Здравейте, преди малко прегледах една друга тема тук, едно момиче беше пуснала именно за фитнес програма, но пък всяко тяло е различно и за това реших да пиша. Както знаете всяко момиче в пубертета качва по някое друго килце и забравя колко хубава фигурка е имала преди 1-2 год когато се е движела повечко. Проблема ми е именно такъв. Не съм дебела поне всички които ми наливат, че не е нужно дори да правя такива тренировки, но аз не се чувствам удобно в кожата си и искам да сваля малко. Тежа 55кг и съм висока 165см. Искам да стегна бедрата си и корема. Искам да ми препоръчате някви упражнения. Изчела съм сума ти теми из форуми и на фитнес ходех, но спрях, защото ми изтече картата и нямах пари за нова

Догодина ми предстой бал и искам да съм неутразима за тогава и мислех да поизчакам с тренировките, но пък все пак лятото наближава. Кое момиче не иска да е неутразимо на плажа ? Смятам да си направя програма при специалист, но защо да давам излишни пари като има толкова момчета които разбират в тоя форум

Казаха ми да пробвам с скачане на въже, клякания и малко тичане

Да намаля мазното и такива неща.

Мислех да започна да се храня разделно, но сестра ми е бременна и няма как в нас да спрем да готвим нещата, които до сега сме правели. Както и да е увлякох се

Та исках да попитам вие какво ще ми препоръчате и какви точно упражнения. Искам поне за 2 месеца да има някакви резултати. :s