.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: въпрос?!

въпрос?!

здравейте,имам един въпрос и предварително ви моля да не ме съдите,просто моля за съвет излизам с едно момче от 1 година,аз съм на 14,той е по-голям от мене-на 17 и наистина му имам голямо доверие,силни чувства и мисля,че съм готова за 1 път и искам той да е момчето! при него не е за първи път .. и просто се чудя,дали е нормално?! все пак още не съм достатъчно порастнала,но все пак .. ако може да ми дадете някакъв съвет,мнение! благодаря. : )

това си е лично твой избор.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Казвала съм го преди и пак ще го кажа - щом питате по форуми дали да правите секс или не, значи не трябва да правите секс. Ако беше наистина готова и порастнала, както сама отбеляза, нямаше да питаш разни непознати хора какво да правиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Казвала съм го преди и пак ще го кажа - щом питате по форуми дали да правите секс или не, значи не трябва да правите секс. Ако беше наистина готова и пораснала, както сама отбеляза, нямаше да питаш разни непознати хора какво да правиш.
    йеп ..

Град
    plovdiv
    Питай майка ти какво мисли,да те видим тогава.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Gerard
    Оо, моята на 14 ми заяви индиректно "да си троша главата" , демек, да правя каквото знам, но после сама да си нося последствията. На майтап де.. Не всички майки са консерви ^ Казвам го, защото усещам нотка сарказъм в изказването ти.
    И все пак е добра идея ^ Защо децата не споделят с родителите си тези тревоги, защо мамата и татето не предразполагат тийновете си към такива разговори .. Мъчно ми е заради това ^^

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Дали е нормално ли? Че кое му е ненормалното? Ако си готова за секс, няма нищо лошо.
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    Russe
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Gerard
    Оо, моята на 14 ми заяви индиректно "да си троша главата" , демек, да правя каквото знам, но после сама да си нося последствията. На майтап де.. Не всички майки са консерви ^ Казвам го, защото усещам нотка сарказъм в изказването ти.
    И все пак е добра идея ^ Защо децата не споделят с родителите си тези тревоги, защо мамата и татето не предразполагат тийновете си към такива разговори .. Мъчно ми е заради това ^^
    аз не бих ги питал такова нещо защото 1.Ще ни стане неудобно и на майка ми и на баща ми и на мене самия , 2.Старомодни са .. неразбират днешния младеж

Сама си прецени дали искаш той да е първия ти, защото това не е целувка, нито прегръдка, това е нещо много повече.Много мои приятелки след първия си път са плакали, необяснимо защо.Та мисълта ми е, наистина важно е за едно момиче.Помисли имаш ли му нужното доверие, искаш ли да си с него и най-важното, ако го направиш ще продължите ли да бъдете заедно.Задай си тези въпроси и ако наистина прецениш, че той е човека - давай.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto93
    Дали е нормално ли? Че кое му е ненормалното? Ако си готова за секс, няма нищо лошо.
    За да пита чужди хора за това значи е несигурна!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    Sофiiя City xD
    не, не е нормално, ходи се обеси и не задавай тъпи въпроси

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ооо всичко си зависи от теб. Спред мен на 14 си още малка .. Ама както си решиш.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    И според мен на 14 ти е рано, но ако се чувстваш готова и мислиш, че след като се случи няма да съжаляваш

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    И според мен на 14 ти е рано, но ако се чувстваш готова и мислиш, че след като се случи няма да съжаляваш
    Само да не свикне - да не стане като всички момичета, които вече на 14-15 са ги минали 30
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Е, това са някакви крайности, макар да се чуват все по-често. Умишлено наблегнах на съжалението - повечето момичета, които дебютират на тая възраст и то не със сериозно гадже, лесно се влюбват и после се чувстват доста прецакани.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Няма какво да се чудиш нормално ли е или не,или пък да се влияеш от чуждото мнение.Ти си взимаш решенията,ако чувстваш че си готова и че си намерила човека какво лошо има

ako si gotowa i my imash dowerie...napravete go stiga da ne sled seksa da te zahv1rli...imam predvit che da te izpolzwa samo za seks

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си