.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Hybrid View

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Айде сега се започва с теми за изпитите на 7 клас..

Що?! Съжаляваш ли ? Къде е проблемът?! Ние можехме да търпим 12 клас тУва, 12 клас друготУ, .... където ние 7 клас за първа година го правим така и трябва не по форумите, а и по телевизиите малко повечко да говорят....
    На 12 клас също им направих забележка ,за това,че пълнят форума с тяхните теми за матурите.. И .. я се огледай и виж само КОЛКО теми за това кандидатстване след 7 клас има. Аз като съм минала по този път ,да не би да съм пускала 2313432 теми за изпитите и кандидатстването?!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

^Добре де...Притеснено е какво толкова вече се "караш".Ти си гледай темите,които те интересуват и не ни се бъркай ако не е съществено и свързано с темата,в която пишеш.

Матурите са такива за 1ва година,не ни уведомяват особено,а имаме доста въпроси.Какъв е проблема да попитаме тук?Както казах-чети другите теми,които са толкова по-"разнообразни" и "интересни"
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от ByK
    Спомням си миналия път , на изпита по математика ,7 клас.
    Седя на 3-тия чин ,най - вляво, а едно френдка ,от бившия клас на 1-я в средата.. и както си пиша, гледам една хлебарка с големена на супена лъжица лази на стената под дъската близо до мойта френдка. И то нали не ти дават дъ гъкнеш, и почнах да щракам с пръсти за да ме забележи . Обръщайки се най - накрая аз дигам двата си показалеца ,права си антени на главата и почвам да подскачами да се влача на стола. А мойта френдка ме гледаше като изпаднал германец. Накрая се ядосах и викам вече.. "Бубаааааа" при което гледаш всички надигат глава ,а квесторката пищи . В тоя момент хлебарката с огромните размери, падна от стената , та право до чина па мойта френдка. Явно от корабруширането си беше счупила едни крак и се въртеше на едно място като закована . А мойта френдка викаше , и си беше дигнала краката на стола и няква стресирана физиономия. Накрая викнаха някаква жена,да вземе хлебарката с носна кърпичка и я извлякоха навънка.. Половината матура протече в смях след тва..
    това е велико направо
    I can see in their eyes
    they've already died
    inside, but as for the outside
    I'll take their f*cking heads

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    ^Добре де...Притеснено е какво толкова вече се "караш".Ти си гледай темите,които те интересуват и не ни се бъркай ако не е съществено и свързано с темата,в която пишеш.

Матурите са такива за 1ва година,не ни уведомяват особено,а имаме доста въпроси.Какъв е проблема да попитаме тук?Както казах-чети другите теми,които са толкова по-"разнообразни" и "интересни"
    Абе ей.. дечко! Я не ми се карай. От такива като теб форума е препълнен с едни и същи безсмислени теми. Като не ти харесва моето мнение си трай.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Отговор от един квестор:

1. За да ви пуснат до тоалетната, трябва да ви отбележат в списъка. Затова са нужни имената ви.
    2. Точиците няма как да се считат за знаци, стига да не са разположени по целият лист и да не са цветни. Квесторите определят какво се счита за знак, така че, ако сте минали при тях, това е- работата вече не може да се анулира заради знак.
    3. Z беше нужен, за да не ви допише работата някой от Комисията. Знакът се пише само до края на страницата на черновата. Не е фатално, ако го няма.
    4. На квесторите им звънят телефоните- това не е добре, имат предупреждение да си ги изключат.

Като цяло процедурата беше доста сложна и вината затова е на Министерството. Честъно казано, на квесторите не се заплаща нищо, дори транспорт- а ни разкарват къде ли не из София, дори по селата наоколо. Трябва някой ден чиновниците от Министерсвтото да станат квестори, за да опростят малко процедурите.
    При мен едно момче направи гаф- пишеше си по теста, но не се усети, че времето минава, и накрая не успя да препише всичко в свитъка за отговори. Даже на мен се скараха, че съм го оставил да пише след изтичане на времето.
    Напрежението е лош съветник!!!
    Ако имате други въпроси, питайте.

Абе ей.. дечко! Я не ми се карай. От такива като теб форума е препълнен с едни и същи безсмислени теми. Като не ти харесва моето мнение си трай.
    Добре.Тогава да ти отговоря също толкова изчерпателно - като не ти харесват си трай.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Добре.Тогава да ти отговоря също толкова изчерпателно - като не ти харесват си трай.
    ттт

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Айде сега се започва с теми за изпитите на 7 клас..

Що?! Съжаляваш ли ? Къде е проблемът?! Ние можехме да търпим 12 клас тУва, 12 клас друготУ, .... където ние 7 клас за първа година го правим така и трябва не по форумите, а и по телевизиите малко повечко да говорят....
    На 12 клас също им направих забележка ,за това,че пълнят форума с тяхните теми за матурите.. И .. я се огледай и виж само КОЛКО теми за това кандидатстване след 7 клас има. Аз като съм минала по този път ,да не би да съм пускала 2313432 теми за изпитите и кандидатстването?!
    А, да, ти беше тази къде само забележки прави. Защо не си пускала по 23134321 теми за кандидастването ?! Ааами? сигурно, защото всичко ти е било ясно . Та защо не си пускала...?
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

при нас пък по български квесторите нищо не казаха за тоя знак на зоро и в крайна сметка нз дали изобщо го има в мойта работа.. разбрах за него чак на изпита по математика.. уфф дано да не ми анулират работата заради глупавите квестори

Аз се направих на тарикат и сложих 6 запетаи вместо 5

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    elito0o0o0
    Хайде,престани с твоите забележки..Това е форум и всеки има право на мнение - така,че ти не си тази,която ще каже какво да правим и какво не..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Sisito941
    Баси и гафовете,честно..попилях се да се смея тука..
    Иначе аз за изпитите след 7 клас не се сещам за гафове..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз пък миналата година, на моите изпити единият квестор седеше със хамбургер в ръка и мляскаше като за световно , едно момиче беше с мп4 плеър и слушахме музка /това става по БГ/ , другият квестор пък каза преписвайте .. , абе по БГ беше яко .. не мислех че ще се появят такива квестори
    *сън*

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от porshe9118
    Или пък в мойта група квесторката ми сложи знака на Зоро на всички празни страници, а то трябва само на страницата на която е останало свободно място след преразказа и сега малко се притиснявам да не ми анулират работата заради това.
    КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРАЗНА СТРАНИЦА И СТРАНИЦА СЪС СВОБОДНО МЯСТО СЛЕД ПРЕРАЗКАЗА? КОЙ МИ ОТГОВОРИ НА ГАТАНКАТА Ш ГО ЧЕРПЯ!
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    Спомням си миналия път , на изпита по математика ,7 клас.
    Седя на 3-тия чин ,най - вляво, а едно френдка ,от бившия клас на 1-я в средата.. и както си пиша, гледам една хлебарка с големена на супена лъжица лази на стената под дъската близо до мойта френдка. И то нали не ти дават дъ гъкнеш, и почнах да щракам с пръсти за да ме забележи . Обръщайки се най - накрая аз дигам двата си показалеца ,права си антени на главата и почвам да подскачами да се влача на стола. А мойта френдка ме гледаше като изпаднал германец. Накрая се ядосах и викам вече.. "Бубаааааа" при което гледаш всички надигат глава ,а квесторката пищи . В тоя момент хлебарката с огромните размери, падна от стената , та право до чина па мойта френдка. Явно от корабруширането си беше счупила едни крак и се въртеше на едно място като закована . А мойта френдка викаше , и си беше дигнала краката на стола и няква стресирана физиономия. Накрая викнаха някаква жена,да вземе хлебарката с носна кърпичка и я извлякоха навънка.. Половината матура протече в смях след тва..
    omggg
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си