.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Преписвачи, помогнете

Маняците по преписване искам да им задам един question. Има ли някакъв тарикатски начин да се препише на класно по математика (геометрия) освен да гледам в листа на другия? .. Формулите да си ги пиша не ми трябва аз ги знам ама има много шибани задачи, които ептем немога да тръгна по решението им
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    щом искаш да преписваш решенията, откъде ще ги преписваш
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Е не ви ли дават да ползвате справичници? Друг вариант е тетрадката под чина.

какви справочници тая наща като види втора химикалка на чина и идва с бързата крачка..
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Точно по геометрия преписването е най-трудно. Единственото нещо, което някога съм преписвала по геометрия, са формулите. И да искаш друго не можеш. Едва ли имаш ТОЧНИТЕ решения от задачите, които ще ти се паднат, така че учи. 100% ви е дала някакви подобни, или поне на нас ни дават. Ако се научиш да ги решаваш, няма да имаш никакъв проблем. Лично аз друг вариант не виждам
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен
    Ако си много зле по геометрия и затова искаш да преписваш ... Трудно е. Ако има някой, който работи по-бързо от вашия клас и ги разбира го помоли (ако се имате) да ти реши 1 задача, та да хванеш 3-ка или да ти скицира задачите на един лист, които ти да довършиш ...

Супер фен
    най-добрия начин който на мен ми свърши работа.Носи си 1 телефон който чете лодр и един телефон неистински(макет).Качваш си примерно решени задачи и от тях гледаш и заместваш.Като си го направиш всичко на лорд или тхт.А ако госпожата иска да види какво има в джоба ти и даваш макета телефона

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си