.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: малък е ...

малък е ...

Значи,семейни приятели сме, преди седмица ходихме на екскурзия заедно... та така се получи че адски много хлътнах. С 2 години е по малък от мен (аз съм на 15,правете си сметка) сама не мога да повярвам в това което казвам,но е факт. Той като ми каза в началото възрастта си помислих че ме будалка,но уви,истина беше. Изглейда поне колкото мен, много е сладък,хубав и дори е по висок от мен,а аз не съм и ниска.Приставам му на акъла,както се вика,всияко е 6. Какво да правя с него? От различни градове сме,макар и с не голямо разстоние,не искам нещо сериозно. Просто искам него...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Поеми дълбоко въздух и си седни на дупето

Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

ок, да предположим че и той ме харесва... и че явно съм му интересна... какво правим? :/

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Ами харесвате се -> взимате се. К'ъв е проблема?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    А той иска ли те?
    Ако те иска взимайте се..

Сърби те, тва е истината. "Не искам нищо сериозно", "той е много сладък и хубав" => помърсувай с детенцето. Ако ти стиска, естествено. Ако ли не - нЕма смисъл от темата и от цялата драма. "Очи пълни - ръце празни" ще се получи.

по-малък и то на 13 години ....
    ще имате много години семеен живот заедно..тц

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ХАХАХАХ доскоро бяха 15 годишни момчета с 13 годинишни момичета и си викахме няма как да стане по-зле, ама друг път
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на tanch3t093
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

вземи си кака да те отрака........
    вземи си батко да ти е сладко........
    ?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

ахахаха мерси много за "съветите" бая се посмях със себе си, със

mArMaLaDkA --------------------------------------------------------------------------------

Сърби те, тва е истината. "Не искам нищо сериозно", "той е много сладък и хубав" => помърсувай с детенцето. Ако ти стиска, естествено. Ако ли не - нЕма смисъл от темата и от цялата драма. "Очи пълни - ръце празни" ще се получи.

също!!
    мерси пак

ахахаха мерси много за "съветите" бая се посмях със себе си, със

mArMaLaDkA --------------------------------------------------------------------------------

също!!
    мерси пак

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти си на 15,той на 13
    Наистина или те сърби,или пък не знаеш какво искаш..И това си личи де:
    "Не искам нищо сериозно" - тогава за какво ти е да играеш с момчето..Започвай да разсъждаваш като голяма
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

на мен ми е голям

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    на мен ми е голям
    хахахаххах не те питат дали ти е голям, питат ще запуши ли дупката

Повече от фен
    Тц.. не е ли малко малък бе? Те момчетата на 13 са по-незрели от момичетата на 13, а ти си на 15.. Едва ли ще стане нещо, той е наистина малък. Но, ако искаш- опитай, само да няма след две седмици тема "Държи се като бебе".

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    на мен ми е голям
    хахахаххах не те питат дали ти е голям, питат ще запуши ли дупката
    eх, ама колко си забавеен....
    комик

и къде е проблема?

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    и къде е проблема?
    дали ще може с тапата да запуши дупката ?!

хах,тапи и дупки,убихте ме
    както е да е,не съм съвсем убедена че ще има тема"държи се като бебе" поради простата причина че (както вече споменах) му приставам на акъла

но сега излезе другата дилема: Как да разбера какво най-вероятно му се върти в главата? или поне приблизително да знам на какво мнение е той по въпроса? освен варианта с питането,друг?

женска интуиция.

струва ми се, че ще позная накрая и ще останеш с празни ръце(ако Влади беше тук, да съм си изпросила трето кафе). Голямо мислене, голямо чудене, ще кажеш, че ще се жените. Той кво мисли е без значение. Заявяваш му кво е, що е, било то и със заобикалки, той ако е пич, ще ти каже ква е ситуацията. Няма да умреш, ако те отхвърли, няма и да ви е неловко, щото сте семейни приятели и блаблабла. Детски работи.

дано е така... звучи логично, просто ще дайствам

Eми и аз имах същия проблем ;x Не му личеше,че е с 2 години по-малък ама то и аз разбрах късно ;x Ходихме около 15 часа само Сега около година след това пак си поддържаме връзка и малко съжалявам,че го оставих-станал е по-зрял и по-хубав.За това рискувай.Възрастта не е всичко,но сигурно ще ти е трудно с това разстояние.В момента самата аз поддържам такава връзка и е некав малък ад ;x Но все пак опитай,от опит глава не боли Но да не се окаже само,че момчето е тип "Ходя с какичка-аз съм,кой съм ",щот и на такива съм попадала ;x
    You laugh because I am different
    I laugh because you're all the same.
    ~Cliff Burton!<333
    ~Ronnie James Dio!<333

Цитирай Първоначално написано от TheUnforgiven2309
    и малко съжалявам,че го оставих-станал е по-зрял и по-хубав.
    мухахаха, прецака ли се ? (просто не се сдържах)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си