.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: 2км - 9 мин

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

2км - 9 мин

Искам да се похваля
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

лично според мен е по добре 7-8 километра за повече време ...но си зависи за какво тренираш предполагам ...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Честито
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Браво
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Маняк
    гати само аз ли не засичам време като бягам

...

Еми аз гребната в Пловдив /5 км/ си я бягам за 23 минути
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Град
    |На 3еМяТ@|
    Аз бягам от нас до Дунава и обратно за 15мин.,а пътя е кам 10км.Но г|д не тичам спринт.

Цитирай Първоначално написано от Madeyed
    Аз бягам от нас до Дунава и обратно за 15мин.,а пътя е кам 10км.Но г|д не тичам спринт.
    Това е в сферата на нереалното ! Ти новия Тайсън Гай ли си Момчето тука ни се похвали че 2 километра едвам за 10 минути праска, ти ще кажеш, че 8 пъти по-голяма дистанция бягаш за почти същото време ... айде моля ти се
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Голям фен Аватара на MissStunning
    Цитирай Първоначално написано от Madeyed

Ti Si nou kuxo par4e az det sam lekoatlet pravq 3km za 10min pak ti prai6 15 km za sa6toto vreme :D :D

Ina4e bravo 2km za 9 min e mogo dobre

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa1
    Ti Si nou kuxo par4e az det sam lekoatlet pravq 3km za 10min pak ti prai6 15 km za sa6toto vreme

Ina4e bravo 2km za 9 min e mogo dobre
    И да не беше казал че си лекоатлет пак щех да позная по селския ти манталитет. По-зле и от на футболяга.

Евалата! Аз за 15 минути прая 3100

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си