- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гафовее на матурата
Ха-хаааа !Първоначално написано от burningtear
Даа, именно! Можеше и да влезе да провери да не би нещо да подсказваш на някой, а..![]()
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Това не го казвам просто така. Виждал съм ти мнения, които в момента не мога да посоча поради причината, че доста време ще изпогубя. НО определено не го казвам просто така. Както и да е, peace, но просто това "К'вуо" не ми допадна... :ППървоначално написано от elito0o0o0
OFF Topic, тфа на аватара ти,ти ли сиПървоначално написано от qg0dkata
![]()
К`во си виждал? Когато нещо не ми хареса гледам повече да си мълча,но когато вече прекали някой.. не се сдържам..И т`ва "к`во" не знам с к`во ти пречи..Абе.. казах го вече.. не мога да се занимавам с простотии в момента...
Та ще кажеш ли по-свързано какво се е случило днес или ще се правиш на интересен и ще се опитваш да ме храниш?Ако се опитваш да ме храниш в моментО .. не си уцелил нито мястото,нито времето,а най-вече и човека,така че те съветвам да не ме караш да спамя повече темата, а да преминем към днешното ти премеждие..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
тя еПървоначално написано от ilko0214
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Първоначално написано от NoContinuation
И аз тръгнах там да се подписвам ХАХА
![]()
Хора много , Човеци малко !
xaxa offtopic - да, аз съмПървоначално написано от ilko0214
![]()
![]()
още оff topicискам ти елеко подобното
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
хаха пиши ми в скайп да ти го bring-на малко..в събота уе..
![]()
ОФФФФФ
![]()
Елито, не се опитвам по никакъв начин да се правя на интересен и подобно. Ще замлъкна, че офф-топика ще е мащабен.
А относно гафовете се сетих доста, че и другата група ми поразказа малко.
Предават нашенците, ама без Z-овете, запечатали плика и край :Д Други докато "изследвали" пликовете взели че ги запечатали и айде бегом до директорката за нови![]()
Останалото са леки простотийки. Сега чакаме математиката да я видим или тя нас де![]()
На нас не даваха да ходим до тоалетна..а мен така ми се доходи а не пускаттт
едно момиче пък излезе въпреки че недават и после и праиха проблем що е отишла![]()
![]()
мн се притесни всички да я гледат докато и се карат
кви са тея квестори
![]()
26.05.10
Мен така миналата година квесторката (по БЕЛ) ми се скара,щото съм си рисувала била на листа,а аз всъщност си поправях грешките..Първоначално написано от sladk1KiFlA
Ама толкова добре я наредих тая овца..,че няма на къде. Много мразя,когато ми е притеснено някой да ми виси над главата и да ми мрънка..
![]()
btw това момиче...боже.. как може да търпи така да й се карат за няма нищо... тцтц..
щото са прости квесторите..ако са такиваПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
днеска беше същото-не пускат![]()
![]()
26.05.10
наще квестори бяха гладни и излезнаха да ядат но за съжаление влезнаха нови 2![]()
![]()
![]()
да ти земат детствеността сиг ако е бил мъж !!! <---- шегичка мен не ме следихаПървоначално написано от qg0dkata
А ето още пресни отт днес
Вътре вече седнала и аз треперя квестора ме гледа и вика -отпусни се бее момиче не ядем хораама с някъв силен глас и ме изплаши всички ме гледаха
На една и звънна телефона малко преди да почнем..и всички-
През цялто време ме боелше корема а беше и мн топло блузата ми беше мокра :: едвам издържах![]()
голяма съм паника аз на изпити![]()
![]()
26.05.10
а как въобще са ви пускали в тоалетнатаПървоначално написано от sti4i
нас не нито миналия път нито сега![]()
26.05.10
Кога ще ни осведомите какви са ви оценките?![]()
не че нещо но очаквам да ми е над 5![]()
![]()
за разлика БЕЛ където е 3
26.05.10
И тука ли наспамихте бе..![]()
![]()
sladk1KiFlA , от кой град си и какво искаш да кандидатстваш?
ами ПГЕХТ химияПървоначално написано от cvetinka95
![]()
в Плевен
26.05.10
Спомням си миналия път , на изпита по математика ,7 клас.
Седя на 3-тия чин ,най - вляво, а едно френдка ,от бившия клас на 1-я в средата.. и както си пиша, гледам една хлебарка с големена на супена лъжица лази на стената под дъската близо до мойта френдка.И то нали не ти дават дъ гъкнеш, и почнах да щракам с пръсти за да ме забележи
. Обръщайки се най - накрая аз дигам двата си показалеца ,права си антени на главата и почвам да подскачами да се влача на стола.
А мойта френдка ме гледаше като изпаднал германец. Накрая се ядосах и викам вече.. "Бубаааааа" при което гледаш всички надигат глава ,а квесторката пищи
. В тоя момент хлебарката с огромните размери, падна от стената , та право до чина па мойта френдка. Явно от корабруширането си беше счупила едни крак и се въртеше на едно място като закована
. А мойта френдка викаше , и си беше дигнала краката на стола и няква стресирана физиономия. Накрая викнаха някаква жена,да вземе хлебарката с носна кърпичка и я извлякоха навънка.. Половината матура протече в смях след тва..
![]()
![]()
Първоначално написано от elito0o0o0
Що?! Съжаляваш ли ? Къде е проблемът?! Ние можехме да търпим 12 клас тУва, 12 клас друготУ, .... където ние 7 клас за първа година го правим така и трябва не по форумите, а и по телевизиите малко повечко да говорят....
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
omgggПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()