- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос?!
здравейте,имам един въпрос и предварително ви моля да не ме съдите,просто моля за съветизлизам с едно момче от 1 година,аз съм на 14,той е по-голям от мене-на 17 и наистина му имам голямо доверие,силни чувства и мисля,че съм готова за 1 път и искам той да е момчето! при него не е за първи път .. и просто се чудя,дали е нормално?! все пак още не съм достатъчно порастнала,но все пак .. ако може да ми дадете някакъв съвет,мнение! благодаря. : )
Казвала съм го преди и пак ще го кажа - щом питате по форуми дали да правите секс или не, значи не трябва да правите секс. Ако беше наистина готова и порастнала, както сама отбеляза, нямаше да питаш разни непознати хора какво да правиш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оо, моята на 14 ми заяви индиректно "да си троша главата" , демек, да правя каквото знам, но после сама да си нося последствията. На майтап де.. Не всички майки са консерви ^ Казвам го, защото усещам нотка сарказъм в изказването ти.Първоначално написано от Gerard
И все пак е добра идея ^ Защо децата не споделят с родителите си тези тревоги, защо мамата и татето не предразполагат тийновете си към такива разговори .. Мъчно ми е заради това ^^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Дали е нормално ли? Че кое му е ненормалното? Ако си готова за секс, няма нищо лошо.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
аз не бих ги питал такова нещо защото 1.Ще ни стане неудобно и на майка ми и на баща ми и на мене самия , 2.Старомодни са .. неразбират днешния младежПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Сама си прецени дали искаш той да е първия ти, защото това не е целувка, нито прегръдка, това е нещо много повече.Много мои приятелки след първия си път са плакали, необяснимо защо.Та мисълта ми е, наистина важно е за едно момиче.Помисли имаш ли му нужното доверие, искаш ли да си с него и най-важното, ако го направиш ще продължите ли да бъдете заедно.Задай си тези въпроси и ако наистина прецениш, че той е човека - давай.
За да пита чужди хора за това значи е несигурна!Първоначално написано от mir4eto93
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ооо всичко си зависи от теб. Спред мен на 14 си още малка .. Ама както си решиш.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И според мен на 14 ти е рано, но ако се чувстваш готова и мислиш, че след като се случи няма да съжаляваш![]()
Само да не свикне - да не стане като всички момичета, които вече на 14-15 са ги минали 30Първоначално написано от Grudi_SeXa
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Е, това са някакви крайности, макар да се чуват все по-често. Умишлено наблегнах на съжалението - повечето момичета, които дебютират на тая възраст и то не със сериозно гадже, лесно се влюбват и после се чувстват доста прецакани.
Няма какво да се чудиш нормално ли е или не,или пък да се влияеш от чуждото мнение.Ти си взимаш решенията,ако чувстваш че си готова и че си намерила човека какво лошо има![]()
ako si gotowa i my imash dowerie...napravete gostiga da ne sled seksa da te zahv1rli...imam predvit che da te izpolzwa samo za seks
![]()
![]()