- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте..
С приятеля ми не ползаваме презервативи- прекъснат полов акт..
Преди около седмица, когато ходех до тоалетна сякаш не можех да се доизпишкам- нямах парене, а остра болка.. Това мина, вече си ходя почти нормално до тоалетна.. Мислех си, че имам цистит, но от около 2 дена имам сърбеж![]()
Той също има по главичката някакви червеникави петънца, които го сърбят.. Като правим секс и двмата ни боли...
Какво може да е? На някой случвало ли му се е? Утре ще отида на гинеколог, но просто се чудя дали е нещо по-сериозно? Искам няколко мнения, за да бъда подготвена
П.С. И двамата не сме имали контакти преди това
гинеколог![]()
Не гинеколог, а кожен лекар. Ако не е протриване може да е гъбичка или някой херпес и не става дума за изневяра.
Кажи сега,яко ли те клати?Щото ако е така може да е протриване,което не е проблем.А ако не иди при специалист.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Гениталните гъбички се лекуват от акушер-гинеколог. Папиломи и горене на брадавици също са от тяхната компетенция.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имате кожни алергии един към друг !Просто ходи при гинеколога да ти каже какъв е проблема ..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
и реши да питаш във форума?! ..Първоначално написано от roadrunner
![]()
Просто вътрешно терзание и нетърпение да знае възможността за евентуални болести.Първоначално написано от ReachlessGirl
По темата: И на мен ми се е случвало... Не си спомням какво ми каза гинеколога, но ми предписа "клотримазол" и ми каза 3 пъти на ден да се мия със смрадлика.Минава за 2 дни![]()
Да обичаш значи да страдаш!