Може би трябва да започна от това че съм доста голяма,но акъла ми е детски.Както бях писалав една тема запознах се с едно момче и той се оказа лъжец.Както и да е.Първо аз си писах с едно момче,дето е на 12год и после тва момче му писа на лъжеца,да го наречем за кратко.Станали приятели.Видяхме се с тва 12 годишното,щото той настояваше.Но "лъжеца" не знаеше за това ,както и приятелката на 12 годишния.От нмого време се опитвам да разбера паролата на лъжеца и най-накрая я уцелих .Днес му влезнах в скайпа и кво да видя -малкото лапе-дет е на 12 години и приятелката му сипишат с него нещо против мен.И малкото келешче каза на лъжеца да не ми казва че знам,че той знае че сме се виждали.Щото с малкия се бяхме разбрали да не казваме на никого.Зада не се сърдят.И малкото вика когато я видях през цялото време имах чувстово че ще извади нощ и ще ме заколи-за мен става въпрос и посъветва лъжеца да ме остави.А пък лъжеца обичал още 4-5 момичета и казвал на 13 че ги обича.
Незнам може би ще ми се подигравате за детинската ситуация,но просто искам някакак си да им г върна,кво да направя,да сменя паролата на скайпана лъжеца ли,какво