.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от burningtear
    Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Ахаха да, ама звучи смешно от една страна. Ще ме следят до тоалетната.. Божичко..
    Нали ми взеха телефона, кво искат още..
    А де?!
    Щом не влезна при мене да ме пита какво правя...
    Ха-хаааа !
    Даа, именно! Можеше и да влезе да провери да не би нещо да подсказваш на някой, а..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ....
    Това не го казвам просто така. Виждал съм ти мнения, които в момента не мога да посоча поради причината, че доста време ще изпогубя. НО определено не го казвам просто така. Както и да е, peace, но просто това "К'вуо" не ми допадна... :П

Ахаха да, ама звучи смешно от една страна. Ще ме следят до тоалетната.. Божичко..
    А де?!
    Ха-хаааа !
    Даа, именно! Можеше и да влезе да провери да не би нещо да подсказваш на някой, а..
    OFF Topic, тфа на аватара ти,ти ли си

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    К`во си виждал? Когато нещо не ми хареса гледам повече да си мълча,но когато вече прекали някой.. не се сдържам.. И т`ва "к`во" не знам с к`во ти пречи..Абе.. казах го вече.. не мога да се занимавам с простотии в момента... Та ще кажеш ли по-свързано какво се е случило днес или ще се правиш на интересен и ще се опитваш да ме храниш?Ако се опитваш да ме храниш в моментО .. не си уцелил нито мястото,нито времето,а най-вече и човека,така че те съветвам да не ме караш да спамя повече темата, а да преминем към днешното ти премеждие..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    А де?!
    Ха-хаааа !
    тя е
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Е кво толкова ви пречат темите за 7ми клас ,кво друго интересно има иначе ..

Аз се подписах там където трябваше да се подпише квестора накрая като си тръгвах

И аз тръгнах там да се подписвам ХАХА

Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    А де?!
    Ха-хаааа !
    xaxa offtopic - да, аз съм

още оff topic искам ти елеко подобното
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

хаха пиши ми в скайп да ти го bring-на малко.. в събота уе.. ОФФФФФ

Елито, не се опитвам по никакъв начин да се правя на интересен и подобно. Ще замлъкна, че офф-топика ще е мащабен.
    А относно гафовете се сетих доста, че и другата група ми поразказа малко.
    Предават нашенците, ама без Z-овете, запечатали плика и край :Д Други докато "изследвали" пликовете взели че ги запечатали и айде бегом до директорката за нови
    Останалото са леки простотийки. Сега чакаме математиката да я видим или тя нас де

На нас не даваха да ходим до тоалетна..а мен така ми се доходи а не пускаттт
    едно момиче пък излезе въпреки че недават и после и праиха проблем що е отишла
    мн се притесни всички да я гледат докато и се карат
    кви са тея квестори

26.05.10

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от sladk1KiFlA
    кви са тея квестори

Мен така миналата година квесторката (по БЕЛ) ми се скара,щото съм си рисувала била на листа,а аз всъщност си поправях грешките.. Ама толкова добре я наредих тая овца..,че няма на къде. Много мразя,когато ми е притеснено някой да ми виси над главата и да ми мрънка..

btw това момиче...боже.. как може да търпи така да й се карат за няма нищо... тцтц..

Цитирай Първоначално написано от sladk1KiFlA
    кви са тея квестори

Мен така миналата година квесторката (по БЕЛ) ми се скара,щото съм си рисувала била на листа,а аз всъщност си поправях грешките.. Ама толкова добре я наредих тая овца..,че няма на къде. Много мразя,когато ми е притеснено някой да ми виси над главата и да ми мрънка..

btw това момиче...боже.. как може да търпи така да й се карат за няма нищо... тцтц..
    щото са прости квесторите..ако са такива
    днеска беше същото-не пускат
    26.05.10

наще квестори бяха гладни и излезнаха да ядат но за съжаление влезнаха нови 2

да ти земат детствеността сиг ако е бил мъж !!! <---- шегичка мен не ме следиха

А ето още пресни отт днес
    Вътре вече седнала и аз треперя квестора ме гледа и вика -отпусни се бее момиче не ядем хора ама с някъв силен глас и ме изплаши всички ме гледаха

На една и звънна телефона малко преди да почнем..и всички-
    През цялто време ме боелше корема а беше и мн топло блузата ми беше мокра :: едвам издържах
    голяма съм паника аз на изпити
    26.05.10

Цитирай Първоначално написано от sti4i
    да ти земат детствеността сиг ако е бил мъж !!! <---- шегичка мен не ме следиха
    а как въобще са ви пускали в тоалетната
    нас не нито миналия път нито сега
    26.05.10

Град
    Galapagar
    Кога ще ни осведомите какви са ви оценките?

не че нещо но очаквам да ми е над 5
    за разлика БЕЛ където е 3
    26.05.10

Град
    Русе
    И тука ли наспамихте бе..
    sladk1KiFlA , от кой град си и какво искаш да кандидатстваш?

Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    И тука ли наспамихте бе..
    sladk1KiFlA , от кой град си и какво искаш да кандидатстваш?
    ами ПГЕХТ химия
    в Плевен
    26.05.10

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Спомням си миналия път , на изпита по математика ,7 клас.
    Седя на 3-тия чин ,най - вляво, а едно френдка ,от бившия клас на 1-я в средата.. и както си пиша, гледам една хлебарка с големена на супена лъжица лази на стената под дъската близо до мойта френдка. И то нали не ти дават дъ гъкнеш, и почнах да щракам с пръсти за да ме забележи . Обръщайки се най - накрая аз дигам двата си показалеца ,права си антени на главата и почвам да подскачами да се влача на стола. А мойта френдка ме гледаше като изпаднал германец. Накрая се ядосах и викам вече.. "Бубаааааа" при което гледаш всички надигат глава ,а квесторката пищи . В тоя момент хлебарката с огромните размери, падна от стената , та право до чина па мойта френдка. Явно от корабруширането си беше счупила едни крак и се въртеше на едно място като закована . А мойта френдка викаше , и си беше дигнала краката на стола и няква стресирана физиономия. Накрая викнаха някаква жена,да вземе хлебарката с носна кърпичка и я извлякоха навънка.. Половината матура протече в смях след тва..

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Айде сега се започва с теми за изпитите на 7 клас..

Що?! Съжаляваш ли ? Къде е проблемът?! Ние можехме да търпим 12 клас тУва, 12 клас друготУ, .... където ние 7 клас за първа година го правим така и трябва не по форумите, а и по телевизиите малко повечко да говорят....
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Цитирай Първоначално написано от ByK
    Спомням си миналия път , на изпита по математика ,7 клас.
    Седя на 3-тия чин ,най - вляво, а едно френдка ,от бившия клас на 1-я в средата.. и както си пиша, гледам една хлебарка с големена на супена лъжица лази на стената под дъската близо до мойта френдка. И то нали не ти дават дъ гъкнеш, и почнах да щракам с пръсти за да ме забележи . Обръщайки се най - накрая аз дигам двата си показалеца ,права си антени на главата и почвам да подскачами да се влача на стола. А мойта френдка ме гледаше като изпаднал германец. Накрая се ядосах и викам вече.. "Бубаааааа" при което гледаш всички надигат глава ,а квесторката пищи . В тоя момент хлебарката с огромните размери, падна от стената , та право до чина па мойта френдка. Явно от корабруширането си беше счупила едни крак и се въртеше на едно място като закована . А мойта френдка викаше , и си беше дигнала краката на стола и няква стресирана физиономия. Накрая викнаха някаква жена,да вземе хлебарката с носна кърпичка и я извлякоха навънка.. Половината матура протече в смях след тва..
    omggg

Обичам те !

Повече от фен
    Аз пък на преразказа написах знак на нов ред, горе-долу като Z, обаче на обратно. И така де, питах се дали смятате че се счита за знак?
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си