- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- 2км - 9 мин
Искам да се похваля![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
лично според мен е по добре 7-8 километра за повече време ...но си зависи за какво тренираш предполагам ...
Честито![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Браво![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Маняк![]()
гати само аз ли не засичам време като бягам![]()
Еми аз гребната в Пловдив /5 км/ си я бягам за 23 минути![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
Аз бягам от нас до Дунава и обратно за 15мин.,а пътя е кам 10км.Но г|д не тичам спринт.
Това е в сферата на нереалното ! Ти новия Тайсън Гай ли сиПървоначално написано от Madeyed
Момчето тука ни се похвали че 2 километра едвам за 10 минути праска, ти ще кажеш, че 8 пъти по-голяма дистанция бягаш за почти същото време ... айде моля ти се
![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
Ti Si nou kuxo par4e az det sam lekoatlet pravq 3km za 10min pak ti prai6 15 km za sa6toto vreme :D :D
Ina4e bravo 2km za 9 min e mogo dobre
И да не беше казал че си лекоатлет пак щех да позная по селския ти манталитет. По-зле и от на футболяга.Първоначално написано от ge6aaaa1
Евалата! Аз за 15 минути прая 3100