- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- трайно изправяне на коса
Здравейте, искам да попитам дали някои си е правил такава интервенция с косата?Доволни ли сте? И най-вече знаете ли някои фризьорски салон в София, където изправят коса.. Ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате и за цените..
Мерси предварително
недей да си го приичиняваш на косата .. това я изтощава ацки много .. след като направиш продцедурата забрави за блясъка на косата си![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Наистина изобщо не си причинявай това на косата си !!
Адски много я вреди и след време ще съжаляваш за тази твоя постъпка..Косата ти ще изгуби блясъка,но не само това..Мекота и тем подобни..Но все пак това е твое решение,но те съветвам да обмислиш добре
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Момиче наистина недей! Аз преди също държах винаги да е изправена, но сега разбирам, че ако изправяш косата си повече от веднъж седмично..простто ще заприлича на слама.. ;хх Ако имаш гъста коса..която бухва много.. можеш да пишеш на скайп mimeto1725 за наистина ефективни и полезни съвети![]()
Всички ти казват да не го правиш и аз ще ти кажа същото!
Имам приятелка,която вече 3та година се изправя така (през лятото и и държи доста време,може би около година докато не израстне косата и започне да се вижда къдравото,понеже на нея в корените и е наи къдраво) ии цената е около 50 лева.Тя ходи някъде в Надежда,не знам къде точно,при някакъв китаец.Иии наистина много се уврежда косата,тя казва по - добре да правя това веднъж в годината,отколкото да се изправям 3 пъти в седмицата с преса.Не знам кое вреди повече,но според мен няма смисъл
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
значи доколтот съм чувала струва 50 лева и няма как да си се увреди косата защото фризьорите сладат специални масла за да не се увреди .. така че ако искаш трайно изправена коса приготви си 50лв и отивай късмет![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
възнамерявах да го правя..отидох при фризьорката си и я попитах за съвет.. изгони ме ...
и ми каза да си ходя вкъщи и да не се занимавам с глупости![]()
И аз се бях навила за това,но и на мен фризьорката ми каза да забравя.Пък и помисли,не е практично да го правиш.За тая работа си има преса
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Моят фризьор ми каза, че имало професионален продукт на Wella за трайно изправяне,който доста щадял косата, но тъй като бил скъп и в момента не го поръчвал![]()
вредно е, но ако наистина не се харесваш къдрава, направи го![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
погледни тук ------------> http://www.pudriera.bg/f/viewtopic.p...d5882f6c9dc0b9
това е интерсно .. до сега го четох .. заслужава си да прочетеш всичките странициПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Пхаха обаче сте ми много смешни когато давате съвети, без да имате някаква база за сравнение.Аз съм трайно изправена, косата ми се изтощи само в крайщата и това е.И така ми е сто пъти по-добре.Не мисля дали ще се начупи когато вали или времето е влажно.
НО важното е да напишем нещо, без да знаем.