.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Езици или математика?

Кое мислите дава по-добър старт за бъдещето-езиците или математиката?Езици или математика ви се отдават и кое от двете ви създава по-големи трудности?

На мен лично математиката повече ми се отдава, но не съм зле и с езиците. По принцип зависи с какво мислиш да се занимаваш за в бъдеще, все пак комбинацията и от 2-те е най-добра

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    На мен лично математиката доста ми се отдава.Доста повече от езиците, но аз лично мисля че с език имаш шанс за по-голяма реализация Оо
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    На мен математиката изобщо не ми се отдава,затова съм си избрала езиците.И с двете има реализация стига да имаш желание,но все пак може би с езиците шанса е по-голям.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    с език имаш шанс за по-голяма реализация
    +1 и успех :P

Град
    around the world !
    1. На мен ми се отдават доста по-добре езици, отколкото математика, физика и химия. Доста трудно ми създават, за това избрах именно да съм в езикова гимназия.
    2. Зависи на теб какво ти се отдава и в какво си по-добър/ра
    3. Шансовете за реализация клонят в полза на езиците, но когато човек е много добър в дадена област, винаги ще има реализация за него.

езиците са ми по-леснии
    Не признавам системата - големи и малки, има два вида хора - достойни и жалки... (:

Супер фен Аватара на diksi
    Математика! Аз това ще избера.. Ама, ако не ти върви поне малко по - добре не я избирай

Определено езиците ми вървят повече и в тази насока може би имаш по-голям шанс за реализация. По математика бях също добра преди две години, но смениха учителката, сложиха някаква баба и от тогава математиката не ми върви. Затова ще кандидатствам нещо, което не изисква математика.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На мен лично ми се отдават и двата предмета..
    Както казаха и по-горе - комбинацията от двете е най-добре..Но все пак си зависи какво искаш да следваш..
    Но пък ако математиката не ти се отдава - най-добре изобщо не я избирай..Защото после ще ти е доста трудно..
    Успех с избирането
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

учи езици! поне 2, с английския - 3.
    понякога ме е яд, че завърших математическа, честно, езиците са важни и стават все по-важни.

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Езиците винаги са заемали 1-во място в личната ми класация. По математика съм добра, но със страшно отегчение сядам да решавам задачи. Като цяло, това не ме влече и затова избрах езиците.
    Шансът за реализация е много относително поняятие, можеш да се реализираш с много труд и воля, ако ще и да учиш физика на финландски.
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

математика
    и науки като нея :P

мразя езици
    26.05.10

Езици! Математиката е толкова трудна...

Ми ако мн се чудиш - МГ с език
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Според мен с език имаш по-голям шанс за реализация. Аз лично нямам проблеми нито с езиците, нито с математиката но бих избрала език
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мега фен Аватара на Chacho
    Езикът според мен е повече бонус, отколкото посока за развитие. Почти всяка професия изисква владеенето на чужд език, но владеенето на чужд език само по себе си не предоставя много професии. Математика+език е идеално. В една тема писахме кои са переспективите, ако си избрал да се развиваш с математика.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си