.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Плажно мляко

С бяла кожа съм, почервенявам, но по-трудно хващам тен.
    Предложете ми плажно мляко, от което сте доволни; до 20 лева

имаше някакво Eveline, не съм сигурна, че така се пише, ама е нещо от тоя род. Хубаво беше, не изгорях много, ама аз не се и мазах особено редовно.

Каротен не ми харесва. Освен прекрасните изгаряния, след всяко мазане получавах и едни оранжеви петна.

Взех си на Евелин, фактор 30. Да се надяваме да не стана оранжева и да действа!

Град
    Пловдив
    вземи си олио.доколкото знам почерняваш по-лесно,но не изгаряш.Джонсънс бейби имат хубав..мисля
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

аз имам на джонсън'с бейби, но е обикновено. това някакво специлано за плаж ли е

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    винаги съм си купувала плажно мляко на Nivea и смятам , че са най-добри
    .Също ми харесват и на carotten

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Ммм и на мен ми стана итнересно . Писнало ми е всяка година първо да изгарям и да се беля после акто змия.гадно е. Искам да хвана тен просто .Мисля ,че с това плажно олио , тоедно такова течно , абе чисто олио си е ще стане.Кажете някаква марка , фактор знам ли ,Тия на джонсън'с бейби те хубави ли са , или не стават за плаж?

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Никога не съм се белила или изгаряла. Е само лицето ми миналата година изгоря. Ползвам олио на Ейвън с фактор 6 Не знам как се получава номера..

не знам, но аз като се намажа с олио и после не иска да попива хубаво - стои мазна кожата и не обичам много да го ползвам. има ли някакъв трик или знам ли какво да не стои така мазно на пипане?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не, нали за тв ае олио
    вземи си на nivea плажно мляко

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на Infinity
    Хора , хора къв Джонсън , кво нещо ви гони..
    Не се използва за плаж то. След плаж е убиец да го намажеш , като имаш тен вече ама това си е друг въпрос..
    Значи , ако искате олио ЗА ПЛАЖ това
    http://www.ivis.bg/nivea-%D1%81%D0%B...%B5-p3474.html
    или на каротен олиото с фактор 6 е.
    Но след това задължително си пригответе по едно Пантенолче и една закачалка да има къде да спите. ЗВЕРСКИ СЕ ИЗГАРЯ ДИРЕКТНО С ОЛИО !! Първите 2-3 дена задължително минимум фактор 15 !!
    To infinity and beyond.

Е, аз първите 2-3 дни винаги се мажа с плажно масло, минимум фактор 20 и пак прибягвам до пантенолчето и закачалката.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Nivea Invisble Protection.Аз съм много доволна от него,мисля и това лято да си го взема.Иначе има нещо като крем за по-бързо почерняване,пак на Каротен.Аз се мазах с него на 5 ден,хем лесно хващам тен и после бях адски червена...Опр. не го препоръчвам.

Колкото по-голям е фактора,толкова по-бавно ще почернееш.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Тъкмо днес си взех на Евелин някакво плажно мляко, 6 фактор (струваше около 5 лв, 200 мл), но непременно първите 5-6 пъти когато се излагам на слънце си ползвам 20ти фактор, имам едно масло на Ейвън за този период. Иначе после някакъв нисък фактор (в случая това на Евелин) или имам едно олио за максимален тен, с което ставам адски черна, но е без фактор и гледам да не се мажас него всеки ден.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Моето е с фактор 20, carotene+ sun like това пише. И имам някво дето е специалноо за лице с фактор 50.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си