- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ! - Благодаря на всички предварително !
Здравейте ! Имам проблем свързан с тази за мен - тъпа тема която не обичам , но ето , че пак хормоните в мен бушуват . Има едно момиче с което учих ( в един клас ) до преди миналата година . Тя ми беше ( и мога да кажа все още ми е ) много добра приятелка с която мога да излизам - и така правя ( от време на време ) . До тук добре нали ? Ами прочетете останалата част - Преди няколко дни попаднах на едни нейни снимки които една моя позната ми сподели по skype . Като се замислих си спомних , че съм имал някакви чувства към нея и за жалост все още имам , но този път те ме разкъсват от вътре ( знаят къде да нападат ) . Днес се чухме и решихме да излезнем скоро , но проблемът е , че повече няма да мога да я погледна по начина по който съм преди това , защото просто искам да е моя ! - Не е само с нея , а с всичко. Може би съм разглезено хлапе както казват някои мои познати . Та въпросът ми е :
Да действам ли и по точно как ?
Да споделя само , че тя ме има едва ли не за брат . Ако някой каже , че така е по-добре да оставя нещата просто да не пише . Не съм от хората които се предават . Може да не постигна това което съм искал веднага , но с времето го правя - I'm not a loser !
Много я обичам от преди това и бих направил всичко , стига тя да е щастлива . Мога да я подкрепям с морална и финансова помощ ( от която не мисля , че има нужда , но все пак ) .
Години : 16 .
Сажелявам ако съм пропуснал някоя буква или дума , но бързах като писах поста .
Благодаря на всички предварително !
Да я подпомагаш с финансови средства на 16 години? Да се жените ли искаш?
Поеми въздух дълбоко и издишай... Повтори 2-3 пъти...
Хах не разбира сеПървоначално написано от Nakadah
. Не мислете за средствата ( мама и тате имат
) . Сега сериозно : Какво да направя ?
Много ти е грешна нагласата, момче.
Ако се засилиш да я подкрепяш финансово, за нея ще се превърнеш в... supporter (поради липса на друга дума в момента). Или речено на наш език - ще те търси само заради парите.
Или ти искаш тя да има нужда от теб, без значение какви са й подбудите?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Имаш самочувствие ,имаш ентусиазъм ,но виж не можеш да гарантираш ,че ще си изпълниш целта ,защото това не зависи само от теб![]()
Няма лошо да се пробваш ,но трябва да бъдеш готов да бъдеш отхвърлен.Ако това стане не трябва да бъдеш нахален и прекалено настоятелен ,защото може да я изгубиш и като приятелка.
Но така или иначе щом си решен (което е добре ) действай , пробвай се , туко виж са се получили нещатаУспех
![]()
П.П. Придържай се към по -скромните способи, никой не обича разглезените или надутите хора![]()
--------------------------------------------------------
По-добре с английски термини . Благодаря за мнението . Supporter не ми звучи добре , но не и зле . Просто искам тя да е щастлива с мен и аз с нея - за последното мога да гарантирам . Просто не знам как да и го кажа като излезнем , но ме спира това , че сме близки приятели ( не чак толкова , но все пак ) и не знам как ще реагира .Първоначално написано от LadyDi
Отговор към BlueFace :
Благодаря ! Много готини сте хората тук. Добре ще го имам впредвид . Да наистина трябва да си контролирам характера .
^^ Не е много умно да харчиш на мама и на тате парите по някво си момиче, както и да е ако смяташ да я подкрепяш финансово естествено че ще бъде щастлива с тебе(но не заради тебе самия, ами заради парите)...
ПС: Та ти си едва на 16... Това е само временно чувство... ще има толкова много момичета...
Докато не пробваш няма да знаеш как ще реагира,по-вероятно е да не ти отвърне с същото ,просто защото гледа на теб като на приятел.Като се видите гледай да не започнеш направо с желанието ти да сте нещо повече от приятели.Докато сте заедно гледай да подържаш малко по-близък физически контакт ,пусни някой друг друг бъзик ,не показвай колко много имаш нужда от нея.Виж и реакциите и тогава прецени как ще действаш.Ако успее с 1 излизане да те види в светлина "повече от приятел" значи си те бива![]()
Така е , но поне за сега ми е приоритет ( по въпроса за харченето на излишни средства по нея )
Чул те Господ.
Благодаря ви пак!
BTW Nakadah : S4 на профила твоя ли е ? Като гледам трябва да е с US регистрация .
колко му трябва на човек да развали едно силно приятелство... аз ти викам да си я държиш като приятелка.. аз си имам една приятелка, към която все още имам чувства, ама ги потискам, защото знам, че е по-добре приятелство с нея... при тебе може да е друг случая, ама все пак..
Лично аз ако имам някъкви мераци към момиче предпочитам да ме гледа накриво отклкото да ме има за "приятелка",но това си е лично мое мнение
Ами честно казано и аз предпочитам да си пробвам шанса . Надявам се да имам някакъв резултат. До колкото помня започнах това приятелство , защото много я харесвах , а тя тогава си имаше приятел .
Shit happens .
Не бях говорил с нея по телефона от както завършихме 8 клас , а тя изведнъж ме кани в тях с преспиване ( като и се обадих ) . Иначе си пишем по skype . Това какво може да означава ?
Може да означава толкова много неща ,но все хубави![]()
![]()
![]()
А ти прие ли поканата??
А тя направила ли е поне малък намек,че има чувства към теб??
Само едно не ми стана ясно. Казваш, че искаш преди всичко тя да бъде щастлива, и в същото време, че на всяка цена искаш да бъде с теб. А ако щастието й не е с теб? Ако не може да отговори на чувствата ти тогава какво?
А относно поканата - това показва, че имаш шансове. Едва ли кани всичките си приятели от мъжки пол на гости с преспиване. Вероятно е знак, че има по-дълбоки чувства към теб. Но имай предвид, че от 'приятелската зона" доста трудно се излиза.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ходил съм с момиче от моя клас(не много приятна връзка)
предлагал съм на друго от моя клас ( оказа ми) но останахме доста добри приятели ... тя си знае, че си я харесвам и не се възползва от това, абе просто случилото се не промени с нищо взаимоотношенията ни!
Пробвай нищо няма да загубиш ако си човека за който се представяш ...![]()
Разбира се , че я приехПървоначално написано от BlueFace
. За намеци може да е имало , но да не съм им обърнал голямо внимание тогава . Знам , че трудно се излиза , но винаги има вратички за всичко
. Проблемът е , че една друга приятелка и тя ме кани , а цяло лято няма да съм тук ( USA ) . Мислех си за Септември месец , но тогава ще съм на почивка на Бахамите със семейството си . Работата става малко гадна . Аз съм човекът за който се представям
. Мразя лъжата и много рядко се обръщам към нея .
аз не обичам брат ми ... по този начин ..Първоначално написано от usa4ever
не бих го и обичала ..
ако действаш .. имаш 2 варианта ...
1/ да станете гаджета ..
2/ повече да не сте и приятели ..
това е ..
ти избираш ...
Първоначално написано от DeViLMaN
Така , така+1
DeViLMaN е прав, ако споделиш за чувствата си и тя също изпитва нещо към теб, следовтелно ще се съберете, а ти след месец най-много ще заминеш на не знам колко километра от нея.Ще се измъчвате взаимно.По-добре за сега остави нещата така, флиртувай с нея, но само до толкова.Загатни и че не ти е безразлична и като се върнеш действай.Това е моето мнение. (:
Това за финансовите средства се нядавям да е било шега. Иначе и аз смятам, че щом ще напускаш България е по-добре да си поддържате един нормален контакт докато се върнеш, и след това да и кажеш за чувствата си [ако още ги има]. Иначе само ще си навлечеш проблеми и ще оплескаш всичко. Така смятам. Помисли си добре какви могат да бъдат последствията от действията ти и дали биха ти харесвали. И се надявам тя да не те възприема като брат, защото в този случай имаш наистина минимален шанс. Успех!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Незнам имал съм случай като теб и не ми се получи
веднага се започна с "ама аз не искам да си развалим приятелството,мн те обичам но като приятел..."(аз съм бил с нея до 8 клас а и от порано)
така че не си давай големи надежди,но и самочувствието ти е възхително така че пробвай се![]()
Страхотни сте! Благодаря ! И аз не знам вече какво да правя . Не е като друг път , самото чувство е различно . Някой може ли да ми напише някакъв вид сценарий по който да и го кажа и при какви обстоятелства , защото все пак не съм попадал до сега в такава ситуация . Благодаря предварително на всичкиhttp://www.teenproblem.net/forum!
Момче , парите съвсем са те разглезили ...Първоначално написано от usa4ever
![]()
Това е твоят момент , не нашият ...Сам трябва да го планираш ,а и все пак ти ще си този ,който ще си разкрива чувствата.
Моят съвет е да го направиш романтично![]()