.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Въпроси..

Въпроси..

1-ви въпрос : Как да направя на една снимка отзад да е всичко бяло или черно и само аз да се виждам ... ?

2-ри въпрос : (ще го задам направо тук че да не правя нова тема) Другата година ще започна да уча информатика (демек компютри) та въпроса ми е ако някой е учил такова нещо да ми каже учат ли те нещо или само игри играеш :Д смисал учат ли те да преинсталираш компютри или да сменяш windows и т.н ..
    оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    1-вия въпрос - фотошоп
    2-рия
    аз уча някакво такова подобие майна и е много тъпо, затова него и уча нищо няма да те учат на практика а това с преинсталирането е лесно,предполагам си 7-8 клас нали? от кой град си. като сам преглеждал кво пише в учебника някакви алгоритми програма на паскал пълна боза е тва поне за сега
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Пловдив
    Е аз уча програмиране, обаче на мен това ми е профила. Програмираме на C++ а доколкото знам вие ще учите малко HTML и аз не знам за какво ви е.
    За първия въпрос и аз съм за фотошоп - селектираш себе си на снимката, обръщаш селекцията и запълваш с цвят по избор (или gradient)
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Относно първия въпрос и Photoshop, може да се използва и маска за скриване на останалата част от снимката, защото селектирането може да се окаже доста трудно!

Може да има впредвид нещо такова? Видео

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    1-вия въпрос - фотошоп
    2-рия
    аз уча някакво такова подобие майна и е много тъпо, затова него и уча нищо няма да те учат на практика а това с преинсталирането е лесно,предполагам си 7-8 клас нали? от кой град си. като сам преглеждал кво пише в учебника някакви алгоритми програма на паскал пълна боза е тва поне за сега
    8ми клас съм и съм в испаниа ..

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Ако може да не е във vbox ще съм ти благодарен

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Тоя урок е много неправилен, по простичката причина, че ако сбъркаш някъде после няма връчане назад и трябва да почваш от начало!

Eто така е малко по правилно: http://www.youtube.com/watch?v=S3hoDihxH7E

Като пуснеш Window/History, лесно можеш да върнеш

А тоя урок който дадох, е отзад да стане като на старите телевизори, а не, нищо да не се вижда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си