.

Виж резултатите на анкетата: Заслужава ли си?

Гласували
28. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

13 46,43%
  • не

7 25,00%
  • няма смисъл

8 28,57%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

дали да го потърся?или не си струва?

Здравейте! Накратко:излизах с едно момче.На последната ни среща се целувахме.После той не ме потърси,аз му писах един път в скайп и той каза,че на другия ден заминава за Сл.Бряг да работи.Тва беше всичко,но пък довечера ще ходя на един купон в Сл.Бряг и ся се чудя дали да му драсна един смс,че ще бъда там и да се видим.Не знам и аз,кво очаквам, и не знам дали си заслужава при положение,че няма да го видя цяло лято,освен,ако не ходя пак там.Някакви съвети?

Та вие сте се виждали едва няколко пъти, защо просто не се откажеш ?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Зависи какви са ти намеренията...Ако искаш просто да се видите -ок .Ако искаш да получиш просто още една целувка (това не е много сигурно) - пак ок . Но ако искаш нещо повече - няма смисъл

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Няма смисъл.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Та вие сте се виждали едва няколко пъти, защо просто не се откажеш ?
    да кажем,че го харесах и се надявах на нещо повече,но ся се замислям,дали си заслужава

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Какво значи "няма смисъл" ... Какво лошо има в това да се видите на по кафенце (кола, сокче и т.н.)? Може пък нещата да се развият чак след като се прибере от Слънчев бряг.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Какво значи "няма смисъл" ... Какво лошо има в това да се видите на по кафенце (кола, сокче и т.н.)? Може пък нещата да се развият чак след като се прибере от Слънчев бряг.
    няма лошо,ама може и да зарибява някоя друга там,нямам никви вести от него,даже последния път,преди да замине,като си псиахме се държеше някво хладно

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Зависи какви са ти намеренията...Ако искаш просто да се видите -ок .Ако искаш да получиш просто още една целувка (това не е много сигурно) - пак ок . Но ако искаш нещо повече - няма смисъл
    напълно съгласна

няма смисъл !!
    след като сте се целували, а после не те е потърсил ..

но пък като се върне от Слънчев бряг може тогава да го потърсиш ..
    да видиш дали ще стане нещо

тъй,ся му драснах едно съобщение:`zdr,kak si?dove4era 6e sum v sl.brqg,moje da se vidim`.И ся трябва да чакам

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз не бих писала. Е, ти обаче, вече си го направила и в такъв случай... да, остава да чакаш.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

oo да продължавате със страхотните теми , " Здравейте натисках се с 1 момче и ся се чудя да му звънна лии " .. а бе ЕИ ти луда ли си какво правите обеснете ми ? Ся ще кажете " като не искаш не ги чети" но просто немога да не подмина всяка идиотска тема , за всяко нещо отваряте тема бе хора осазнайте се вие ще станете на по 30 години и като решите да излезете от вас кво пак ли ше напишете тема тук дали да си останеш в къщи или да идеш на кафе ? божеее..Целувахме се и после е отишал еди каде си , използвал те е и те е заебал .. е тва мога да ти кажа,айде сега ме убиждайте !

anonymous708973
    Guest
    Отчасти съм съгласна с горния пост.

Но лично аз бих му писала... С предишния ми приятел трябваше да бъда нахална, докато се усети, че ме харесва. Бяхме две години заедно.
    Все пак нищо не губиш, нали? Но ако не ти отговори, заеби. Няма смисъл. Просто ще търси начин да те отреже, ако не ти отговори.
    Ами... вземи напиши после какво е станало, за да може в бъдеще да няма още 5 такива теми.

Снощи ми се обади и си говорихме,ама нямаше,как да се видим.Той ми каза да му се обаждам,ако пак отида в Сл.Бряг и че иска пак да се видим.

Все си мисля, че това не е подходящото отношение. Излизали сте веднъж, било ви е приятно, после пътищата са се разделили. Отиваш в Слънчев бряг, забавляваш се с приятели, без да даваш информация на някакъв си къде си, с кого си и какво правиш.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Все си мисля, че това не е подходящото отношение. Излизали сте веднъж, било ви е приятно, после пътищата са се разделили. Отиваш в Слънчев бряг, забавляваш се с приятели, без да даваш информация на някакъв си къде си, с кого си и какво правиш.
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Емм май няма смисъл щом и се е държал хладно последния път и аз такa се забивах с едно мом4е всичко беше яко ама по едно време свърши просто трябва да продължиш напред! ;/

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В крайна сметка нищо няма да загубиш ако му се обадиш и се видите.Дори и да зарибява някоя друга там това не означава,че не може да излезете на кафе/бира и т.н.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    както казаха по- горе, зависи какво искаш от него. ако ти е приятно в компанията му и смяташ, че ще си прекарате добре, като идеш, обади му се, но с ясното съзнание, че всичко е само за 1 вечер. ако искаш нещо повече с него, по- добре изобщо не го търси.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Съгласна съм.

Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    няма смисъл !!
    след като сте се целували, а после не те е потърсил ..

но пък като се върне от Слънчев бряг може тогава да го потърсиш ..
    да видиш дали ще стане нещо
    Именно
    Но след като си му писала, сега чакай той да те потърси.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си