Цитирай Първоначално написано от janja
очевидно е - вината е в теб. казвам го уверено, защото съм в същото положение, само че съм момиче. не може след толкова години и училища и различни хора проблема да е все в тях...
грешка е и че за теб приятел и хубаво изкарване значи някой, с който да ходиш на кафе и джаскане в дискотеката....гледаш плиткоумните фешъни - 99% от нашето поколение и си правиш илюзии, колко готино е да си на тяхно място. личи си умен и скромен човек си.. няма да ти давам съвети какво да правиш, защото знаеш къде ти е грешката.. почти всички тук ще те съжаляват и намилат как трябва да ходиш по кръчми , по диви купони и да звъниш на плиткоумни пубертетки..прави само това, което ти е приятно или не те кара да се чувстваш неудобно, същото се отнася и до хората, с които ще се срещнеш
може да съм трудна, но никога не бих се унижила да излизам с отрепки, само за да си губя времето..уважавай се!!!!!!!
Леле .. Това ми разби мечтите (Чесно) Ако чуя това нещо от момиче автоматично ще ми стане приятелка ... Много надъхваща реч ! Повечето хора се нуждаят именно от това някой да им повдига самочуствието съответно и настроението . Иначе за момчето да кажа > Вземи си намери хоби и там ще се запознаеш с някой ,бъди малко по -отворен и смел контактувай с хората повече и ще забележиш промяната ! Айде стига толкова че се явявам като учител