- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малък е ...
Значи,семейни приятели сме, преди седмица ходихме на екскурзия заедно... та така се получи че адски много хлътнах. С 2 години е по малък от мен (аз съм на 15,правете си сметка) сама не мога да повярвам в това което казвам,но е факт. Той като ми каза в началото възрастта си помислих че ме будалка,но уви,истина беше. Изглейда поне колкото мен, много е сладък,хубав и дори е по висок от мен,а аз не съм и ниска.Приставам му на акъла,както се вика,всияко е 6. Какво да правя с него? От различни градове сме,макар и с не голямо разстоние,не искам нещо сериозно. Просто искам него...![]()
Поеми дълбоко въздух и си седни на дупето
ок, да предположим че и той ме харесва... и че явно съм му интересна...какво правим? :/
![]()
^ Ами харесвате се -> взимате се. К'ъв е проблема?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
А той иска ли те?
Ако те иска взимайте се..
Сърби те, тва е истината. "Не искам нищо сериозно", "той е много сладък и хубав" => помърсувай с детенцето.Ако ти стиска, естествено. Ако ли не - нЕма смисъл от темата и от цялата драма. "Очи пълни - ръце празни" ще се получи.
![]()
по-малък и то на 13 години ....
ще имате много години семеен живот заедно..тц
ХАХАХАХ доскоро бяха 15 годишни момчета с 13 годинишни момичета и си викахме няма как да стане по-зле, ама друг път![]()
GTA Stunting
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
вземи си кака да те отрака........
вземи си батко да ти е сладко........
?
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ахахаха мерси много за "съветите"бая се посмях със себе си, със
mArMaLaDkA --------------------------------------------------------------------------------
Сърби те, тва е истината. "Не искам нищо сериозно", "той е много сладък и хубав" => помърсувай с детенцето. Ако ти стиска, естествено. Ако ли не - нЕма смисъл от темата и от цялата драма. "Очи пълни - ръце празни" ще се получи.
също!!
мерси пак![]()
![]()
ахахаха мерси много за "съветите"бая се посмях със себе си, със
mArMaLaDkA --------------------------------------------------------------------------------
Сърби те, тва е истината. "Не искам нищо сериозно", "той е много сладък и хубав" => помърсувай с детенцето. Ако ти стиска, естествено. Ако ли не - нЕма смисъл от темата и от цялата драма. "Очи пълни - ръце празни" ще се получи.
също!!
мерси пак![]()
![]()
Ти си на 15,той на 13![]()
Наистина или те сърби,или пък не знаеш какво искаш..И това си личи де:
"Не искам нищо сериозно" - тогава за какво ти е да играеш с момчето..Започвай да разсъждаваш като голяма![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
на мен ми е голям
Тц.. не е ли малко малък бе? Те момчетата на 13 са по-незрели от момичетата на 13, а ти си на 15.. Едва ли ще стане нещо, той е наистина малък. Но, ако искаш- опитай, само да няма след две седмици тема "Държи се като бебе".
eх, ама колко си забавеен....Първоначално написано от DeViLMaN
![]()
комик![]()
и къде е проблема?
хах,тапи и дупки,убихте ме![]()
както е да е,не съм съвсем убедена че ще има тема"държи се като бебе" поради простата причина че (както вече споменах) му приставам на акъла
но сега излезе другата дилема: Как да разбера какво най-вероятно му се върти в главата? или поне приблизително да знам на какво мнение е той по въпроса? освен варианта с питането,друг?![]()
![]()
![]()
![]()
женска интуиция.![]()
струва ми се, че ще позная накрая и ще останеш с празни ръце(ако Влади беше тук, да съм си изпросила трето кафе). Голямо мислене, голямо чудене, ще кажеш, че ще се жените. Той кво мисли е без значение. Заявяваш му кво е, що е, било то и със заобикалки, той ако е пич, ще ти каже ква е ситуацията. Няма да умреш, ако те отхвърли, няма и да ви е неловко, щото сте семейни приятели и блаблабла. Детски работи.
дано е така... звучи логично, просто ще дайствам![]()
Eми и аз имах същия проблем ;x Не му личеше,че е с 2 години по-малък ама то и аз разбрах късно ;x Ходихме около 15 часа самоСега около година след това пак си поддържаме връзка и малко съжалявам,че го оставих-станал е по-зрял и по-хубав.За това рискувай.Възрастта не е всичко,но сигурно ще ти е трудно с това разстояние.В момента самата аз поддържам такава връзка и е некав малък ад ;x Но все пак опитай,от опит глава не боли
Но да не се окаже само,че момчето е тип "Ходя с какичка-аз съм,кой съм ",щот и на такива съм попадала ;x
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
мухахаха, прецака ли се ?Първоначално написано от TheUnforgiven2309
(просто не се сдържах)