Значи имам 2 предложения за теб
Първо-запиши се на някакви уроци каквито и да са-там винаги ще можеш да се запознаеш с някого.Въпреки че си от малък град и можеш да не намериш хора които не ве познават
Проблема ти е главно в самочувствието-и аз го имам и се опитвам да го реша по няколко начина-в начин на обличане(пусках си дълга и къса коса за да видя коя ще ми стои по-добре,сменях дрехите) Важното е ТИ да се харесваш.Харесваш ли се ТИ и другите ще те харесват.След това използвам един психологичен метод(забравих му името)Всяка нощ си повтарям АЗ СЪМ красив ,
АЗ Съм уверен ,Аз мога да говоря с хората.Това трябва да ти се втълпи в главата.Важното е ДА НЕ ползваш изречения с "НЕ" като "аз не съм грозен " или "аз не съм аутсайдер", а използвай
АЗ съм красив аз съм душата на компанията
Според мен проблема ти е доста сериозен и ако това не помогне винаги можеш да отидеш на психолог(НЕ психиатър той е за лудите хора)На психолога можеш да споделиш проблемите си,той ще ти помогне да повишиш самочувствието.
Да се ходи на психолог е напълно нормално не се притеснявай от това
Поста ми стана малко дълъг ама се надявам че поне малко ще ти помогна.
Съвет:при първа възможност напусни града или държавата и започни наистина на чисто