.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Първата любов...

Здравейте, аз съм на 16 години и все още няма приятелка. Харесвам едно момиче, но просто не зная какво да правя. Моля за няколко съвета...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    епа аресвай го, кво друго може да направиш
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Очаквах подобни мнения . Питам по-точно какво да направя, че да тръгне с мен

Град
    hate city plovdiv, майна
    ти по принцип познаваш ли я или само си я виждал някъде?? земи поговори с нея, покани я на кафе, фейсбук скайп ако те е срам и така, то нема как веднага да тръгне с тебе

покани я да излезете ?

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти по принцип познаваш ли я или само си я виждал някъде?? земи поговори с нея, покани я на кафе, фейсбук скайп ако те е срам и така, то нема как веднага да тръгне с тебе
    Познавам я и да, малко ме срам. Проблема е, че не знам какво или по-точно как да и кажа, че я харесвам...

Град
    hate city plovdiv, майна
    ми начи най-добре казвай направо

Е как по скайп да речем да го истръся? Тя е 7ми клас между другото..

Град
    hate city plovdiv, майна
    ми казваш и трябва да ти кажа нещо, правиш пауза и и казваш харесвам те искаш ли някой път да пием кафе, ако си достатъчно пич ще се съгласи.

Ше кажеш, че все едно тя не е човек. Дръж се нормално с нея, забавлявай я, пускай тъпи шеги, по-голям си, пък и тя е 7 клас, ще й се издигнеш в очите, особено ако те харесва. Не се дръж като идиот, не заеквай, не спичай, тя е момиче, не хапе и отново: 7 клас е, повечето момичета се впечатляват от абсолютни измишльотини.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ше кажеш, че все едно тя не е човек. Дръж се нормално с нея, забавлявай я, пускай тъпи шеги, по-голям си, пък и тя е 7 клас, ще й се издигнеш в очите, особено ако те харесва. Не се дръж като идиот, не заеквай, не спичай, тя е момиче, не хапе и отново: 7 клас е, повечето момичета се впечатляват от абсолютни измишльотини.
    ти ше кажеш че момичетата не хапят.... не си срещнала подходящата явно

аз все още не съм се втурнала да търся подходящият мъж, ти за подходящата жена ми говориш.

Град
    На третия етаж
    Ако я познаваш добре я покани да излезнете, ако ли не първо я заговори.Бъди забавен, не се спичай, бъди внимателен, дори леко,подчертавам ЛЕКО нахален(бъзикай я), изслушвай я дори да ръси най - големите глупости.Недей да се представяш за такъв, какъвто не си, защото рано или късно ще разбере и ще стане зле. Тва е общо взето. Успех
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Повече от фен Аватара на Nich
    ти ше кажеш че момичетата не хапят.... не си срещнала подходящата явно
    +1

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от TheOneone
    Познавам я и да, малко ме срам. Проблема е, че не знам какво или по-точно как да и кажа, че я харесвам...
    разговор -- телефонно обаждане -- кафе -- разговор -- целувка.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от stoteen4o
    Ако я познаваш добре я покани да излезнете, ако ли не първо я заговори.Бъди забавен, не се спичай, бъди внимателен, дори леко,подчертавам ЛЕКО нахален(бъзикай я), изслушвай я дори да ръси най - големите глупости.Недей да се представяш за такъв, какъвто не си, защото рано или късно ще разбере и ще стане зле. Тва е общо взето. Успех
    1
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

тва са добри съвети
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Горе главата, бъди себе си и не се страхувай. Ако е писано да се случи нещо между вас, ще се случи, ако не... здраве да е. Това не е последното момиче на света... ако не се получи, продължавай напред. Нищо не губиш, бъди смел! Усмихвай се и прави комплименти, момичетата обичат това.

покани я на разходка
    ВЪРШИ РАБОТА

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    както казах в другата тема свали я и ся ако питаш как то на всеки мъж му идва инстинктивно как да впечетли женското но от първия път да и кажеш че искаш да тръгнете на дали ше се получи
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

7клас каквото и да направиш все ще ти се върже спокойно

Говори с нея по скайп, фейсбук и разни такива сайтове и програми. Може да завържете разговор, уговорете си среща някъде и си поговорете. След няколко продължителни срещи и кажи чувствата си.

братле трябва да не ти пука вече , тфа ама мене мнооо май срам ми след ден два епа земе ти пусне , ти кво ш прайж , то тфа срама беше едно време , а относно за момичето напрайте една разходка , поразщъкайте наляво-надясно и разбери кво харесва , там хоби ,ала бала , да може да разбере че се интерсуваш се пак от нея

Фен Аватара на quexxe
    Ех, първата любов.Много ще те боли от нея. Но всички сме се горили от този огън и твой ред е !

Кажи й, че я обичаш, напиши й го в скайп и придружи изречението с едно меченце.. Ще свърши работа ! То няма какво друго да се прави, всичко е в нейни ръце, ти само й го казваш!
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от TheOneone
    разговор -- телефонно обаждане -- кафе -- разговор -- целувка.
    ^^^

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си