няма да има кои да обясни ...как да е......
sleda ot lubovta
По принцип не ползвам този метод, но доколкото знам е относително сигурен (не колкото презервативите, но все пак). За да бъде приложен обаче, трябва на момичето/жената да й е съвсем редовен цикълът, затова не се препоръчва на млади момичета. На твое място бих се консултирала с лекар преди да почна с такова нещо.
ми сравнително редовен ми е цикъла ,но незнам ....Първоначално написано от MochaOnMyLips
sleda ot lubovta
Какво значи "сравнително"? Ето ти линк към една статия за различни контрацептивни методи, мисля, че там четох и за календарния: http://www.vratovrazka.bg/%D0%97%D0%...%B8%D1%8F.html
видях я благодаряПървоначално написано от MochaOnMyLips
sleda ot lubovta
Аман от такива теми!
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Жалко ако има такива момичета!! ..Първоначално написано от Princessani
![]()
Според мен не е безопасно. Може да си го позволят само двойки, които се колебаят дали точно сега искат дете или може по-късно. За мен, въпреки че се прядставя като начин на контрацепция, това е по-скоро лотария. Практикувал съм го, но все пак с приятелка, с която бяхме наясно, че евентуална бременност не би била проблем.
За почти всички пишещи в този форум - това не ви се препоръчва.
Лично аз докато не се уверя, че съм готова да стана майка и че съм готова за дете, не бих позволила на приятеля ми да свърши в мен.![]()
според мен една жена никога не е напълно готова ,за да стане майка,винаги първия път промените и самия начин на раждане ще изпитва страх дали сега или след 2-5 години може би няма да е голяма разлика .. И мен като за първи път маничко ме е страх ,ако евентуално се случи.Но от една страна съм сигурна,че всичко ще е наред,но от друга не съм обедена на 100 процента.Първоначално написано от justonegirlwithonehope
sleda ot lubovta
не и ако момчето е сигурно ще може да поеме такава отговорност за дадените последици след това.Аз мисля,че приятеля ми е от тези мъже.Първоначално написано от ReachlessGirl
sleda ot lubovta
Като няма какво да кажеш недей да пишешПървоначално написано от Magic_Girl
sleda ot lubovta
Аз се чудя как за безумно малоумната ти тема хората намират думи да се изкажат. Евала.Първоначално написано от Princessani
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
абе моме к'ва майка те е гонила бе, научи се да пишеш първо тогава си прави експерименти! и как може да попиташ дали е болезнено да станеш майка във форум за пубери?? да не мислиш че тука всяка е раждала по 5-6 пъти че да знаят, какво очакваш да ти кажат![]()
знам че те соля гадно ама ми се струва че си на 14 и сама се затриваш за едното ебане, да не си циганка! съвземи се, сексът не е шега! трябва да понаучиш някои неща преди да тръгнеш да рискуваш бременност не е играчка това![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Хм първо не съм на 14 ,на 19 и винаги съм искала да съм млада майка естествено след като се дипломирам ,както стана всичко по план.Не съм циганка и със сигурност имам много повече опит и съм научила много повече от теб за секса и най-вече за живота.Имам идеалния човек до себе си който ме кара да се чувствам страшно щастлива и страшно добре.И всичко е както учаквам .Имаме и родители ,които винаги биха ни подкрепили и помогнали ,което е най-важното.И бих казала,че са наясно ,че нещо подобно е напълно учаквано .А форума ми е известен от доста време ,за да знам ,че тук има доста зрели хора.Първоначално написано от gandalfepi4
sleda ot lubovta
Това за което питаш се казва температурен метод. Базира се на това, че за да забременееш трябва да си в овулация или близо до нея и в този момент температурата сутрин е леко повишена. Ако си с редовен цикъл има компютърни или телефонни програми които могат да ти покажат безопасните дни. Другия начин е с мерене на аналната температура. Има много материали по темата.
Все пак препоръчвам метода само при сериозни връзки където евентуалната бременност не е нещо недопустимо.
Този метод(температурният), обаче, се използва основно, за да се определи денят на овулация, с цел забременяване. Това може да стане също с помощта на портативен микроскоп "maybe baby", който определя овулацията по структурата на слюнката. Дори там производителят казва да не се правят опити за ползване на микроскопа като контрацептивно средство.
Малкият проблем е, че сперматозоидите могат да преживеят във влагалището и до 48 часа. Какво ще стане, ако актът е бил ден преди овулацията, ще се сетите сами...
да ясно ми е какво ще стане ,ние не го използваме този метод по -принцип,повечето пъти се пазим за сега ,това беше единичен случай ,за сега само 2 пъти (по време на цикъл и 2 дни след като ми е свършило ) и ни е напълно ясно ,че това не е много сигурно и ,че не е безопастно .Първоначално написано от Emilen
sleda ot lubovta
Хм първо не съм на 14 ,на 19 и винаги съм искала да съм млада майка естествено след като се дипломирам ,както стана всичко по план.
ми принципно след като се дипломираш не почваш да се размножаваш ами си намираш работа, изкарваш малко пари ставаш самостоятелна и чак тогава да ставаш родител. все пак като гледам колко много, колко прости и колко разнообразни грешки си допуснала пишейки този пост имам основания да се съмнявам че момента ще е много скоро![]()
Не съм циганка и със сигурност имам много повече опит и съм научила много повече от теб за секса и най-вече за живота.
ми браво, аз съм на 20 и ходя с перфектното (и аз) момиче вече 5 години. интересно ми е на какво се дължи мнението ти.
Имам идеалния човек до себе си който ме кара да се чувствам страшно щастлива и страшно добре ,прекарах най-яката си Абютюренти вечер благодарение на него .
това не го знаех, най-добре да му народиш 10 чевета щом е такъв случая
И всичко е както учаквам .Имаме и родители ,които винаги биха ни подкрепили и помогнали ,което е най-важното.И бих казала,че са наясно ,че нещо подобно е напълно учаквано .А форума ми е известен от доста време ,за да знам ,че тук има доста зрели хора.
едно е зрял човек друго е ДОБЪР родител (или само родител конкретно за тййнпроблъм)
виж, досега колко хора са те подкрепили и колко са те нахранили? само от това требе дати стане ясно че нещо не правиш като хората. ама ти си знаеш най-добре, радвай се там, плоди се, направиси чветата на гърба на мама и тати които те подкрепят докато сменяш мръсни памперси във време в което требе да си в университет или на работа. сигурен съм че ще станеш страхотна майка, успех![]()
(моля те не се хаби да ми отговаряш)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ученето по нататък ,може да се свърже и с това,едното непречи чак толкова на другото.Не съм казала ,че ще стана майка сега и едва ли ще стане скоро.А за работа ,за сега все още не го планирам ,но и това ще се наложи ...Въпроса ми беше конкретно за месечния календар,но как да е
sleda ot lubovta
Има разлика това ти да мислиш вместо него и той да го иска ..Първоначално написано от Princessani
![]()
сигурно е такаПървоначално написано от ReachlessGirl
sleda ot lubovta
Лелеее момиче ти 3-ти клас имаш ли завършен?!
МалЪЪЪк се пише с Ъ!!!
А и самите ти изречения са така съставени,че не ти давам повече от 15 години ... Тааа за каква бременност ни говориш?!
Като толкова искаш твоя да ти се празни в п*тката - има хапчета,има спирали,има и презервативи,в които може да го прави ...
Едит:Сега видях,че си на 19 години ... Хммм за 19 годишна си доста злеКато толкова искаш да забременееш,защо ще се пазиш?!А ако не искаш да забременееш,защо не действаш на сигурно,а искаш да играеш на Руска рулетка?!
![]()
А и това "Абютюренти вечер"?!Може би искаше да напишеш Абитуриентска вечер?!Да не говорим,че сама каза "най-яката",т.е. преди това е имало и други,а?!Еййй не е лесно човек да повтаря,но с този правопис е нормално ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ PWNAGE!![]()
The Bird of Hermes
По мое мнение(не си длъжна да ме слушаш) спри да правиш секс и си намери учебниците по български език до 7ми клас! Oпределено има какво да научиш от тях!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota