- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накараме едно момче да е лудо по нас !?
може би има много такива теми , ноо тва си остава въпросът ми мистерия . Правиш квото правиш и накрая пак оставам недоволна .Май много филми съм гледала , но там сякаш жените карат мъжете да подивяват . Чувала съм друга теория , че като дразниш момчетата и те още повече те обичат .. тва незнам колко е вярно .. пък и как да дразниш някой който много желаеш ..
ще ви бъдаа благодарна да споделяте мненията си ! :P
Сложи си страшна маска и когато го видиш изкочи от някъде и кажи "Буууу!!" .. едва ли ще полудее, но поне ще го стреснеш ..![]()
По темата: Под "лудо по теб" разбираш влюбване или сексуално привличане, защото първото не може да се предизвика ... то просто си идва и не пита при кой, а второто .. с предизвикателно поведение, пищен бюст .. общо взето това мисля.![]()
А това за дразненето според мен се отнася за вече влюбените, които се опитват да накарат половинките си да ревнуват .. поне така мисля.![]()
Дразниш някого, когато го желаеш и искаш и той да те пожелае. Но не става въпрос за сериозни чувства, а повече за привличане ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
[quote="Crazytu"] Дразниш някого, когато го желаеш и искаш и той да те пожелае. Но не става въпрос за сериозни чувства, а повече за привличане .. [/quote
ами мойто е нещо таковва .. просто искам той да ме харесва поне колкото аз него, а аз не се впрягам кой знае колко -..
![]()
Нали знаеш,че всички момчета са различни.По дяволите,вие малоумни ли сте!??Ама сериозно питам!!! Ние от де да знаем
Опознай гоо...
Брях,брях
Всичко си е строго индивидуално, различни хора, различни идеали . . .
яж си захарните петлета и гледай "Том и Джери", рано ти е за момчета.
облечи колкото се може по-малко дрехи и големи цици... даа големи![]()
GTA Stunting
Подкрепям ,но добавям и един - *Facepalm*Първоначално написано от mArMaLaDkA
--------------------------------------------------------
Попринцип не можем да ти кажем точно,защото весеки е различен и харесва различни неща ... за съжаление повечето момчета харесват курви.. идвам им по-удобни.. това е др. тема .. сори
Започни с по разголени дрехи,токове,декултета,при ески .. тва харесват
Така ли? А мен защо ме харесват и без токове, деколтета и прически? Брей, тоя общ знаменател за нищо го нямате.Първоначално написано от b3b3t0y
Към авторката: както казаха по-горе - опознай го. Всеки е различен и ние не можем да знаем неговите вкусове и препочетания. Друг е въпросът, че е глупаво да се правиш на такава, каквато не си, за да се харесаш на момче.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Трябва да покажеш качества, които едва ли притежаваш...
И като се има в предвид това... ще е най-лесно да не се занимаваш, или да откриеш свой начин, чрез който да "влудяваш" момчетата.
Само това с дразненето не го прави, защото е... от тъпо по-тъпо.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
На теория си падат по диви мацки дето да ги подлудят, но на практика се влюбват в добри момичета..
Нещо ти се разминават теорията и практиката ми се струва..
☆ Addicted to Addictions
Бахти загорелия..![]()
Има ВАЖНА ТЕМА "Как да се харесаме на момиче"... направи си труда да влезнеш да прочетеш .. малоумник такъв !![]()
Първоначално написано от lucho13
Как да накараме едно момче да е лудо по нас !?Първоначално написано от BonbonaBaby
PS: Метни тухла по него![]()
Момчетата са лесни. Направи му салата, а после се съблечи. Вече е твой.
При някои може и без салата![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
За съжаление не мога да ти помогна много относно този въпрос![]()
![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
да най лесния начин да свалиш едно момче е да му се натискаш..
а след тва му се прави на недостъпна да видиш как ще вари по дирите ти
^ честно ли?
Имам чувството, че колкото повече време пребивавам в тоя форум, толкова повече се обогатявам, както духовно, така и душевно.
Ограничените момчета и като цяло мъже (говоря за пълните простаци) харесват разголените и нак****ни момиченца. Интелигентните мъже гледат външната красота, но В СЪЧЕТАНИЕ С ВЪТРЕШНАТА - т.е. да бъде мила, нежна интелигентна и хубава. Трябва да прецениш от кой тип е момчето и да видиш дали има смисъл да почетеш малко книжки и да се пообразоваш или просто да обуеш късата поличка и токчета.![]()
забрай рикийтаПървоначално написано от dimitar_ak
GTA Stunting