- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите?
Ами благодаря за съветите..аз преди 2-3 седмици се подстригах късо..и сега като си вържа косата все има кичури около ушите ми,така че..тя майка ми вече си промени мнението като видя как изглеждам с опашка..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ти си избираш... Не слушай майка си ! Аз ако бях щях да ходя както на мен ми харесваС мисълта ''Какво ще кажат хората'' до никъде няма да стигнеш в живота !
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
+1Първоначално написано от POLLINA
още повече е доста често срещано някой да с очила с диоптър, със шини или скоби и т.н. Предполагам повечето ти приятели знаят че носиш слухов апарат така че не виждам проблема. А майка ти не излиза с теб, няма как да разбере как си била навън. ЛАСТИКА НА РЪКАТА И ВЪНКА СЕ ВРЪЗВАШ... Другият вариант е да се пострижеш късо и така няма как да ти мрънка поне 3 месеца докато ти порасте и лятото ще свърши![]()
Абе кв0 ще се криеш от нея.. Прави квото ти си искаш. Щом на теб ти е удобно с вързана коса и това не те притеснява, какво ти пука.. Наистина е доста странна майка ти.Ама не я слушай ; ] Отстоявай своето мнение : )
Без извинение- имаш супер тъпа майка. БЕЗ! Заради ей такива знаеш ли колко деца са комплексирани от какво ли не? А т'ва, комплексите, е най-големия човешки враг! Ходи навън както си искаш, защото ако слушаш майка си за такива тъпотии, ще се сринеш психически, честно го мисля.![]()
Майка ти така те кара да се срамуваш от себе си .. по този начин ти спада самочувствието и не се чувстваш добре в кожата си .. От една страна тя иска да те предпази , но може би не разбира, че така малко или много ти вреди .. Казвам ти всичко това от личен опит .. Ходи си както искаш без да се притесняваш .. никой не е перфектен .. ходи си с вързана коса и да не ти пука..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Майка ти се престарава.Добре при 40 градусова жега как ще излезеш с някаква буйна грива?Какво ти пука какво ще каже мама или хората.Ти мнение нямаш ли си?Хич да не ти пука...ако не те е срам и не ти е зле защо не?
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
+++1Първоначално написано от vagarious
... Не е война..
но любов ли е питам
естествено, че бих се комплексирала. Все пак това си е дефект
ем да много ясно че ги одобрявам ,,, все пак не са виновни те![]()
![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.