.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

platineno rusa kosa

zna4i sigurno tova ne e edinstvenata tema ,no vse pak iskam da popitam moita kosa e rusa v momenta s malko julti ottenuci dosega sum polzvala profesionalnata boq na Lorven ,no iskam da stane po4ti bqla (kato na Sashka Chipeva ot Big brother Family) reshila sum pri suvsem malko izrastvane na korenite da gi minavam sus supra,no dali taka shte se poluchi jelaniqt cvqt? a i kosata mi mnogo shte se uvredi ,iskam hora koito sa postignali tozi cvqt da mi predlojat to4no konkreten produkt,koito da se prodava i v po malkite gradove,blagodarq predvaritelno

Град
    там някаде
    1во зада постигнеш този ефект трябва да я изсветлиш с перхидрол и след това ще се получи желания цвят,но сигурно няма да стане от 1я път.Запозната съм,защото и аз щях да боядисвам моита.Косата ми е руса,но вече почна да потъмнява и искам да я изруся, но се отказах понеже трябват много грижи много бързо излизат тъмните корени и косата ми след 5 години няма да става за нищо и се отказах.Но по -добре утиди на фризъор не си прави сама експерименти

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кирилицата е задължителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове