- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой печелил ли е?
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Не, но съм навита да спечеля!![]()
![]()
Ако стане нещо /надявам се/ ще пиша
![]()
ааа на няколко пъти остават някви милиметри до стрелката![]()
ще цъкам тука пък да видим
Паднаха ми се спиралата, фдт и матиращия крем.![]()
![]()
Дано спечеля нещо.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
цъкнах на сенките и ми се паднаха те
и ся пише,че ша участвам в томбола
обаче съм от някъв втори етап и ще обявят спечелилите чак след 22 юни![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
мдаа..
и за щу участвам в томболата
и аз ще участвам в томболата след 22 юнинещо ми се вижда съмнителна тая работа ама да видим попринцип не съм измежду големите късметлии и никога нищо не печеля по тези томболи и тн
ще стискам палци
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
И аз ще участвам за спиралата - от първия път станаАма след това още 10 пъти подминава...
Аз участвах за очната линия.Ако някой нещо е спечелил или е получил имейл да драска, че е интересно.
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
и аз за очната линия участвах..
само аз ли не мога да разбера как става това![]()
Просто аз
Как очаквате да получите награда на момента, като ясно си пише, че ще разберете дали печелите на 22 юни? И като участвате за спирала (примерно), печелите целия комплект, а не САМО спиралата.
А аз искам да питам колко може да го връткаме това колело? Неограничен брой пъти ли?
Паднаха ми се 4 неща <3 Ще продължа пак пък ще видим. Имам ебати късмета ^^ След 1-ви юни пише,че ще пуснат печелившите
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Само едно не ми е ясно. Продуктите са разделени на 4 групи по 3 продукта.. Ако евентуално спечелиш какво получаваш? Предмета който ти се е паднал или и трите продукта![]()
![]()
![]()
Добре де хора,спечелих си 2 неща за сега..ама това означава ли,че ще ме имат впредвид?Смисъл,аз се регистрирахи след това играх и спечелих една спирала и червило.Даже при регистрацията не си написах и фамилията,а краткото име..щото много много не им вярвам на тези "подаръци".Абе..записана съм вече при участниците,нали?Дано спечеля нещо
![]()
И аз улучихфон дьо тен