Цитирай Първоначално написано от samoubiika
Цитирай Първоначално написано от nia711
Здравейте, преди малко прегледах една друга тема тук, едно момиче беше пуснала именно за фитнес програма, но пък всяко тяло е различно и за това реших да пиша. Както знаете всяко момиче в пубертета качва по някое друго килце и забравя колко хубава фигурка е имала преди 1-2 год когато се е движела повечко. Проблема ми е именно такъв. Не съм дебела поне всички които ми наливат, че не е нужно дори да правя такива тренировки, но аз не се чувствам удобно в кожата си и искам да сваля малко. Тежа 55кг и съм висока 165см. Искам да стегна бедрата си и корема. Искам да ми препоръчате някви упражнения. Изчела съм сума ти теми из форуми и на фитнес ходех, но спрях, защото ми изтече картата и нямах пари за нова Догодина ми предстой бал и искам да съм неутразима за тогава и мислех да поизчакам с тренировките, но пък все пак лятото наближава. Кое момиче не иска да е неутразимо на плажа ? Смятам да си направя програма при специалист, но защо да давам излишни пари като има толкова момчета които разбират в тоя форум Казаха ми да пробвам с скачане на въже, клякания и малко тичане Да намаля мазното и такива неща. Мислех да започна да се храня разделно, но сестра ми е бременна и няма как в нас да спрем да готвим нещата, които до сега сме правели. Както и да е увлякох се Та исках да попитам вие какво ще ми препоръчате и какви точно упражнения. Искам поне за 2 месеца да има някакви резултати. :s
Лелееее.. не съм си мислила, че ще има някой, който да се чувства точно като мен. Аз, за разлика от теб, съм 175см. и 60кг и всичките ми приятели постоянно ми говорят, че съм добре, няма нужда да отслабвам и разни такива, но как, като аз самата не се чувствам добре в кожата си?!!? Сега ще ти кажа какво направих аз. Записах се на аеробика и ходих 4-5 месеца. Резултатът беше страхотен, спрях понеже имах малко проблеми и бях болна, но мисля сега пак да започна. Може да не смъкваш на килограми, но тялото наистина си се стяга и се чувстваш по-добре. И естествено, за да има още по-страхотен ефект трябва да изключиш сладкото и газираното, както и повечето мазни и нездравословни храни.. това ще е трудно, но ако наистина искаш добър резултат. Всъщност тази аеробика не се състои от кой знае какви специални неща.. много тичане, лицеви опори, кофички, клекове и стотици коремни преси. Тренировка за не повече от час. Надявам се да имаш успех скоро.

От София ли си ? Ако да къде си ходила ? Пф аз от една седмица не ям хляб и спрях с гадните сандвичи от даскало, спрях мазното и мн плодове и течности и мога да кажа, че определено ми е по-леко. видимо корема ми не е подут както преди заради гадните храни. даже мога да кажа че съм се отървала с 2 кг което не е кои знае какво но все пак