ами преди време когато разбра че го харесвам отначало беше казал че нямам шанс щото като се разчу из училището и сички почнаха да го питат дали имам шанс...и после аз със моята детинщина му написах писмо и го дадох на една от неговия клас да му го даде,защото те заминаваха на лагер..и като се прибраха едни от неговия клас бяха написали като отговор.."Да умреш" не е по негова идя тои нищо не е казал..после по една моя детонщина имах една тетрадка в която пишех за него и я бяха докопали едни момчета от класа му и му я показаха, и аз казах на една да му каже че искам да говоря с него и тои додие при мен и ме пита какво има и аз му казха че не е нарочно и тои каза че не го е чел въпреки че всички ми акзаха че го е чел.Както казах беше казал на един общ приятел че ме харесва, и когато разбрахг това казах на приятеля ни да го попита от мое име последно длаи имам шанс и тои каза не и оттогава се отдръпнах но тои оттогава ме заговаря сма и такива..иначе има признаци на ревнос.. и както казах докато танцуваме в уроците ми по англииски постоянно говори за мен..и това е