Момиче на 13 съм.И това е поредната любовна история.Не искам съвети а просто да споделя, е ако имате подходящ ще ми бъде от полза.В началото на годината живеех живота си,забавлявах се,бях душата на компанията, докато не се привързах в повечко към един приятел.И тои е колкото мен.Тренираме в един клуб баскетбол и сме в едно училище, два саседни класа.На тренировките се държеше мило с мен имаше базици..един път когато аз пазех него (в баскетболна игра, който е тренирал знае за какво става въпрос тои пазеше едно момиче) и тъкмо тя да вкара,ние с него бяхме на единия краи на игрището и нещо си говорехме и се гъделичкахме и боричкахме..и тои ми каза да отидем там да се боричкаме за да може да я пази..това ме изкефи защото...абе незнам защо От тогава имам много историики с него..една приятелка му каза че го харесвам и тои беше рейгирал много смешно...После страняхме един от друг....пускахме си много интересни погледи..ревнуваше ме..на едни казва че ме харесва..а на други отрича и така а когато сме на BRITANICA той е по ниско ниво от мен и понеже всяка година за края подготвяме танц с песен..и когато аз танцувам с моята група тои и неговата група ни гледат и тои постоянно говори з амен пред тях...те са разбрали как се казвам и че го харесвам...Та така това е моята история ако можете да ми помогнете давайте, а ако не няма значение..Благодаря ви все пак, че отделихте време да прочетете темата ми :P