- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- въпр0сЧе c((:
Таа ако се изкара 2-ка на външното (пр. по история и география) директно оставаш да повтаряш ли? Всмисал има ли още нещо като 1 тест - който го решаваш и ако отново на него не изкараш оценка по голяма от 2 тогава оставаш на изпити през лятото .. ??? говоря за 7 клас матурите...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ммм, спомням си бяха казали, че седми клас нямало да се повтаря, независимо дали имаш 2 или даже по-малко :ДД Но ако имаш, отиваш в "обикновенна" паралелка. Поне едно училище в града ти трябва да има такава... Отидеш ли в такава паралелка, можеш да кандидатсваш след 8 клас (май, не съм сигурен :Д ).
А и учителите ви решават да не причисляват оценката от изпита към годишната.
Директно на изпит лятото.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
един казва едно, друг казва друго![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ми и ние не сме сигурни, и ние искаме да разберем.Първоначално написано от maksimal
Все едно е дали ти ше питаш или ние...
Питай утре някой учител.![]()
Драги ми... аз в 7 клас не съм имала 2ки,също така не съм оставала с 2 за срока,че да ти давам гаранция какво ще стане ако останеш с 2. Препоръчително е да седнеш на задничето си и да се хванете под ръчичка с учебничето.. поне 3 да имаш. Излагате се...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
абе кой даскал ще те остави 7клас да завършиш с 2 .Треа или да си неква хаймана или супер задръстен.Имал съм френдове пропаднали отсякъде и никой неостана по милост на даскалите.След 7 и 12 клас никой неостава да повтаря,така е при нас![]()
![]()
![]()
![]()
не оставаш.. зависи от годишната ти оценка..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..