- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ви наричат вашите...?
По име, а тате като е в ного ного ного добро настроение ме нарича `котенце`![]()
<3 d(ˆˆ)b
Майка: Майче,маминце,на мама бебето и пр. (За моето маме ще съм вечно на 6)
Татко: Злато,Катеринке
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Когато ще ме молят за нещо или ще ми искат мнението е Тединка, когато ме викат за нещо Теди, когато са ядосани пак Теди ама с рязък тон.Преди майка ми ме наричаше и Тедка обаче взех да се дразня и спря.Заради нея сега една приятелка така ме наричаИначе също маме или тате.
Когато са ядосани и двамата ми викат Рая или Райоо.Само,когато тате е нервен ми вика Коза.А когато и двамата са в добро настроение мама ми вика Рая или Райче,а пък тате Рая.. Ако сте забелязали в началното интро на Стъклен Дом има една черна сврака.. И тате вика: -"Ешш пък Рая.. И със брат ми се хилят .. "
![]()
Детето, а съм на 19 години.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мама- Златна,слънчице,мила когато е ядосана-момиченце,лигло
Татко- Анетке
Мама - Кари Каринче Каринка злато , слънце , комар ,бебе ,биберон такъв
тати - Кари Карсън оо готина .......... комар магаре бебо принцесо ......
Като ми се ядосат
Мама - Кариноооооо магаре ела тука ела бе щтиглец
Тати - Карино пикло магаре комар такъв фъстък ше видиш пари ....ама друг пък хах
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Баща ми - Ванка, гадната ми майка - Иванееее![]()
Роднините-Евгения,приятелите-Жени.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Рядко ме наричат по име. Понеже са оригинални всеки път е различно - таралеж, маймуна, овца, шматка, мъгла...А като се прибера, понеже имам навика да тръшвам със всичка сила входната врата, баща ми ме посреща с "Къде си бе, природно бедствие!"
А майка ми като малка помня, че ми казваше мишленце^^
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Кога бях малък,цялата рода ми викаше "Миме"
Сега вече не ми викат така.
И майка ми,и баща ми си ми викат Мартине,но веднъж като ги ядосах,чух следната реплика "Ти ще седнеш ли да учиш,бре говедо ненормално".Пукнах се от смях.В продължение на 20 минути не можах да си взема въздух.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
името ми е Мирела иии Мири, Мишо ( защото като малка тати ме бъзикаше с Мишо Шамара и от там), Мирело и всякакви други като мишко и така
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Иве или Ивче обикновено.
Като са ядосани: Ивелино, идиотка, самогъзница![]()
баща ми ми вика : Свирчо :Д хаха а майка ми пиленце, мимоза ;д хахах а когато са ядосани : Момиченцеее или цяло име а когато ми се мазнят принцеске хаха
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Никак,не комуникирам с тях.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@