- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- През междучасията..в най-големите жеги..
Днеска не бехме на кеф и не се пръскахме, обаче бях свидетел на пръскане с кофиСлед епическата битка участниците и целият 4 етаж бяха напълно мокри
![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от uBuTo
ако някой ми развали косата ще гоо![]()
26.05.10
-1Първоначално написано от sladk1KiFlA
+1... може би, но едва ли... някои предпочитат да се крият зад маскиПървоначално написано от term0t0
Пръскахме се, стаята стана на гъз, двама човека ще боядисват оградата, класната е наказана и може да я изгонят.Общо зето айляк.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Пръскахме се миналата и по - миналата година.Тази още не смеНо през миналите години косата ми оставаше права, а сега като се намокри супер много се къдри ама кво да се прай не ми пука ;д
същата работа ..Първоначално написано от Unendlich
а и се забавляваме така![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Пръскаме се ама на двора, че в даскало ако ни хванат......... (то ние не се пръскаме а направо се къпем само сапун липсва)
Първоначално написано от Tempest
Aз пък ако бях...с удоволствие бих им исипала по една кофа вода на главите! (: (Говоря за топираните)
Иначе..и ние се пръскаме, ама още не сме започнали..Да се надявам скоро да започнем![]()
Ела изсипи кофа на моята глава де..!Първоначално написано от SunnyTime
Е ще имаш време да избягаш, защото първо ще отида да се изправя и да се топирам пак.. в никакъв случай няма да тръгна да те гоня с къдрава коса..
ама като те хвана ще те разчекна..
![]()
1во - цялото училище на двора - началото на май
вчера и неска също целия 3ти етаж беше наводнен, поне в частта със седмокласниците![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Да,ние редновно си го правим..И хората от другите класове ни гледат много странно..Голяма забава си е просто
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ние не се пръскаме. Отваряме прозорците да стане едно хубаво течение или в най-лошия случай се пръскаме, което става мноого рядко.![]()
Не. Всички са прекалено скучни тук.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
като бях 7 клас в старото ми училище се пръскахме направо с мръсните кофи на лелките![]()
ама сега съм 8 в гимназия и май няма да е така![]()
ние се къпем по фонтаните![]()
![]()
ейй такива като теб най-много ги пръскам с вода (:Първоначално написано от uBuTo
Ние в даскало имаме климатици и са на 16 градуса-супер си е![]()
ма вие верно ли обръщате внимание на камерите? ;D
the sky is the limit.
Последно се "пръсках" в 5 клас. После започнахме да се поливаме.. сега с новия клас също..Първоначално написано от Sisito941