- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам мнението на момичетата
е момичета искам да ви попитам важно ли е за вас момчетата да нямат косми на краката ...![]()
Абе,не обичам такива,които навсякъде се обезкосмяват и са като....голи охлюви.Сега,разбирам да си много,ама много окосмен,че да ги махаш..иначе не е желателно.
Защо? Чудиш се дали да се .. обръснеш ли![]()
Лично на мен ми е все две![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
мерси за отговоритене съм като горила
,но и аз мисля че е по-хубаво без тях ,а и по-хигиенично :P
Ноо ако са ти доло-горе руси космите и не се забелязват особено по-добре не ги махай, после ще е постоянна заигравка.![]()
Не обичам да гледам косми,по-добре е да ги махат,ако ли не,въобще да не ги показват,чее...![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
аз обичам гладки крака![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Все едно ми е, но разбира се, ако е много окосмен предпочитам да се обезкосмява. (:
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
за краката нямам проблем, обаче предпочитам на всички други места да са обезкосмени![]()
аз пък обичам моите да са гладки.. за момче много не ми допадаПървоначално написано от sunshine955
![]()
Абе, ще си мерим чии крака са по-гладки ли?Не, шегувам се, нямам против да си ги маха, макар че моят не го прави. Държа много повече на гърдите и в интимната област да няма...
Първоначално написано от Molzinka
![]()
`only God can judge me!
мм не за мен не е от голямо значение даже моя приятел не си ги маха а и няма и нужда понеже са светли.. но ако са някакви огромни черни гнусни косми определено няма да ми хареса : )
дам ..Първоначално написано от xAddicteDx
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
за мен не е от голямо значение стига космите да не са някакви фрапиращиМоя е с светли косми и не си ги маха и така си ми харесва обаче като видя някой с някви дълги черни косми и ми се повдига..
Първоначално написано от ivcheto0o
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Мъж с гладки крака и/или ръце не е мъж!
Мъж не е и онзи, който си маха космите по краката, само защото 5 скочубри в някакъв измислен форум са си заявили претенциите!
Амин!