- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Листопад
Мнението ми е, че не им е мястото по българска телевизия
6б3З10
Аз същоо !!!Първоначално написано от Eliii
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичките са боклуци..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
твърдо против съм секви турски сериали. нека си ги има, нека си ги гледат в другите страни, ама в България?! може да са предразсъдъци тва мойто, ама.. не знам, чувствам го като неуважение към историята. хората са ги търпели тия половин век и са страдали, заради тях, борили са се да се оттърват от тях и са едва ли не сичкото тва се е забравило и ние им купуваме сериалите на тия.. нека се развиват на наш гръб, нека. и преди некой да ме е нападнал, тва си е лично МОЕ мнение и така АЗ го чувствам.
the sky is the limit.
Първоначално написано от BlueKnife
500 години на половин век ли ти приличат ? Като ще остроумничиш, поне не говори глупости..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
оп, признавам, голяма глупост съм изръсила, половин хилядолетие съм имала предвид, мисля, че много добре си схванал какво искам да кажа.Първоначално написано от BeezyJey
the sky is the limit.
Абе честно да си кажа,преди бях доста скептично настроена към турските сериали и точно към този. Въобще полудявах като видех майка ми пред телевизора,разплакана и гледаща го. Ама от скоро се позарибих и почнах да го зяпам. Даже вечер излизам след като го изгледам. И честно казано , нищо, че сериала е турски , откривам в него много повече реалистичност, ценности и т.н., от колкото в хиляди други сериали. Сега писнало ми е да гледам за Есмералди,Лоли,Химени и т.н. - супер нереално,банално и кофти направено. До като в Листопада , хората и живота им за който се разказва , са супер близки до действителноста. Гледаш за живота,премеждията и трудностите на обикновенния човек. Та дори ако ги нямаше турските имена и традиции,спокойно можеш да кажеш,че това е българската действителност.
У нас е същото, но аз по голяма простотия не бях гледалаПървоначално написано от Eliii
![]()
![]()
Оставете тия турски мазнотии ами ми кажете защо свършиха Щурите съседи как съм се смял с тях дори тази нощ сънувах, че са почнали да ги дават пак, но уви...![]()
+1. Не го гледам, мразя турските сериали, изобщо всякакви сапунени сериали. Но вечер, като сядам да ям, нашите го гледат и аз какво да правя, гледам го и аз. И като се загледам, не е като повечето. Сякъш има нещо по-различно в този, не знам какво, но този дори не е сапунен.Първоначално написано от LovEsIckk
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
турските простотии край нямат
трябва забрана за подобни сериали в бг !
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!