.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам розовооо

Значии... косата ми е кестенява... кажи-речи тъмно кестенява...
    и искам за това лято да си направя розово .. отдолу сещате се как изглежда.. а може и малко по отпред но по - знчително отдолу искам да ми се розовее..
    таа как да го направя след като косата ми е толкова тъмна.. а не искам с боя защото нмого ще я увредя.. пък и наще ще мис е размрънкат.. та мисълта ми е с шампоан искам ноо препоръчайте ми някоя марка или пък като косата ми е тъмна първо прави ли се нещо другоо
    плсс хелп ..

Голям фен Аватара на magicfairy
    Дори с боя да е няма как да стане нещо ярко на тъмната ти коса.. Трябва с руса боя да действаш първо според мен. Имаше някаква безамунячна или нещо подобно, с нея пробвай. Иначе аз си бях взела шампоан оцветител лилав, бях доволна общо взето, личеше се кичура, но не осбено много и не изкара дълго, нооооо моята коса е руса.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Аз съм с тъмно кестенява коса и мисля да си правя розово-лилав кичур отдолу,даже щях да пусна тема.Първо трябва да си изветлиш кичура с син прах - ето : http://plamboy.com/images/Evterpa-boia-sin-dulga.jpg
    След това с фуксин става розовото,но не трябва да стои много,че много изгаря косата.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

амии благодаря.. но само малко да ме просветлите какво е фуксин
    смисъл как се използва ии това посленото .. всички стъпки ако можеш да ми изясниш .. искам да го направя добре... че ако уплескам нещо не искам да ходя на море. като плашило

а според мен не правете
    огромната грешка да си оклепате косите !!
    но вие си решавате де !!

Защо вместо шампоан, не си вземеш някой оцветител, доста по трайни и качествени са. (:

..

ами не зная..
    преложи някой .. ( нз за розов има ли )

Супер фен Аватара на WaterLilly
    По-добре първо опитай с някой от ония спрейове, които се отмиват след няколко измивания на косата - така ще видиш как ще ти седи и дали ти харесва.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:]

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    По-добре първо опитай с някой от ония спрейове, които се отмиват след няколко измивания на косата - така ще видиш как ще ти седи и дали ти харесва.
    още след първото къпане ги няма само в корените имаш още брокат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си