- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- House Прически
Абе хора, искам да си сменя прическата с няква хаусърска. Ако некой може да ми прати снимки на мъжки хаус прически че нещо не намирам хубави
Благодаря предварително![]()
толкова ми е банално.. хаус.. хаусър..
Избери си # от 0 - 3, улеснява поддръжката, съхне за минути.
n00bs
кво ти разбира главата от хаус раути майна... лъки ю тва онваПървоначално написано от anonimchetou
![]()
тва в подписа за мене ли е
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
доста ми разбира главата от всякакви ей такива мании да бъдеш "модерен" коси ..гривни кецове и тем подобни ..и да хоиш в Мания в Сл. Бряг и да тропаш там и да се мислиш за краля на Света ! ЗЛЕ ! .. Иска ти се подписа да е за тебе май хехе ебавам те
![]()
Lol едно време да знаете кви прически вкарваах
беше мноо проятно всички да те гледат така![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
POLLINA ко да ти кажа беше много модерно да си хаусър иначе си някъв спрял тинейджър нещо такова се получаваше всеки, който беше с хаусърска прическа и с гривните и кецовете беше вървежен.. и задължително трябва да ходиш по партита хаха .Смешно е . Говоря за тези които не се кефят истиснки на хауса, че да са хаусъри ами го правят щото се мислят за якиА иначе хората дето си обожават хаусе нищо не казвам за тях и мене ме кефи донякъде.
начи едно време съм бил бая спрял майнаама си е друго да идеш в някоя кръчма на жива музика и да се разцепиш повече отколкото партей в плазма майна
![]()
анонимче, знам че подписа е за мене, ни са праи майна![]()
не казвам нищо против хората които наистина и заради себе си и заради вкуса си слушат хаус. Говоря за онези които са "хаусъри" само и само за да са вървежни.. тузароооооо мечтайй сии ти казааах![]()
![]()
![]()
Стига с тея House прически,толкова ли не можете да си направите нещо нормално.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
кажи поне един път, че е за мене дeбa, да се зарадвам.... толкова ли съм ти антипатичен??Първоначално написано от anonimchetou
![]()
аз ли го казах ?не съм казвала такова нщо
![]()
![]()
![]()
![]()
House-коси а?
Ами пусни си дълга косица,асимитричен бретон .. роши си косата с пяна или с какво си свиклан и така![]()
![]()
П.П. И аз незнам какво разбиваш под хаусърска прическа,но ако си искал да разбереш от тази тема,за сега нищо няма да разабереш
Последната! Това е истината!![]()
влизаш в импулс,там има изобилие от такива прически
МОМИЧЕ!